---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψή ΥΕΘΑ κ. Αβραμόπουλου στις νήσους Μεγίστη, Στρογγύλη και Ρω (βίντεο)

     Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας  Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι της νήσου Μεγίστης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.  Στη συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Λοχία Σάββα Νικολάου», μετέβη στα στρατιωτικά φυλάκια των νήσων Στρογγύλης και Ρω και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» Δέσποινας Αχλαδιώτη. 
     Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιορτάσαμε σήμερα τα Θεοφάνεια εδώ στο ακριτικό Καστελόριζο, ένα σημείο με υψηλούς εθνικούς, πατριωτικούς και παραδοσιακούς συμβολισμούς. Σήμερα ο ελληνισμός γιορτάζει την ημέρα του φωτός. Και το φως έχει έναν ανώτερο, σημαντικό, ευγενή συμβολισμό. Σημαίνει διαφάνεια, σημαίνει ειλικρίνεια, σημαίνει αλήθεια. Αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η πορεία των Ελλήνων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και στο τέλος θα λάμψει το αισιόδοξο φως ενός καινούριου αισιόδοξου μέλλοντος για την πατρίδα μας. Αυτό ευχόμαστε και για αυτό αγωνιζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: