---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση κινητοποιήσεων Αποστράτων και εν Ενεργεία στελεχών

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
Ν. Π. Δ. Δ.

Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού 

Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα - Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429

Ημερομηνία 26 Φεβ 2013
A N A K O I N Ω Σ Η  14 / 2013

1. Μετά τη συνάντηση του Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών Ν.Π.Δ.Δ. Ενώσεων Αποστράτων με τον κ. Πρωθυπουργό στις 11 Φεβ 2013 και τον εμπαιγμό που ακολούθησε με την ψήφιση - επικαιροποίηση του Μ.Π.Δ.Σ 2013 - 2016 στις 18 Φεβ 2013, όπου εμπεριέχονται επιπλέον επιβαρυντικές διατάξεις μόνον για τους αποστράτους και τα εν ενεργεία Στελέχη των Ε.Δ και Σ.Α, συναντηθήκαμε χθες 25 Φεβ 2013 σε κοινή συνεδρίαση οι φορείς Ε.Α.Α.Σ, Ε.Α.Α.Ν, Ε.Α.Α.Α, Α.Κι.Σ, Π.Ο.Σ, Σ.Α/Σ.Σ.Α.Σ, Σ.Α/Σ.Ν.Δ, Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν, Π.Μ./Σ.Α.Σ.Υ./Π.Ν, Ε.Α.Λ.Σ, Π.Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α, Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α, Σ.Α.Ι.Ρ, Ε.Σ.Μ.Α, Σ.Α/Σ.Τ.Υ.Α, Σ.Α.Σ, Π.Ε.Α.Π.Σ, ΠΑ.ΣΥ.ΒΕ.Τ.Α, Σ.Α/Σ.Σ.Ε 81, Κ.ΕΘ.Α και ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ, που εκπροσωπούν πάνω από 300.000 στελέχη.

2. Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκε:

α. Οργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας το Σάββατο 9 Μαρ 2013 και ώρα 16:00 στη Πλατεία Κλαυθμώνος με τη συμμετοχή εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων μετά των οικογενειών τους. Να ακολουθήσει πορεία προς τη πλατεία Συντάγματος - Βουλή και να επιδοθεί ψήφισμα στο Πρόεδρο της Βουλής και τους Αρχηγούς Κομμάτων. Με μέριμνα των φορέων να εξασφαλισθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή περιλαμβανομένων και των Παραρτημάτων της Περιφέρειας.

β. Οργάνωση σε άλλες ημερομηνίες συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια, με πρώτη αυτή της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 13 Μαρ 2013 και ώρα 13:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

γ. Να δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστούν ενδελεχώς οι αδικίες που έχουν υποστεί τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελέχη των Ε.Δ και των Σ.Α.

δ. Η δημιουργία του Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων (Σ.Ο.Δ), στο οποίο κάθε Φορέας θα συμμετέχει με ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό εκπρόσωπο. Το Σ.Ο.Δ θα συνεδριάσει στις εγκαταστάσεις της Ε.Α.Α.Ν την Πέμπτη 28 Φεβ 2013 και ώρα 13:00.

3. Τέλος όλοι οι Φορείς δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε νόμιμα με όλες μας τις δυνάμεις σε συντονισμό μεταξύ μας και ενότητα, μέχρι την άρση των αδικιών που μας έχουν επιβληθεί. Είναι αυτονόητο ότι αποδεχόμαστε την αναλογική συμμετοχή μας στην προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας της Χώρας.


              O                                                    O                                                      O

Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ                        Πρόεδρος Ε.Α.Α.Ν                             Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α
και Συντονιστικού

Αντιστράτηγος ε.α.                        Αντιναύαρχος ε.α.                           Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α
Παντ. Μαυροδόπουλος                Σπ. Περβαινάς Π.Ν                                Κων. Ιατρίδης 

Σημείωση: Οι αποφάσεις λήφθηκαν ομοφώνως πλην της ημέρας της συγκέντρωσης στην Αθήνα (Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013), που προτάθηκε από τον ΣΥΣΜΕΔ και επιλέχθηκε (κατά πλειοψηφία) μετά από ψηφοφορία. Μία ψήφος για κάθε Ένωση - Σύνδεσμο - Ομοσπονδία κλπ που συμμετείχε (όχι Παραρτήματα). Λοιπά θέματα κινητοποιήσεων θα εξεταστούν από το Συντονιστικό Όργανο Δράσεων (ΣΟΔ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: