---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Παγκρήτια Συγκέντρωση - Πορεία Διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και ΣΑ

     Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι, Αγαπητά μέλη της Α.Κί.Σ.,
     Όπως ήδη γνωρίζετε την Τετάρτη 17 Απρ 2013, θα πραγματοποιηθεί η Παγκρήτια Συγκέντρωση - Πορεία Διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και ΣΑ. Η Κρήτη παραλαμβάνει τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ με την πρωτοφανή συμμετοχή μας δώσαμε ένα μήνυμα σε αυτούς που εδώ και δυο χρόνια μας έχουν οδηγήσει στην ανέχεια και έχουν καταστρέψει την ελληνική κοινωνία.
      Αναγνωρίζουμε ότι με τα οικονομικά μας δεδομένα και τη συρρίκνωση του οικογενειακού μας ειδοδήματος η σκέψη για ένα ταξίδι στα Χανιά είναι εκτός δυνατοτήτων των περισσότερων από εμάς. ΟΜΩΣ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ταξιδέψουν από την Ηπειρωτική Ελλάδα προς Κρήτη για να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας. Εμείς πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι; απλοί παρατηρητές; ΟΧΙ!! Πρέπει να ενημερώσουμε, να παρακινήσουμε, να ζητήσουμε απο συγγενείς και φίλους, συναδέλφους εν ενεργεία και εν αποστρατεία που διαμένουν στην Κρήτη, να δώσουν το δυναμικό "ΠΑΡΩΝ" τους στην Κεντρική Πλατεία των Χανίων στις 16:00 της Τετάρτης.
      Προωθούμε αυτό το μήνυμα, διαδίδουμε από στόμα σε στόμα, καλούμε στο τηλέφωνο, στέλνουμε SMS, αξιοποιούμε κάθε μέσο επικοινωνίας για να αφυπνίσουμε όλους τους φίλους και γνωστούς που μένουν στην Κρήτη. Η ελάχιστη υποχρέωσή μας είναι να θέσουμε φίλους και γνωστούς, κατοίκους της Κρήτης, προ των ευθυνών τους και να τους πείσουμε να είναι παρόντες στη μεγάλη κινητοποίηση.
      Πρέπει η ΦΩΝΗ μας να ακουστεί από τα ΧΑΝΙΑ βροντερή και ξεκάθαρη όπως ακούστηκε πριν ένα μήνα από τη Θεσσαλονίκη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: