---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πανθεσσαλική (+Πιερίας) Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ε.ε. και ε.α. Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ {Λάρισα, 30 Μαίου 2013, 18:00}


9 σχόλια:

Unknown είπε...

Παρότι δεν φαίνεται η προέλευση για την εν λόγω απόφαση οφείλουμε να τη χαιρετήσουμε, καθώς και τους συντελεστές της.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν προσδοκούμε κάτι μέσα από αυτό το γεγονός. Η αρχική μου σκέψη δεν είναι αρνητική μήτε αποτρεπτική.

Οι κυβερνώντες (ποιοι;) που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και τώρα πια είναι απλά τα πιόνια μιας παρτίδας που ο προορισμός της είναι άγνωστος, αλλά το αποτέλεσμα γνωστό, δεν πρόκειται να σκύψουν και να αφουγκραστούν κανενός είδους αδικία, από όπου και αν προέρχεται.

Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τη συγκέντρωση ώστε να μεθοδευτούν κάποιες κινήσεις, αλλά το βασικότερο όλων είναι η καθολική συμμετοχή.

Δημήτρης Κ. Κούρος

Apostolos είπε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ Θεσσαλίας+Πιερίας συναντήθηκαν την Πέμπτη 18/04/2013 και επιβεβαίωσαν παλαιά τους απόφαση για κοινή δράση. Οι Ενώσεις - Σύνδεσμοι που έχουν εκλεγμένα τοπικά συμβούλια συμφώνησαν επιτόπου. Οι υπόλοιπες το πρότειναν στις ΕΑΑΣ, ΕΑΑΑ και ΕΑΑΝ και έγινε αποδεκτό χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο έπραξαν η ΑΚiΣ και η ΠΟΣ. Ενημερώθηκε επίσης και συμφώνησε και η ΠΟΑΑΣΑ. Αναμένεται απόφαση 9μελούς συμβουλίου ΕΣΠΕΘ, εκπρόσωπος της οποίας συμμετείχε στη σύσκεψη της 18ης Απριλίου 2013. Με μέριμνα κάθε κλάδου των Αποστράτων της Λάρισας, ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι των όμορων νομών. Οι εφημερίδες "ΗΧΩ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ" και "ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ" θα αναφέρουν την εν λόγω συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου να γίνει γνωστό το γεγονός έγκαιρα σε κάθε σπίτι συναδέλφου των 5 νομών. Με χαρά διάβασα σχόλιο φίλου, ότι προτίθεται να έλθει από Βέροια. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

D είπε...

Απόστολε εκτός από συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για τις πρωτοβουλίες, να προσθέσω μια σκέψη. Αν αποφασιστεί συμμετοχή ε.ε συναδέλφων με πολιτικά, μήπως είναι ευκαιρία να δοκιμασθεί η συμμετοχή τους με κάπως ομοιόμορφη ανά όπλο πολιτική ενδυμασία και η ένδειξη του βαθμού να φαίνεται με κάτι όπως αριθμός στυλό στην τσέπη; Νομίζω ότι αυτό έχει γίνει και στο παρελθόν, όχι όμως στην Ελλάδα.
Δ. Σουφλής

gmos63 είπε...

Απόστολε, αληθεύουν οι φήμες ότι στη συγκέντρωση θα απευθύνει χατρετισμό ο Δασταυρίδης;

Συγκάτοικος είπε...

Οι κρίσιμες αποφάσεις θα ληφθούν στην Αθήνα και αυτή τη φορά θα είναι η πραγματική ταφόπλακα για το χώρο μας, δε νομίζω ότι με ντουφεκιές στον αέρα (έτσι χαρακτηρίζω τις περιφερειακές συγκεντρώσεις τύπου Λάρισας, Χανίων, κλπ )θα πετύχουμε κάτι, αυτό δεν είναι κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αλλά το ακριβώς αντίθετο, εγώ το βλέπω ως ΕΚΤΟΝΩΣΗ, πότε δηλαδή θα γίνει πανελλαδική συγκέντρωση, αν δεν γίνει τώρα και μάλιστα έξω από το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;

Ε. Κατσαμπέκης

Billy είπε...

Εχω άσχημα νέα. Η αντίδραση του κόσμου στις κινητοποιήσεις είναι εκπληκτική. Αυτοί που θα ήθελαν να μας κόψουν τελείως τις συντάξεις είναι χιλιάδες φορές περισσότεροι από αυτούς που μας λυπούνται. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία γίνεται απλή διαφήμιση του δημοφιλούς έργου της ΝΔ να εξοντώσει την συντεχνία των καραβανάδων. Πρέπει να σκεφτούμε άλλους τρόπους αντίδρασης.

Apostolos είπε...

Αγαπητέ Βαγγέλη, στην Αθήνα υπάρχουν χιλιάδες συνάδελφοι. Αν θέλουν να αποκλείσουν το ΥΕΘΑ δεν έχουν ανάγκη από εμάς. Βέβαια αν το αποφασίσουν είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς θα πάνε με δικά τους έξοδα.
Αγαπητέ Billy, εσύ μάλλον έχεις ήδη χάσει. Λόγια χωρίς πράξη. Οι άλλοι τρόποι αντίδρασης, που δε λες μάλιστα και ποιοι είναι, πρέπει να έχουν και την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων. Αν σχολιάζουμε μόνο και μόνο για να κάνουμε κακό στη συγκέντρωση που σχεδιάζουμε και επιθυμούν όχι μόνον οι Θεσσαλοί τότε μάλλον ρίχνουμε νερό στο μύλο του ...εχθρού.

Hercules είπε...

Δυστυχώς, οι απαισιόδοξες, όχι αποτρεπτικές, όχι αρνητικές, αλλά αυτές οι απόψεις & θέσεις που δείχνουν απογοήτευση & ηττοπάθεια, βασίζονται κάπου & μας κυριεύουν όλους, είτε μετέχουμε στις "κινητοποιήσεις" είτε παρακολουθούμε απαθώς τα τεκταινόμενα.
Βασίζονται στο ότι αυτού του είδους οι αντιδράσεις ανήκουν στο παρελθόν. Δεν είναι δυνατόν να έχουν αποτέλεσμα σήμερα. Βασίζονται στο ότι η κάστα η δικιά μας, ποτέ δεν τις υιοθέτησε, δεν τις αναγνώρισε, δεν τις θεώρησε ως διεκδικητικό μέσον. Βασίζονται στο ότι το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί & ήμαστε στην παράταση, αφού έχουμε φάει ήδη αρκετά γκόλ. Βασίζονται στο ότι ήδη, προτού καν ξεκινήσουμε να δούμε κάποιο μηδαμινό αποτέλεσμα, χωριστήκαμε σε φατρίες & διάφορων αποχρώσεων & ταυτοτήτων Πρόσωπα διαφόρων Δικαίων.
Για τους "άλλους τρόπους αντιδράσεως" π'αναφέρονται παραπάνω, μπορούμε να μιλήσουμε εκτός νομίμων περιθωρίων; Όχι βέβαια (!) Τα νόμιμα περιθώρια έχουν κανένα αποτέλεσμα; Όχι βέβαια (!) Τότε για τι πράγμα συζητάμε;

gmos63 είπε...

Απόστολε, έχοντας συνομιλήσει με δεκάδες συναδέλφους σου μεταφέρω ότι η συντριπτική πλειοψηφία συντάσσεται με την άποψη του κου Κατσαμπέκη.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει η συγκέντρωση στην Λάρισα ,σημαίνει όμως ότι πρέπει να γίνει και μία συγκέντρωση ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ και για να γίνω πιο σαφής εννοώ το ΥΕΘΑ.Τώρα δεν συζητάνε άλλωστε για το μισθολόγιο ,πότε περιμένουμε να αντιδράσουμε, κατόπιν εορτής ως συνήθως;Θα σου πρότεινα μάλιστα να δοκιμάσεις μια ψηφοφορία -τόχεις ξανακάνει νομίζω-στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για να διαπιστώσουμε όλοι τι είδους κινητοποιήσεις επιθυμούν οι συνάδελφοι.Μιλάω φυσικά για ειρηνικές κινητοποιήσεις.