---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΤΣ - Νέα Ανακοίνωση 24-05-2013 - Αιτήσεις από 1 Σεπ 2010 έως 31 Δεκ 2012

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα τέκνα των στελεχών που έχουν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από το ΜΤΣ, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση τους μήνες Σεπτέμβριο του έτους 2010 έως και Δεκέμβριο του έτους 2012, τα παρακάτω:
Να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή – courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, μέχρι 10 Ιουνίου 2013.
Να προβούν άμεσα στον έλεγχο των λογαριασμών τους (Γενική ή Αγροτική Τράπεζα), προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν εάν είναι ανενεργοί και σε περίπτωση που απαιτηθεί αλλαγή λογαριασμού, χωρίς καμία καθυστέρηση, να αποστείλουν τον νέο λογαριασμό στο ΜΤΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν δεν υφίσταται αλλαγή λογαριασμού να μην αποστέλλεται στο ΜΤΣ εκ νέου ο παλιός λογαριασμός σε φωτοτυπία, καθόσον δημιουργούνται προβλήματα στη ροή της εργασίας.
Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των αναφερόμενων στην εν λόγω ανακοίνωση, θέτοντας υπόψη σας ότι λόγω του αυστηρού χρονοδιαγράμματος τόσο η τηλεφωνική, όσο και η αυτοπρόσωπη επικοινωνία σας με τα αρμόδια όργανα του Ταμείου είναι πολύ δύσκολη.
- Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:
Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 – Αθήνα
(Υπόψη Κας Μπασουκέα Σταυρούλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: