---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ μας ενημερώνει για τη σημερινή σύσκεψη



     Σας διαβιβάζω Δελτίο Τύπου Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που αφορά απόφαση επί μελλοντικών δράσεων των Μελών μας, μετά πολύωρη και πολύ εποικοδομητική σύσκεψη που έλαβε χώρα στο εντευκτήριο της Ενώσεως. Αποφασίστηκε η αναστολή δράσεων μας μέχρι την επικείμενη συνάντηση εντός της εβδομάδος, των Προέδρων των Συντονιστικού Οργάνου των 3 Ενώσεων Αποστράτων. Στην σύσκεψη συμμετείχαν 18 Πρόεδροι Συνδέσμων Τάξεων, 7 Σύνδεσμοι Όπλων και Σωμάτων, και οι Πρόεδροι της Α.ΚΙ.Σ, Π.Ο.Σ, ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ, Π.Ο.Α.Α.Ε.Δ & Σ.Α, Σ.Α.Σ, Λ.ΑΣ και Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Παρευρέθησαν επίσης ως παρατηρητές και οι Πρόεδροι των Ε.Α.Α.Ν και Ε.Α.Α.Α καθώς και 3 Πρόεδροι Παραρτημάτων. και μερικοί Συνάδελφοι που ευρέθησαν στην αίθουσα. Η ΕΑΑΣ ευχαριστεί άπαντες τους παρευρεθέντας, πρώτον για την παρουσία τους και δεύτερον για τα πολύ εποικοδομητικά σχόλια - προτάσεις τους. Παρακαλείσθε  για την ενημέρωση των Μελών σας. 
     Με εκτίμηση, Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος

2 σχόλια:

Billy είπε...

Μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε οτι είχαν δίκιο που μας ξέσκισαν και καλά θα είναι να κάτσουμε να δούμε τον Σουλειμάν στο σαλόνι μας.

gmos63 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.