---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν Εφαρμογές Πληροφορικής


     Ο  συνάδελφος Σίμος Καρυπίδης, από την ΕΑΑΣ Πιερίας (eaaspierias@gmail.com) έστειλε το ενδιαφέρον αυτό μήνυμα.
         Επειδή οι εποχές έχουν δυσκολέψει και όπως έλεγε κι ο Στρατηγός Μακρυγιάννης "στο κράτος παντού κλεψές και στα 'σοδήματα ληστείες"  και Λεφτά ΔΕΝ Υπάρχουν, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, όσους τυχόν δεν γνωρίζετε, ότι μπορείτε να αποκτήσετε και να χρησιμοποιείτε  ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς περιορισμούς λογισμικό απολύτως νόμιμα από τους ίδιους τους κατασκευαστές του. Προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, ήχου, antivirous, Σουίτες Γραφείου (officce) και πολλά άλλα εντελώς δωρεάν. 

          Δείτε στο link στην διεύθυνση: www.litoxoron.gr/Δωρεάν Εφαρμογές Πληροφορικής (η ιστοσελίδα είναι δική μου, δεν είναι διαφήμιση). Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.
          Τα προγράμματα είναι πάρα πολύ καλά, για κάθε εφαρμογή, τρέχουν σε windows (υπάρχουν και εκδόσεις για Linux αν θέλει κανείς)  και είναι με επίσημη άδεια δωρεάν χρήσης (GNU General Public License) από τις εταιρίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και εταιρία ή επιχείρηση χωρίς πρόβλημα από το ΣΔΟΕ (Από το σύνδεσμο που σου στέλνω μπορούν να εκτυπώσουν και το κείμενο της άδειας GNU στα Αγγλικά και στα Ελληνικά).  Αν θέλει κανείς περισσότερες πληροφορίες, ή άλλα δωρεάν προγράμματα, ας στείλει mail στην ΕΑΑΣ Πιερίας και θα του απαντήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: