---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων που φέτος έχει ως θέμα «Μουσεία (Μνήμη + Δημιουργικότητα) = Κοινωνική Αλλαγή» και της Νύχτας Μουσείων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας διοργανώνει για το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 μια σειρά εκδηλώσεων με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

* Στις 11.00πμ.: Θεματική ξενάγηση και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τον Ηρακλή,  μυθικό γενάρχη των Μακεδόνων, που αποτελούσε και αποτελεί έως σήμερα το απόλυτο πρότυπο δύναμης και ανδρείας για τους ηγεμόνες, ηθικής για τους απλούς ανθρώπους.

* Στις 12.00: Παρουσίαση του Παγκρατίου αθλήματος από αθλητές του Α.Σ «Ημαθίων», με αφορμή τη φετινή διεξαγωγή του παγκόσμιου συνεδρίου και του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παγκρατίου στη Βέροια.

* Στις 20.00μ.μ: «Ψέματα κι αλήθεια, έτσι είν’ τα παραμύθια». Νέοι παραμυθάδες αφηγούνται παραμύθια της παράδοσης, κεντημένα με τραγούδια και αγάπη.

                                Αγγελική Κοτταρίδη
                                 Προϊσταμένη της ΙΖ΄ ΕΠΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: