---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! Μετατόπιση της συνείδησης...


     Μου το έστειλε ο Απόστολος από τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω τη δυνατότητα να επιβεβαιώσω την ορθότητα των γραφομένων, αλλά λειτουργεί. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! Αυτό είναι ένα πολύ απλό πείραμα που θα σας δείξει πότε λειτουργεί το αριστερό σας ημισφαίριο και πότε το δεξί.. Αν βλέπετε την εικόνα ακριβώς όπως είναι, τότε χρησιμοποιείτε το αριστερό σας ημισφαίριο. Καθώς θα την κοιτάζετε τότε η εικόνα θα στρίψει, σηματοδοτώντας ότι τώρα η συνείδησή σας μετατοπίστηκε στο δεξί σας ημισφαίριο. Μπορείτε να πηγαίνετε μπρος πίσω, αλλάζοντας την κατεύθυνση της εικόνας. Για να μετατοπίσετε λοιπόν τη συνείδησή σας στο δεξί σας ημισφαίριο, το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξετε για λίγη ώρα την εικόνα (δημιουργείται έτσι μια κατάσταση έκστασης ή αλλιώς μια κατάσταση μη σκέψης). Αρχίστε να σκέφτεστε λογικά και θα μετατοπιστείτε στο αριστερό σας ημισφαίριο με αποτέλεσμα η εικόνα να επανέλθει στη θέση της. Παίξτε λίγο και απολαύστε αυτή τη μετατόπιση της συνείδησης.

1 σχόλιο:

Billy είπε...

Πρόσφατα αποδείχθηκε οτι η παλιά πεποίθηση οτι το αριστερό ημισφαίριο κάνει διαφορετικά πράγματα από το δεξί, οτι το ένα είναι αφιερωμένο στην τέχνη κλπ κλπ είναι λαικός μύθος. Η λειτουργία του εγκεφάλου είναι πολύ πιό περίπλοκη απο όσο νομίζαμε και αφορά το σύνολο του. Απλώς υπάρχει συγκέντρωση ενεργειών σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο υπόλοιπος εγκέφαλος μένει αδρανής. Ουτε είναι σωστό το οτι δεν χρησιμοποιούμε το σύνολο του εγκεφάλου αλλά κρατάμε ένα μέρος του ανενεργό. Τον χρησιμοποιούμε ολόκληρο και γιαυτό καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ενεργειας.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23967180