---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρόσληψη πολιτικού διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση από τη ΣΜΥ - Υποβολή Δικαιολογητικών μέχρι 31 - 05 - 2013

Η Σχολή κάθε χρόνο προκηρύσσει την πρόσληψη πολιτικού διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της, σε μαθήματα που το οργανικό στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της δεν μπορεί ή δεν επαρκεί να διδάξει. Για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2013 – 2014, η Σχολή προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτών, σε διάφορα αντικείμενα ακαδημαϊκής, τεχνικής ή στρατιωτικής εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών, πληροφορικής, πολιτισμού, σωματικής αγωγής, πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας. Οι αιτούμενες από τη Σχολή ειδικότητες, τα απαιτούμενα προσόντα, οι υποχρεώσεις των προσληφθέντων, η ωριαία αποζημίωση αλλά και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης, αναγράφονται στις αντίστοιχες  προκηρύξεις, οι οποίες και είναι διαθέσιμες από τους παρακάτω συνδέσμους:
 Υπεύθυνη Δήλωση Προκήρυξης Προσλήψεων 2013-2014 

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ή με συστημένες επιστολές μέσω υπηρεσίας των Κρατικών Ταχυδρομείων (ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου) στη διεύθυνση: Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Τμήμα Προγραμματισμού και Ελέγχου Εκπαίδευσης, Στρατόπεδο «Καβράκου», οδός Τσιτσάνη, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα, μέχρι 31 Μαϊ 13 το αργότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: