---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η συνέχεια του "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ..."

     Στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχουν σταλεί περισσότερες από 15 επιστολές από συναδέλφους. Τις πρώτες ημέρες δημοσιεύθηκαν 3, ενώ χθες Τρίτη δημοσιεύθηκαν άλλες 3 μεταξύ αυτών η δικιά μου {Χωρίς εκτίμηση...} και του κ. Καραγκιοζούδη από τον Β. Έβρο {Σου έτυχε}. Την ίδια μέρα δημοσίευσε και ο κ. Δασταυρίδης μία απάντηση (ακολουθεί) προς τον πολιτικό του αντίπαλο των ΑΝΕΛ όπου εκεί μέσα γράφει "...κυρίως όσοι στο παρελθόν απήλαυσαν προνόμια από την πατρίδα..." και "...δεν αποδέχομαι από αξιωματικούς να εκφράζουν δημοσίως πολιτικά απειλητικές φράσεις του τύπου ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....", αμετανόητος λοιπόν.  
     Ο συντάκτης αλλά και η κοινωνία της Λάρισας δεν περίμενε ποτέ τέτοια αντίδραση. Δείτε εδώ Ήχησαν τα… τύμπανα του πολέμου!, εδώ Ζητούν από τον Γρηγόρη Δασταυρίδη να ανακαλέσει κι εδώ «Σάκος του μποξ»., ενώ το βράδυ της Τρίτης φιλοξενήθηκα στις Βραδινές Ειδήσεις της "Θεσσαλία Τηλεόραση" (σχετικό βίντεο αύριο) εξαιτίας του θορύβου που προξενήθη στην πόλη της Λάρισας από το γεγονός αυτό. Επίσης πολλά blogs σε όλη την Ελλάδα το αναφέρουν με διάφορους τίτλους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τα αντανακλαστικά που επέδειξαν. Καμία ανοχή σε κανέναν. Δε γυρίζουμε πλέον το άλλο μάγουλο. Το νέο μισθολόγιο πρέπει να αποτελέσει το casus belli των αποστράτων χωρίς να ξεχνάμε τις αδικίες που έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα (ηλικιακά κριτήρια - διπλές μειώσεις).
Αποστόλης Παπαπαρίσης

2 σχόλια:

Billy είπε...

Γρηγοράκη μάζεψε τα βρακιά σου και εξαφανίσου γιατί πολλά λες εναντίον πολλών και οι καιροί είναι πονηροί. Ο κόσμος βράζει και εσύ προσπαθείς να τον εκνευρίσεις. Αν δεν είσαι βαλτός μάλλον είσαι απελπιστικά βραδύνους.

Βασίλης Οικονομοπουλος είπε...

Θα ήθελα να σε συγχαρώ Αποστόλη για την δύναμη ψυχής και να πω την άποψή μου σχετικά με το θέμα Δασταυρίδη που προέκυψε. Κατ αρχάς να πω ότι με το g@mostayridi δεν αντιμετωπίζεται το θέμα ! Ως δικηγόρος όφειλε να γνωρίζει την σημασία των λέξεων "παραδοχή" και "προνόμια" και να αποφύγει την χρήση τους όταν αναφέρεται στους στρατιωτικούς. (Όμως ότι κάποιος πέρασε από Πανεπιστημιακά έδρανα δεν σημαίνει ότι αφομοίωσε όλα όσα θα όφειλε). Αν λοιπόν δεν γνωρίζει και τις χρησιμοποιεί με την ίδιο βάθος γνώσης που αναφέρθηκε στην ζωή των στρατιωτικών και στην πρώτη επιστολή του, ΔΕΝ πειράζει! Αν όμως πιστεύει ότι γνωρίζει και γίνεται επικριτής ενός ολόκληρου κλάδου τότε χρειάζεται σκληρή απάντηση. Προτείνω λοιπόν να απεμπλακείς προσωπικά ως Αποστόλης, και αφού πιστεύουμε ότι η υπόθεση μας αφορά προσωπικά ΟΛΟΥΣ μας, να την αναθέσουμε σε κάποιο μεγάλο Δικηγορικό Γραφείο όπου το κόστος να το επιμεριστούμε όσοι αναγνωρίζουμε τον αγώνα σου! Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσους με επιστολές τους βρέθηκαν στο πλευρό μας!