---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΑΑΣ ΑΡΤΑΣ - Ενδιαφέρομαι - Μπορώ - Προσφέρω στους Συμπολίτες μας {Σχόλιο: Πραγματικά εντυπωσιακή η προσπάθεια των Συναδέλφων μας στην Άρτα}

     Με αστείρευτη διάθεση προσφοράς, με πλεόνασμα αγάπης και ενδιαφέροντος για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη την βοήθεια, και με κεντρικό σύνθημα, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ - ΜΠΟΡΩ - ΘΕΛΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ, τα μέλη μας καθώς και απλοί Αρτινοί πολίτες, συμμετείχαν μαζικά στο καλεσμά μας, για προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ένδυσης και υπόδησης.

      Οι προσφορές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν εκατοντάδες κιλά τροφίμων και πολλές δεκάδες κιβωτίων με είδη ένδυσης, υπόδησης και παιδικά παιχνίδια τα οποία αφού ταξινομήθηκαν σε κατηγορίες (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), διατέθηκαν στους παρακάτω:


      α. Στην Τράπεζα Αγάπης "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτας,στην οποία ο πατήρ Βασίλειος Τρομπούκης, με εθελόντριες προβαίνουν στην παρασκευή και διάθεση συσσιτίου σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επίσης στο καταφύγιο αυτό, μπορεί κάποιος χωρίς στέγη και με οικονομική αδυναμία να βρεί στέγη για παραμονή.
 

     β. Στο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Αρταίων, στο οποίο η αντιδήμαρχος Κα Βασιλάκη Γεωργία μαζί με εθελόντριες παράγουν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο.

 





     γ. Στο οικοτροφείο ΑΙΟΛΟΣ, που έχει έδρα τα Αμπέλια του Αμμότοπου Άρτας. Εντυπωσιαστήκαμε από την οργάνωση, την άριστη δουλειά και με  την μεγάλη αγάπη, που φροντίζει το προσωπικό τους ασθενείς.





     δ. Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου γίνεται πραγματικά μια τεράστια προσπάθεια, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να ανταποκριθούν με επιτυχία στην φροντίδα την συμπαράσταση, την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, χωρίς πολιτισμική ή εθνική διάκριση. Ο Πρόεδρος κος Βασιλείου Γεώργιος, η κοινωνική λειτουργός Κα Ζαρονίκου Ρούλα και το εθελοντικό προσωπικό, που έχει αφιερωθεί στο σκοπό αυτό, μπορεί να είναι λίγο, το έργο τους όμως είναι πολύ μεγάλο. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: