---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Προτίθενται οι υποψήφιοι για ΔΣ/ΕΑΑΣ να έχουν ψηλά στην ατζέντα των διεκδικήσεων την κατάργηση των ρατσιστικών ηλικιακών κριτηρίων; {αποστρατεία με αίτηση}

     Από την πρώτη στιγμή (όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι) ήμουν της άποψης ότι πριν αποφανθούμε για το αποτέλεσμα και το μέγεθος της δικαίωσης μέσω της δικαστικής οδού πρέπει να δούμε το ακριβές πόρισμα και αιτιολογικό του ΣτΕ. 
.
     Ανεξαρτήτως όμως του αποτελέσματος, η αδικία των κριτηρίων της ηλικίας και του τρόπου αποστρατείας θα παραμείνει και θα πληγώνει ηθικά και οικονομικά όσους από εμάς πλήττει. 
.
     Προτείνω λοιπόν όπως σε κάθε Παράρτημα όταν επισκέπτονται υποψήφιοι που διεκδικούν οποιαδήποτε θέση του ΔΣ της ΕΑΑΣ για συζήτηση - ανταλλαγή απόψεων να μεταβαίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι της κατηγορίας αυτής (αποστρατεία με αίτηση) και να ρωτούν αν προτίθενται να έχουν το υπόψη θέμα ψηλά στην ατζέντα των διεκδικήσεων.

Αν δεν έχεις νύχια να ξυθείς μην... περιμένεις από τους άλλους

 Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Μην περιμένεις από άλλους να κάνουν τον κόσμο καλύτερο για εσένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: