---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αποφάσεις για κινητοποιήσεις Αποστράτων θα ληφθούν τη Δευτέρα 25 Φεβ 2013

     Στη νέα συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013, στις εγκαταστάσεις της ΕΑΑΑ, με βασικό θέμα τις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχει μετά από πρόταση του προέδρου του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της ΕΑΑΣ Υπτγου (Ο) ε.α. Γκουζή Αθανασίου και αποδοχή αυτής από το ΔΣ της ΕΑΑΣ, ως εκπρόσωπος της επαρχίας και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας Απόστολος Παπαπαρίσης. 

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Παρακαλούνται οι φορείς που αποδείχθηκαν καθ έξιν γκρινιάρηδες, αλάνθαστοι, ασυμβίβαστοι, συμβιβασμένοι, ανυπόμονοι, αναβλητικοί. μη συνεργάσιμοι, δύστροποι, να βάλουν πάνω από όλα, την ομόνοια και την ομοψυχία, σεβόμενοι και λαμβάνοντας υπόψη τους την διαφορετικότητα στην φιλοσοφία , οργάνωση, και λειτουργία των υπολοίπων. Για να γίνει το πολυδιαφημιζόμενο <> πράξη, χρειάζεται δουλειά και κοινή λογική. Πιστεύω ότι μετά από 3 χρόνια, γεμάτα ήττες, έχουμε βάλει πια μυαλό...Ή όχι?????

gmos63 είπε...

ΟΧΙ...

gmos63 είπε...

Οι τέως αρχηγοί γιατί λάμπουν δια της απουσίας τους;Δεν πρέπει να πάρουν επιτέλους θέση για όσα συμβαίνουν;Η σιωπή τους μας απογοητεύει και δημιουργεί πολλές απορίες.
Επίσης πρέπει να ζητηθεί η άμεση αποχώρηση των συναδέλφων που εξακολουθούν απλά να "διακοσμούν" τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων .