---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

1.2.2013 - Πάνος Παναγιωτόπουλος "...το θέμα των μειώσεων των συντάξεων των Αποστράτων Αξκων του Στρατού παρέλκει των αρμοδιοτήτων του ΥΠ.ΕΘ.Α..."

Ερώτηση κρίσεως. Αφού ο κ. Παναγιωτόπουλος όπως απαντά στον Βουλευτή της ΝΔ κ. Κοντό οι μειώσεις των συντάξεων των Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού ...παρέλκει των αρμοδιοτήτων του ΥΠ.ΕΘ.Α, γιατί τότε τους συναντά; 
 
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, συναντήθηκε με το Προεδρείο και τα Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στους απόστρατους.

Δευτέρα 4 Φεβρουρίου 2013, συναντήθηκε με τα Προεδρεία των Ενώσεων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) με τα οποία συζήτησε θέματα που απασχολούν τις Ενώσεις και τους απόστρατους των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Α.Κί.Σ., όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα των αποστράτων ιδιαίτερα μετά την ψήφιση των νέων περικοπών και παρέλαβε και σχετικό υπόμνημα προτάσεων.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012, συναντήθηκε με τους Προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων Αξκων των Ενόπλων Δυνάμεων, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τις Ενώσεις και τους απόστρατους των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, συναντήθηκε με τους Προέδρους των Παραρτημάτων Λάρισας των Ενώσεων Αποστράτων Στρατού και Αεροπορίας, με τους οποίους συζήτησε θέματα - προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ παρέλαβε υπόμνημα και έτοιμες τροποποιήσεις νόμων που εισήγαγαν τα αντισυνταγματικά ηλικιακά κριτήρια. 



2 σχόλια:

Νίκος είπε...

Αφού έκανε Νεοδημοκρατικό μαζαζάκι στους κ.κ. Προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων οι οποίοι και ρούφηξαν το αβγουλάκι τους για μια ακόμη φορά- ότι θα τους δεί ο Αντώνης- τώρα αποποιείται των ευθυνών του.
Θα έχουν μούτρα να εμφανισθούν σε κανένα ΚΑΑΥ οι υφυπουργοί και οι Αρχηγοί;

Νίκος Ησαΐας

Thanasis είπε...

"παρέλκει (τριτοπρ.) είναι περιττό, μη ενδεδειγμένο" (wiktionary)
Αν όχι κάτι άλλο, την ικανότητα να χειρίζονται τον λόγο, κατά πως αρέσει αυτός να ακούγεται...πρέπει να το παραδεχτούμε.
Ευχαριστώ