---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - Μαζική κινητοποίηση για τη συναυλία της ελπίδας

     Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων, συλλόγων, σωματείων, συνδέσμων, και ενώσεων της πόλης με σκοπό την ενημέρωση και την εύρεση τρόπων με τους οποίους μπορεί ο καθένας να συνδράμει στην πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής συναυλίας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με τίτλο «Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά», καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Λάρισα, μεταξύ των οποίων η διακίνηση Κιβωτού μεταξύ των μελών τους.
     Στη συνάντηση παρευρέθηκαν πρόεδροι και εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, Δικηγορικού Συλλόγου, Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας, Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα-Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Ομίλου Ζόντα, Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη, Αθλητικού Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας, Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λάρισας Κ.Κούμας, Συλλόγου Κρητικών Ν. Λάρισας «Ο Ψηλορείτης», 1ης Στρατιάς, Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας, Βυζαντινού και Δημοτικού Εργαστηρίου, Διακρατικής Ένωσης Φιλίας και Συνεργασίας, Εμπορικού Επιμελητηρίου, Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Ελλήνων ΡΟΜ, Ελληνορωσικού Συλλόγου, αλλά και πολλοί ιδιώτες.
     Εν τω μεταξύ όλοι όσοι κλήθηκαν και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, καθώς και για όσους δεν ενημερώθηκαν ακόμη θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση. Σε ανακοίνωση του το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας υπογραμμίζει τα εξής: «Με την άμεση και απροσδόκητα καλή ανταπόκριση η όλη προσπάθεια δείχνει να παίρνει μορφή μαζικής κινητοποίησης για την κοινωνική ευαισθητοποίηση και αφύπνιση όλων των πολιτών της Λάρισας, γεγονός που δίνει δύναμη στα παιδιά της πόλης μας να τραγουδήσουν όσο πιο «δυνατά» μπορούν για τα παιδιά της «Ελπίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: