---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Επίσημη ανακοίνωση του ΜΤΣ για το ΒΟΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΤΣ)
1. Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα τέκνα των στελεχών που έχουν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από το ΜΤΣ, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση τους μήνες Ιανουάριο έως και Οκτώβριο του έτους 2009, τα παρακάτω:

α. Να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή – courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους.

β. Να προβούν άμεσα στον έλεγχο των λογαριασμών τους (Γενική ή Αγροτική Τράπεζες), προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν εάν είναι ανενεργοί και σε περίπτωση που απαιτηθεί αλλαγή λογαριασμού, χωρίς καμία καθυστέρηση, να αποστείλουν τον νέο λογαριασμό στο ΜΤΣ.

2. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι τα δικαιούχα τέκνα που έχουν υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις τους από το μήνα Νοέμβριο του έτους 2009 μέχρι και το μήνα Μάρτιο του έτους 2010 να είναι σ’ ετοιμότητα, ώστε όταν τους ζητηθούν τα παραπάνω, με νεότερη ανακοίνωση του Ταμείου, να ανταποκριθούν άμεσα.

3. Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των αναφερομένων στην εν λόγω ανακοίνωση, θέτοντας υπόψη σας ότι λόγω του αυστηρού χρονοδιαγράμματος τόσο η τηλεφωνική, όσο και η αυτοπρόσωπη επικοινωνία σας με τα αρμόδια όργανα του Ταμείου είναι πολύ δύσκολη.

4. Το Ταμείο θα σας ενημερώνει για κάθε περαιτέρω εξέλιξη, με σχετικές ανακοινώσεις του.

5. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και παρακαλούμε για τη συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο μας.

- Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:
Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 - Αθήνα
(Υπόψη Κας Μπασουκέα).

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: