---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σώθηκες ρε μαλάκα Μήτσο; …Σώθηκα Κυβερνήτα! (video)

Μετά την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ για τους Αξιωματικούς, κάποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι συγκροτημάτων του Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού έπιασαν δουλειά! Το τι γράφτηκε και το τι ειπώθηκε δεν λέγεται, ακόμη και από επίσημα χείλη που υποτίθεται γνωρίζουν από πρώτο χέρι το τι τραβάει ένας Αξιωματικός ή ένας ένστολος όπως ο λένε οι ίδιοι!
Κάποιος αποκαλύπτει ότι  θα ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου αν η Κυβέρνηση εφαρμόσει την δικαστική απόφαση του ΣτΕ και επιστρέψει τα παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα των Αξιωματικών, κάποιος άλλος θυμάται τον Δούκα υπουργό του Καραμανλή που προσέφυγε εναντίον της απόφασης που δικαίωσε τους συνταξιούχους για τα (αναδρομικά Λάφκα). Κάποιοι άλλοι ανεβάζουν το ποσό επιστροφής σε ένα 1δις ευρώ γνωρίζοντας ότι λένε ασύστολα ψεύδη! Ένας υπουργός με περισσή αλαζονεία, δήλωσε δια τηλεοράσεως ότι όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγούνε δεν θα γεννήσουμε λεφτά …Ουαί Υποκριτές και Φαρισαίοι! Ακόμη και ένας “γνωστός εργατολόγος” προσπάθησε να αρπάξει την ευκαιρία για να λίγα ψηφαλάκια, ερμηνεύοντας ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους!
Ποτέ όμως αυτοί οι δήθεν δεν έγραψαν μια αράδα υπέρ του Λαού, όταν συγκροτήματα έπαιρναν θαλασσοδάνεια χωρίς ποτέ να επιστρέψουν ..(Ούτε βέβαια έστηναν αγχόνες στις εφημερίδες  όταν τα αφεντικά τους δε πλήρωναν  ποτέ τις εισφορές στα ταμεία τους …). Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τα δήθεν έκρηξη των εξόδων του Κράτους; ….Που δεν είναι παροχές αλλά παρακρατηθέντα χρήματα από ανθρώπους που τα δικαιούνται; Εσείς τι λέτε;
Για δείτε το video από μια εγκατάλειψη μαχητικού αεροσκάφους μετά από εμπλοκή  που αφού οι Χειριστές προσπάθησαν να το σώσουν το εγκατέλειψαν φλεγόμενο …Για αυτούς κάνει λόγο το ΣτΕ κύριε Υπουργέ! Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κάποιοι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας ήθελαν να τους κόψουν το πτητικό επίδομα που είναι μερικά κατοστάρικα! Δείτε το και αναρωτηθείτε και εσείς όπως ο και  Κυβερνήτης Ρε μαλάκα Μήτσο σώθηκες; Σώθηκα Κυβερνήτα γιατί εμάς μας προστατεύει ο Θεός για να φυλάμε την Πατρίδα! Ο Μήτσος που μιλάει στο video είναι σήμερα διοικητής σε μονάδα Μαχητικών!

1 σχόλιο:

Οδυσσέας είπε...

Οδυσ Κοκκινόβραχος
Συγκινητικό. Θ α πρέπει έστω με πληρωμή από την ΕΑΑΣ να προβληθεί από τα ΜΜΜ