---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Οι αποστρατείες υπογράφηκαν, οι μεταθέσεις γιατί ΑΡΓΟΥΝ;;;;;

     Είχαμε αναρωτηθεί - αναρτήσει στις 15 Μαΐου 2013 (όπως και πολλοί άλλοι) Που οφείλεται η καθυστέρηση υπογραφής των ΕΔΥΕΘΑ αποστρατείας; Με ευχαρίστηση είδαμε ότι η πολυπόθητη ΕΔΥΕΘΑ υπογράφηκε στις 20 Μαΐου 2013. Το σχετικό ΦΕΚ είναι: ΦΕΚ-Γ-527/20 Μαΐου 2013.

     Σήμερα θα αναρωτηθούμε τι περιμένουν και δεν ανακοινώνουν τις μεταθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάθε χρόνο μας έλεγαν ότι οι μεταθέσεις θα τις γνωρίζουμε νωρίς για να μπορεί η οικογένεια του Στελέχους να κάνει τον οικογενειακό της προγραμματισμό. Ως συνήθως όμως, κάτι γίνεται και φθάνουμε στο σημείο να μπαίνει το καλοκαιράκι και το παιδί του στελέχους να μη γνωρίζει αν πρέπει να αποχαιρετίσει τους συμμαθητές του ή όχι. Λες και δε φθάνουν τα προβλήματα που δημιουργούν στις οικογένειες των Στρατιωτικών οι μεταθέσεις κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τις μεγενθύνουμε. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους από τις συνεχείς, δυσανάλογες και άδικες περικοπές, τότε το μίγμα γίνεται πραγματικά ...εκρηκτικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: