---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τι απάντησαν τα Υπουργεία στην ερώτηση των 33 βουλευτών της ΝΔ για τις διπλές μειώσεις στις συντάξεις των αποστράτων των ΕΔ και των ΣΑ;

Θυμάστε την ερώτηση που έκαναν 33 βουλευτές της ΝΔ για τις διπλές μειώσεις στις συντάξεις των αποστράτων; 
Παρατηρήσατε ότι πουθενά δε φαίνεται η λέξη αδικία;
 
 Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στις 31 Ιανουαρίου 2013, δήλωσε αναρμοδιότητα.
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στις 1 Φεβρουαρίου 2013, δήλωσε ότι πρόθεση του είναι η προώθηση και η θετική αντιμετώπιση θεμάτων που απασχολούν το ένστολο προσωπικό του Υπουργείου.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας απλώς δεν απάντησε.  Και γιατί να απαντήσει; Αφού μας κανόνισε τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Υπόψη ότι μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε από το στόμα του κ. Υπουργού ότι οι διπλές και τριπλές μειώσεις στις συντάξεις μας είναι άδικες.
 Και το Υπουργείο Οικονομικών με ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου 2013, στο ίδιο μοτίβο που μας έχει συνηθίσει τελευταίως, μας παρουσιάζει και πάλι ευνοημένους.
ΣΧΟΛΙΟ: Ας μας βρει το ΥΠΟΙΚ έστω και ένα υπάλληλο του δημοσίου, ιδίων όμως προσόντων, που η σύνταξη του μειώθηκε σε ποσοστό πάνω από 50% και θα δεχτούμε ότι είμαστε ευνοημένοι ζητώντας και συγνώμη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες τι περιμένουμε από τον κ. Πρωθυπουργό; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία; Ίσως...

5 σχόλια:

beelovers είπε...

μετα απο αυτα θα κανω παρτι σημερα << ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ>>!!!

καλα λεω στα τεμπη πρεπει να παμε μπας και μας παρουν στα σοβαρα

Unknown είπε...

το δούλεμα πάει σύννεφο

kaiafas είπε...

Τα στοιχεία μας στη διάθεσή τους :
http://www.apofoitoissas.gr/articles/973--1-1-2013.html

http://www.apofoitoissas.gr/articles/970-o-q-q-qq-2013.html

Γ.Αντωνιάδης

Κωνσταντίνος είπε...

Η μείωση κατά 8% δεν είναι προνομιακή διότι:
1. Επακολουθεί και η μείωση του 2014.
2.Όταν έδιναν αυξήσεις στις πολιτικές συντάξεις εμείς είμασταν πάντα απέξω, με την δικαιολογία ότι οι αυξήσεις μας είναι συνειφασμένες πάντα με των εε. Τώρα στις μειώσεις και με των εε και με των πολιτικών συντάξεων.
3. Η στρατηγική όλων των μέχρι τώρα μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις ήταν και είναι, μεγαλύτερα ποσοστά περικοπών σε μεγαλύτερα ποσά. Μικρότερα ή/και μηδενικά στα χαμηλά εισοδήματα. Και το δικό μας μισθολόγιο είναι το δεύτερο πιο χαμηλό.

oaed-nea είπε...

Αν δεν κανω λάθος στην συναντηση που κλείστηκε για την δευτερα θα συμμετασχουν μονο οι θεσμικές ενωσεις. Ειχα διαβασει ενα αρθρο προ ημερων στην τοπικη εφημεριδα Ελευθερια. Πριν μια βδομαδα οταν κατεβηκαν 15 αγροτες απο τη θεσσαλια να δουν τον Υπουργο και περιμεναν εξω απο το γραφειου, η γραμματεας είπε οτι ο υπουργος ή Υφυπουργος θα δεχθει μονο 3 ατομα (αν δεν κανω λαθος στο νουμερο). Ξερετε ποια ηταν η αντιδραση τι απάντησαν ή ολοι μαζί ή κανενας και εφυγαν. Τοτε βγηκε εξω ο Υπουργος και τους δεχτηκε ολους. Στο ποσδοσφαιρο θα κερδίσεις εναν αγωνα οταν χανεις 5.0 μονο με επιθεση. ΕΙδαλλως αλλη μια ωραια μερα θα περασει οπως οι κοινοβουλευτικες απαντησεις.