---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πράξη ζωής και ανθρωπιάς - Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά


ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 μ.μ. ΣΤΟ Δ.Ω.Λ. ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ»

            Στην αρχή ξεκίνησε σαν ιδέα από μία ομάδα παιδιών της πόλης, η ιδέα έγινε πράξη και απόψε στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας όλοι όσοι βοήθησαν να διοργανωθεί μία συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό και ιερό σκοπό, να στηρίξουν τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Όλη η ομάδα των παιδιών που συνέλαβε αυτή την ιδέα, που είναι μία προσφορά σε όλα αυτά τα παιδιά που υποφέρουν αλλά και μία ιστορία αγάπης, οι φορείς αλλά και οι ιδιώτες που από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία θα προσπαθήσουν απόψε για το μέγιστο που είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να δοθούν στις ανάγκες του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα». Τα παιδιά της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δείξουν σε όλους ότι η αγάπη μπορεί να κάνει τα αδύνατα, δυνατά.
            Στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου απόψε θα ακουστούν όλα τα είδη της μουσικής από τους, Βασίλη Κούρτη, Νάντια Τόλιου, Έλλη Κουντούρη, Νικόλα Τασιόπουλο, Κάτια Παλάσκα, Θάνο Πασχούδη, Ευάγγελο Δημόκα,Γιάννη Χαλκιά, Μίνωα Ντίνα, Γρηγόρη Μπακάλογλου. Με χορό θα επενδύσουν την εκδήλωση η Έρη Γιαννούλα και η Ευαγγελίνα Τζήμα. Πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή θα προσφέρει το Δημιουργικό Εργαστήρι της κ. Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή καθώς και η πιανίστα Αντωνέλλα Πουλούλη. Θα εμφανιστεί επίσης και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας την οποία συνοδεύει στο πιάνο ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος και η Βαρβάρα Βασιλάκη.
            Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (τηλ 2410- 531960, 2410-259936), ενώ στο αίθριο του ΔΩΛ συνεχίζεται και το bazaar με εικαστικές δημιουργίες, μπλουζάκια και κάρτες της «Ελπίδας». Λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης για τον οποίο πραγματοποιείται η συναυλία δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: