---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ (στην Ελλάδα) ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δεν επετράπη στον δήμαρχο του Οσμάνγκαζί - Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ να εισέλθει στην Ελλάδα. Το περιστατικό συνέβη στις 30/8/2013, όταν οι Έλληνες αστυνομικοί στο τελωνείο των Κήπων δεν του επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα. Ο βουλευτής (ΠΑΣΟΚ) Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν κάνοντας μια σύντομη δήλωση προς την εφημερίδα Μπιρλίκ σχετικά με αυτό το θέμα, είπε πως ενημερώθηκε για αυτό χτες το βράδυ στις 23.00, μετά από αυτό συνομίλησε με αξιωματούχους του τελωνείου, και του μεταφέρθηκε πως δεν ήταν δυνατόν να εισέλθει στην Ελλάδα ο Μουσταφά Ντουντάρ. Ο Χατζηοσμάν τέλος πρόσθεσε πως θα παρακολουθήσει το θέμα και ότι αναμένει ανακοίνωση από τους αρμοδίους. Από την άλλη ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί-Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ αυτή την εβδομάδα αναμενόταν να μετάσχει στις εκδηλώσεις πάλης με λάδι που οργανώνει ο δήμος Αρριανών στο Αλάντεπέ. Στην συνομιλία που είχαμε σχετικά με το θέμα αυτό με τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, εξέφρασε την βαθιά του λύπη για αυτό το περιστατικό. Ο δήμαρχος Σερίφ ανέφερε πως σε έναν αιώνα κατά τον οποίο καταργούνται όλα τα σύνορα, ένα τέτοιο περιστατικό δεν μπορούν να το αποδεχτούν, και πρόσθεσε πως καταγγέλλει έντονα την απαγόρευση εισόδου που επήλθε από το ελληνικό κράτος προς τον Μουσταφά Ντουντάρ.
Εφ. Μπιρλίκ 31/8/2013 
Σχόλιο αποδελτιωτή τουρκινού τύπου: Εύγε σε όσους δεν τον άφησαν να μπει ! Εμείς απλά να θυμίσουμε δυο φωτογραφίες του….

Εδώ μιλώντας σε εκδήλωση Δυτικοθρακιωτών στην Τουρκία με το γνωστό λάβαρο πίσω.
Και εδώ στον παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, όταν παρέδωσε στον πρόεδρο του παραρτήματος ένα κάδρο με τον "εθνικό ύμνο" της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης"! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: