---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ιταλία: Κατέρρευσε η κυβέρνηση, κίνδυνος για το ευρώ!

     Η Γερμανίδα καγκελάριος θα αντιληφθεί ότι όταν ένα σκοινί το τραβάς συνεχώς, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα σπάσει, ενώ το να παίζεις με τη φωτιά για λόγους εσωτερικής πολιτικής παριστάνοντας τον σκληρό και άτεγκτο «νοικοκύρη» που προσπαθεί να βάλει σε τάξη όλους τους υπόλοιπους, κάποια στιγμή γυρίζει μπούμερανγκ, χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που στο παρελθόν είχε φλερτάρει ακόμα και με την έξοδο της Ιταλίας από την Ευρωζώνη, τράβηξε την περόνη με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον (το ίδιο δεν έκανε τόσο καιρό και η κυρία του Βερολίνου;), αποσύροντας τους βουλευτές του κόμματός του από την κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα, η οποία καταρρέει, μόλις εφτά μήνες από την άνοδό της στην εξουσία.
   Ο Μπερλουσκόνι δεν διστάζει να βυθίσει τη χώρα του στο χάος στο πλαίσιο της πολιτικής κόντρας για την εκδίωξή του από το Κοινοβούλιο (άρα και την απώλεια της ασυλίας) με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη Δικαιοσύνη και τις καταδίκες που άρχισε ήδη να… συγκεντρώνει.

     Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: