---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Με τους προέδρους των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ ν. Λάρισας θα συναντηθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

     Το ΥΕΘΑ μας ενημερώνει ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 την έδρα της SEEBRIG (South Eastern European Brigade) στον Τύρναβο, όπου θα παραστεί στην αλλαγή Προεδρίας της PMSC (Politico-Military Steering Committee) της SEDM-CC (South Eastern Europe Defence Ministerial Coordination Committee) καθώς επίσης και στην αλλαγή Διοικήσεως της SEEBRIG. Καθήκοντα Προέδρου της PMSC αναλαμβάνει ο Υφυπουργός Αμυντικής Πολιτικής και Σχεδιασμού της Ρουμανίας, Sebastian Huluban, από τον Υφυπουργό Άμυνας της Ιταλίας, Gioacchino Alfanο. Καθήκοντα νέου Διοικητή της SEEBRIG αναλαμβάνει ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser από τον Σκοπιανό Ταξίαρχο Zdravko Popovski. Ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί ακόμη τις έδρες της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ). Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύσουν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.

     Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Υπουργός θα συναντηθεί και με τους προέδρους των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Αεροπορίας, Απόστολο Παπαπαρίση και Κωνσταντίνο Λιούτα, αντίστοιχα, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους αποστράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: