---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ηλικιακά Κριτήρια - Τρόπος Αποστρατείας» - Και μετά τους φταίει η αντιπολίτευση!

     Οι γιορτές πέρασαν. Καιρός ν' ασχοληθούμε με τα θέματα μας και να αναζητήσουμε την εξέλιξη τους. Όπως είναι πλέον γνωστό το ΓΕΕΘΑ διαβίβασε την 31η Οκτωβρίου 2013 έγγραφο προς τη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ με το οποίο παρακαλούσε, μετά από προφορική εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλου, όπως αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αρθούν οι άδικες μειώσεις λόγω των ηλικιακών κριτηρίων και του τρόπου αποστρατείας. 
 
     Αναρωτηθήκαμε (ΕΔΩ) 17 Δεκεμβρίου 2013 γιατί δεν υπήρχε εξέλιξη και μάλιστα ρίξαμε ευθύνη (με ερωτηματικό) στη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ. Αργότερα μάθαμε ότι το έγγραφο βρίσκεται κάπου στο γραφείο του κ. Υπουργού πλην όμως όχι όπως το είχαμε ζητήσει. Σήμερα έναν ολόκληρο μήνα μετά η τύχη του σχεδίου εγγράφου αγνοείται, όπως αγνοείται και η τύχη του σχεδίου νόμου που αφορά τα Μετοχικά Ταμεία με προτάσεις αύξησης εσόδων - βιωσιμότητας μαζί με άλλες διατάξεις, που κλείνει συνολικά δέκα τέσσερεις μήνες στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (9 με τον τέως και 5 με τον νυν). Μετά τους φταίει η αντιπολίτευση. 

     Σε περίπτωση που μας διαβάζουν επαναδημοσιεύουμε συγκεκριμένες προτάσεις τροποποίησης των νόμων σχετικά με τα ηλικιακά κριτήρια και τον τρόπο αποστρατείας, όπως ακριβώς τα επιδόσαμε στον κ. Υπουργό, στην κ. ΑΝΥΕΘΑ και στον κ. Α/ΓΕΕΘΑ.
 
 

2 σχόλια:

D είπε...

Εντάξει, βάρεσαν νομή λίγο νωρίτερα από οτι έπρεπε, ας μην τους κράζουμε αμέσως !!!

Δ. Σουφλής

Tuborg7 είπε...

120 και σήμερα. Μετά θα δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος (Κε) ΥΕΘΑ.