---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στέλεχος της ΝΔ απαντά στο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!..." του προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας με το "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ..."



     Ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας της ΝΔ απαντά στο άρθρο του προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας Απόστολου Παπαπαρίση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Μειώσεις συντάξεων αποστράτων λόγω ...κρίσης" με ένα άρθρο με τίτλο "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...". Ο Δασταυρίδης Γρηγόριος είναι δικηγόρος και διορισμένος από τον Οκτώβριο του 2012 ως Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.



26 σχόλια:

Mediterranean Cook είπε...

Ο κύριος που τα λέει αυτά, τζάμπα δουλεύει? Η μήπως ταΐζει την οικογένειά του αέρα κοπανιστό, όπως προτείνει για τους Απόστρατους?

gmos63 είπε...

Πρέπει πραγματικά να αναλογισθούμε με πόση εμπάθεια και μίσος έχουν διαποτισθεί οι πολιτικοί εναντίον μας και ειδικά ορισμένοι της Ν.Δ που βλέπουν ότι έχασαν τους "δεδομένους" και μας επιτίθενται με ψευδέστατα επιχειρήματα που πραγματικά μόνο γέλιο προκαλούν.Η φράση "ένιοι εξ αυτών κατώτερης πνευματικής μόρφωσης"αντικατοπτρίζει πλήρως την εμπάθεια του κου Δαυσταρίδη απέναντι στους Ελληνες στρατιωτικούς.Μοναδική του αγωνία που θα κατευθυνθεί η ψήφος μας.Απάντηση :Όπου εμείς νομίζουμε και ΟΧΙ όπου εσείς θέλετε. Τέλος, ως προς τον θλιβερό επίλογο του μου προξενεί αλγεινή εντύπωση η προτροπή να μην υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις !!!Εδώ εκτιμώ ότι προκύπτουν ακόμα και ποινικές ευθύνες για τον εν λόγω κύριο.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ είπε...

Mην απορείτε συνάδελφοι με αυτά που γράφει ο κύριος Δασταυρίδης. Τα ακούτε πρώτη φορά; Δεν φταίει αυτός, μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας συμμερίζεται αυτή την άποψη. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που επιτρέψαμε να την διαμορφώσουν. Επί δεκαετίες είχαμε δική μας εκπομπή στη τηλεόραση και δείχναμε μόνο αεροπλάνα να πετούν και άρματα να επιτίθενται. Πρόβλημα ουδέν. Αυτά πληρώνουμε τώρα. Ο συγκεκριμένος κύριος θα πάρει τη κατάλληλη απάντηση από τον κύριο Παπαπαρίση, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας. Σε πρώτη φάση ας λάβει κάποια χιλιάδες email που θα του εξηγούν με όμορφο τρόπο ότι κάνει λάθος.

Κωνσταντίνος είπε...

Καλό είναι να μη του απαντήσει κανένας. Δεν θα λέμε τα αυτονόητα σε αυτούς που δεν θέλουν ούτε να τα ακούσουν, ούτε μπορούν να τα καταλάβουν. Άλλωστε ο κύριος, όπως εύκολα φαίνεται, το μόνο που θυμάται είναι το 11880...

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Να τον χαίρονται τα αμετανόητα κεντροδεξιά κομματόσκυλα και κυρίως οι γαλαζιοφρουροί της ΕΑΑΣ, που στηρίζουν με ανεξήγητο πάθος τις αποφάσεις των Σαμαροβενιζελοκουβέληδων. Οι συμμορίες του συριζα σαν ύαινες περιμένουν να κατασπαράξουν ότι θα έχει απομείνει από τις σάρκες μας κι ο γραφικός ετούτος κρατικοδίαιτος βολεψάκιας, μιλάει για δωρεάν παιδεία των στρατιωτικών, που την έχουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες (ο συγκεκριμένος άραγε πλήρωσε, για να πάρει το πτυχίο της Νομικής), για δωρεάν λέσχες και διακοπές όταν ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις παροχές του ταμείου νομικών στα παιδιά και στα εγγόνια των δικηγόρων. Αλλά αφού τα ξέρει και τα θυμάται όλα, γιατί δεν βρίσκεται ένας ομο'ι'δεάτης του απόστρατος δημαροπασοκονεοδημοκράτης (δόξα τω θεώ αρκετοί είστε στη Λάρισα) να του θυμίσει ότι:
1ον.Χάρη στις ενέργειες των νυν κυβερνώντων ήδη έχει πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και οι αποδοχές μας έχουν φτάσει στα επίπεδα των αποδοχών αποστράτων των γειτονικών χωρών και
2ον. Όταν ένας στρατιωτικός είναι στο στρατόπεδο 55 ώρες την εβδομάδα και οι καθηγητές για παράδειγμα εργάζονται από 17-22, πρέπει κάποιος να είναι πολύ εγκάθετος ή ανόητος για να συγκρίνει αποδοχές.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ.

beelovers είπε...

ο διορισμενος κυριος πληρωσε τις σπουδες του? οτα επερνε τα μαυρα για να βγαλει λαδι παρανομους και να βρει παραθυρακια του νομου εγω υπηρετουσ στον εβρο η σε κανενα νησακι. τα παιδια μου δεν εχουν παιδικους φιλους γιατι αλλαζαν σχολεια καθε 2-3 χρονια, η γυναικα μου ειναι ανεργη διοτι ποιος τρελος θα παρει στην δουλεια του μια που ανα πασα ωρα και στιγμη θα φυγει? δεν μας ειπε ο κυριος μετα την νομικη σε ποσες αλλες σχολες πηγε? δεν μας ειπε ποσα περνει τωρα? και πολλα αλλα που δεν μας ειπε. Α πο εμενα προσωπικα η ΝΔ που για 30 χρονια υποστηρηζα ΠΕΘΑΝΕ

Billy είπε...

Πραγματικά μένω άφωνος με την κομπλεξική εμπάθεια αυτού του ανθρωπάκου. Αφού σαν δικηγόρος υπερασπίζεσαι με ψέμματα και νομικίστικα τεχνάσματα, δολοφόνους, βιαστές και παιδεραστές προφανώς σου σάλεψε και τώρα τα έβαλες με το μοναδικό υγιές τμήμα της κοινωνίας. Δαυσταυρίδη πήγαινε να σε δει κανένας ψυχίατρος γιατί δεν είσαι καλά. Από το κόμμα σου ξέρουν τί εμετικά σχόλια κάνεις για να σε διαγράψουν; Παρακαλώ όσους από τους συναδέλφους έχουν ακόμα δεσμούς με την ΝΔ να διαγράψουν αυτό τον καραγκιόζη γιατί τους κάνει ζημιά.

sotos είπε...

Οτι και να του πειτε δεν θα εχει αποτελεσμα. Ετσι και αλλιως οι χαζοι, τα ζωα και οι κρατικοδιαιτοι δεν καταλαβαινουν. Ο διορισμενος κυριος μπορει να διαλεξει κατηγορια.

Unknown είπε...

1) ο τυπακος αυτος αγνοει οτι μεχρι τα 50 εχουν κολλησει ενσημα για 32 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ που κανουν το ΕΡΓΑΣΙΜΟ συνολο σε ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ !



2) και η μεγαλη η πλακα εκτος των αλλων ανεδαφικων που λεει ειναι αυτο περι μισθου ΑΝΩΤΕΡΟΥ των αξιωματικων γειτονικων χωρων !!!!!


που ζει ο ανθρωπακος....στην Ρουμανια και στην Βουλγαρια ??


ας παει να δει ποσα παιρνει ο αξιωματικος στην ΙΤΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ αλλα ακομα και στο ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ που εχουν το Στρατο απλα ετσι για να καθεται και να υπαρχει....

ακομα πλεον και στην ΤΟΥΡΚΙΑ οι αξιωματικοι παιρνουν περισσοτερα απο τους Ελληνες...


ποσο γραφικοι ειναι καποιοι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ....χασιμο χρονου να ασχολειται κανεις περαιτερω...

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Aπόστολε θα σου χρωστούσα μεγάλη χάρη αν (μου) έδινες ένα τρόπο άμεσης επικοινωνίας με τον κρατικοδίαιτο αμετανόητο κεντροδεξιό χασοδίκη (ένα τηλέφωνο, ένα e-mail ή έστω την ταχυδρομική του διέυθυνση). Είναι κρίμα να μην έχουμε τον τρόπο να του πούμε δυό κουβέντες ΑΜΕΣΑ.
ΥΓ.Είναι εξακριβωμένο ότι τους 48 μήνες από το 1944-1948 ο πατέρας αυτουνού του ανεκδιήγητου υπηρετούσε στον Εθνικό Στρατό και δεν ήταν αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτης κατσαπλιάς;

Apostolos είπε...

Απόστολε Καλησπέρα
(Διαβάζοντας αυτόν τον ανεκδιήγητο Δασταυρίδη, σου στέλνω το παρακάτω κείμενο, επειδή δεν μπορώ να το περάσω στα σχόλια, με το σύστημα εκεί των γραμμάτων που έχεις βάλει γιατί δεν είναι ευανάγνωστα και δεν το παίρνει. Αν θέλεις το προσθέτεις)
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Κος Δασταυρίδης, αλλά απορώ με την εμπάθειά του. Δεν μας λέει ούτε τη μισή αλήθεια και πάει να βγει και τιμητής των πάντων. Καλός ο τίτλος που έβαλε στο άρθρο του "Να θυμάσαι". Εγώ θα του απαντήσω με τον τίτλο "Σας έτυχε Κε Δασταυρίδη?"
• Σας έτυχε όταν παντρευόσασταν, να ζητήσετε 10 μέρες άδεια, ας πούμε από τον προϊστάμενό σας και αυτός να σας λέει πάρε 48 ώρες και πολλές είναι?
• Σας έτυχε όταν μαζί με τους φίλους σας συμμετείχατε σε ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, να σας τηλεφωνήσουν να πάτε στο ποτάμι και να βγάλετε 10 λαθρομετανάστες, επειδή κινδύνευε να πνιγούν από τα νερά του ποταμού Έβρου?
• Σας έτυχε την πρωτοχρονιά να σας βγάλουν από την εκκλησία και να σας ειδοποιούν να πάτε να βγάλετε λαθρομετανάστες από ναρκοπέδιο, στο οποίο είχαν σκοτωθεί, στην περιοχή Καστανιών του Έβρου?
• Σας έτυχε ποτέ να είστε 47 ετών και να πρέπει στο καταχείμωνο, να κοιμηθείτε επί οκτώ ημέρες σε σκηνή και να γυρίστε με βαριάς μορφής πνευμονία?
• Σας έτυχε να γεννά η γυναίκα σας με γέννα δύσκολη και να είναι ολομόναχη σε πόλη χωρίς κανέναν δικό της άνθρωπο, γιατί εσείς ήσασταν σε αναγνώριση 140 χιλιόμετρα μακριά και να γυρίζετε την επομένη?
• Σας έτυχε να έχετε το παιδί σας στη Γ΄ Λυκείου και στο Β΄ εξάμηνο ν’ αναγκαστείτε να το αλλάξετε Λύκειο λόγω μεταθέσεως?
• Σας έτυχε να ψάχνετε για σπίτι σε νησί και επειδή δεν βρήκατε παρά αφού είχαν περάσει είκοσι ημέρες και στο μεταξύ πληρώνατε τα μαλλιά της κεφαλής σας στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία?
• Σας έτυχε να είστε υποχρεωμένος να δουλεύετε νύχτα-μέρα, χωρίς τσακιστή δεκάρα για υπερωρίες? (Και αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις αποδοχές των Αξιωματικών και να δείτε σε ποιο κατάντημα βρίσκονται, αφού όμως λάβετε υπόψη και τις ώρες που εργάζονται).
• Σας έτυχε να είστε άρρωστος και πτώμα στην κούραση, να γυρίσετε από το γραφείο στις 11 το βράδυ και μόλις περάστε το κατώφλι του σπιτιού σας, να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σας λένε ότι «αμέσως με φόρμα και άρβυλα θα πρέπει να βρίσκεστε το δυνατόν συντομότερο στην τάδε πυρκαγιά ή στο δείνα ποταμό που πλημμύρισε?
• Σας έτυχε να υπηρετείτε στον Έβρο και να έχετε άρρωστους γονείς στην Κρήτη και να μην προλαβαίνετε να πάτε ούτε όταν είναι στα τελευταία τους?
• Σας έτυχε να κάνετε να δείτε τα παιδιά σας – που ζείτε στο ίδιο σπίτι – 11 ημέρες γατί το πρωί που φεύγετε (στις 6) αυτά κοιμούνται και όταν γυρίζετε το βράδυ στις 10 ή τα 11, αυτά πάλι να κοιμούνται?
• Σας έτυχε να κάνετε κάθε δύο χρόνια αμπαλάζ όλο το νοικοκυριό σας και να καθαρίζετε τις βρωμιές του κάθε στάβλου που βρήκατε να νοικιάσετε?
• Σας έτυχε να κάνετε υποχρεωτικά παρέα τόσο άμεσα με «κάθε καρυδιάς καρύδι» μέσα σε ένα στρατόπεδο (ομοφυλόφιλους, ναρκομανείς, άθεους, κλέφτες κλπ ?
• Αυτές είναι λίγες εικόνες από τη ζωή ενός Αξιωματικού και της οικογένειάς του κύριε Δασταυρίδη !!
• Λοιπόν τι εννοείτε με το κείμενό σας, ότι οι Αξκοί είναι "Α" κατηγορίας πολίτες? ή μήπως κάτι τέτοιοι σαν και εσάς, με χαρακτηριστική εμπάθεια, έκαναν τους Αξκούς "Ω" κατηγορίας?
Σκεφθείτε και απαντήστε μόνος σας στον εαυτό σας, προφανώς ξαπλωμένος στο ωραίο σπιτάκι σας, στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, κοντά στους δικούς σας και τους φίλους σας και με πολλές ώρες για να χαρείτε την οικογένειά σας.
Αποφύγατε όμως προσεκτικά να μας πείτε ποιός οδήγησε τη χώρα σ' αυτή την οικονομική κρίση, εξαθλίωση και τη σαπίλα. Μήπως οι Αξκοί? Αυτοί δημιούργησαν τα χρέη? Τη λίστα Λαγκάρντ? Τις offshore εταιρίες? Αυτοί έβγαλαν τα ανύπαρκτα λεφτά τους έξω? όχι Κύριε Δασταυρίδη. Οι Αξκοί είναι «Άγιοι και με το σταυρό στα χέρια». Τα λαμόγια των κυβερνήσεων 1974 και εντεύθεν τα δημιούργησαν και τώρα πληρώνει ο λαός. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε…
Χαράλαμπος Καραγκιοζίτης ένας από τους πολλούς υπερήφανους ακρίτες…

Unknown είπε...

Αγαπητοι συναδελφοι καλησπερα.Δυστυχως ολοι οι πολιτικοι εχουν την αποψη αυτου του δικηγορου.Καλο θα ειναι το σχολιο του κυριου Καραγκιοζίτη να δημοσιευτει σε εφημεριδες προκειμενου ο κοσμος να μαθει την αληθεια.
Γιωργος Σταμου

Unknown είπε...

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε επιθέσεις των ολίγιστων κομματαρχών της κακιάς ώρας που διορισμένοι πχ σαν «υποδιοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας» όπως ο περί ου ο λόγος κομματικός υπάλληλος (άραγε ποια η σχέση του με την υγεία; Έπαιζε τον γιατρό όταν ήτανε μικρός;) και με την προσμονή περαιτέρω τακτοποιήσεων, επιτίθενται σε αγαστή συμφωνία με τους εντολοδόχους που προς το παρόν κάνουν ότι κυβερνούν τη χώρα, σε ότι έχει σχέση με την Εθνική ασφάλεια. Και προετοιμασμένοι θα είμαστε όταν προτάσσουμε όλων, την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας για την οποία συνυπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπισθούν κατάλληλα όταν έρθει η ώρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα.
Και συνάδελφοι να θυμάστε ότι το κύριο όπλο μας είναι η ψήφος.
Ας μην τη σπαταλήσουμε εκ νέου για να βρουν παχυλούς μισθούς διάφορα κομματόσκυλα σε βάρος του απλού Έλληνα.

D είπε...

Αποστόλη συγχαρητήρια. Το άρθρο σου ενόχλησε και από ότι εικάζω δόθηκε εντολή απάντησης σε τοπικό κρατικό παράγοντα με ιδιαίτερη έφεση στο γραπτό λόγο όπως φαίνεται, ο οποίος με επικριτικό ύφος μας νουθετεί για να μας επαναφέρει στο σωστό δρόμο, τον οποίο άλλωστε ακολουθεί και ο πατέρας του, απαριθμώντας γεγονότα που βασίζονται στην ψηφισμένη από τη βουλή νομοθεσία και διανθίζοντας το κείμενο με συγκινητικές προσωπικές και οικογενειακές αναφορές, ελλείψει επιχειρημάτων.

Apostolos είπε...

Ζητώ συγνώμη από τον αγαπητό συνάδελφο Μπάμπη από το Βόρειο Έβρο.
Χαράλαμπος Καραγκιοζούδης το ορθό και όχι Καραγκιοζίτης.
"Σας έτυχε..."

Δημήτρης Θωμόπουλος είπε...

Ρίχνοντας μια ματιά στο goggle ΄΄ Δασταυρίδης Γρηγόρης ΄΄ είδα : http://www.iatropedia.gr/articles/read/2824 ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 5η ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
http://www.nd.gr/web/guest/grammateis-perifereiakwn-organwsewn Γραμματείς περιφερικών οργανώσεων : Θεσσαλίας Δασταυρίδης Γρηγόρης
Αν ο ανώτερος πνευματικής μόρφωσης (κατά την άποψη του) κ. Δασταυρίδης είναι το ίδιο πρόσωπο που κατέχει την θέση του Υποδιοικητή και του Γραμματέα της ΝΔ δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να επιχειρηματολογήσω. Είναι προφανές ότι
δεν ξεχνά ότι το κόμμα της ΝΔ τον τοποθέτησε σε αυτές τις «πνευματώδεις θέσεις» και λίγο βολεμένες θέσεις θα έλεγα, οφείλει να το θυμάται καλά. Για το καλό το δικό του και των παιδιών του έχει την «ιερά υποχρέωση» να το ανταποδίδει σε κάθε ευκαιρία. Εύγε ανώτερε πνευματικής μόρφωσης κ. Δασταυρίδη κομματικό φερέφωνο. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές (πιστεύω) κ. Δασταυρίδη έφτασαν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάντια εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό. Δεν θα σας περάσει.

Με εκτίμηση ενας λαμβάνων την γενναιόδωρη σύνταξη ή ο προσφάτως μετανάστης στα 50 για να ζήσω την οικογένεια μου.
Θωμόπουλος Δημήτρης

Σας το χαρίζω κ. γραμματέα ανώτερε πνευματικής μόρφωσης http://www.youtube.com/watch?v=0b6l91uxPig

vasilis είπε...

Συχαίνομαι που φορολογούμαι εγώ και η οικογένειά μου για να πληρώνονται δολοφόνοι,βιαστές, έμποροι ναρκωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές, καθώς επίσης και κάθε λογής διορισμένα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ σε διάφορες θέσεις δημόσιων οργανισμών!!

S.DELAROUDIS είπε...

Τελικά το άρθρο του κου Προέδρου πόνεσε, ετσουξε... Και φυσικά δεν ξεχνούμε ποιοι μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Σίγουρα όχι οι στρατιωτικοί αλλά οι πολιτικοί προιστάμενοι του κου Δασταυρίδη , αυτοί που τον τοποθέτησαν στη θέση που υπηρετεί τώρα. Αξιος ο μισθός σας κε Δασταυρίδη.

Βασίλης Δημητρόπουλος είπε...

Ας του στείλουμε και κείνο το βιντεάκι με τον αεροπόρο που κάνει αναχαίτιση καθώς και διάφορα άλλα από όλο τον χώρο των Ε.Δ. για να καταλάβει ακόμα καλύτερα το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» και προσθέτω «θα θυμάμαι πολύ καλά όχι μόνο αυτούς που αναφέρονται στα σχόλια και τους τρείς παρόντες κυβερνητικούς εταίρους». Θέλει απάντηση αγαπητέ Απόστολε και μάλιστα δημοσιευμένη στο ίδιο Μέσον και στην ίδια θέση.
Με εκτίμηση
Βασίλης Δημητρόπουλος
Αντιναύαρχος εα

jkostriv είπε...

Συμφωνώ μέ όλους τους προλαλήσαντες και προσθέτω:
Το θέμα της θητέιας αφορά τους Αξιωματικούς ή είναι θέμα της Πολιτείας, που δεν μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά μισθοφορικό στρατό (ΕΠΟΠ)?
Προσωπικά προτιμώ να συνεργάζομαι με επαγγελματίες και όχι με το παιδί του "κάποιου" που σπάει τα τηλέφωνα για να περνάει καλά ο κανακάρης του.
Επίσης μήπως θα ήταν καλό να ερωτηθεί επισήμως ο κος Σαμαράς και η ΝΔ αν συμμερίζονται τις απόψειτς του κομματόσκυλού του? και αν όχι να τον πάψουνε από καλοπερασάκια περιφερείας.
Μετά τιμής,
Πλοίαρχος Ι. Κοστρίβας ΠΝ (ε.ε.)

saligkaria makryneias είπε...

Άντε να ψηφίσει αυτός το νέο μισθολόγιο......

Unknown είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι.
Απλά και ξεκάθαρα ΑΜΕΣΑ συνεργασία όλων των ενώσεων και ίδρυση ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ. Αρχίζοντας με ευρωεκλογές και μετά Βουλευτικές. Με την δική μας ψήφο και μελών μας θα έχουμε αντιπροσώπους με φωνή και πέραν αυτού δεν θα έχουν ψήφο τα κομματόσκυλα, που μας αγνοούν ή κάνουν πως ακούν.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Unknown είπε...

Είναι να γελάει κανείς… Πλήρης ισοπέδωση.
Θα διαφωνήσω ως προς το γεγονός να μείνει αναπάντητη η τοποθέτηση του συγκεκριμένου «κυρίου», και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Απόστολος θα επιλέξει την πρέπουσα αντίδραση. Επί σειρά ετών υπηρεσίας εκτελούσαμε διαταγές και υποδείξεις, χωρίς δικαίωμα παρεκκλίσεων, τηρώντας απαράβατα τον όρκο που δώσαμε. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απωθημένο η έκφραση θέσεων και απόψεων νομοταγών πολιτών που επιτέλεσαν το καθήκον τους στο ακέραιο και σήμερα είναι συνταξιούχοι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
Όχι, δεν είναι για λύπηση … Ο «κύριος» αυτός προφανώς διακατέχεται από κάποιου είδους σύνδρομο, λαμβάνοντας υπόψη την τοποθέτησή του περί ιεραρχίας και ηλικίας. Ενδεχομένως να υπήρξε σε όλη την πορεία του ηγέτης και κυβερνήτης με βάση τα διαπιστευτήριά του και να ασκούσε διοίκηση πάντα σε νεαρότερους… Προφανώς, από το διάστημα της θητείας του – όποτε και αν υπηρέτησε – του έμειναν μόνο αυτά που περιγράφει ως θετικά, αλλά αγνοεί τελείως άλλες βασικές παραμέτρους ενός εν ενεργεία στελέχους των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας. Ναι, ήταν επιλογή μας να ενταχθούμε ως ένστολοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αυτούς που ο εν λόγω «κύριος» ένεκα ανωτέρου μορφωτικού επιπέδου δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει ποτέ να κατανοήσει.
Ίσως να μην κατανόησε την τοποθέτηση τού Απόστολου και να μην είναι σε θέση να εντοπίσει την αδικία, αλλά ούτε και τη «συγκυρία» της ψήφισης του νέου ειδικού μισθολογίου μόνο για τους ένστολους. Ως πιστό κομματόσκυλο παρέχει πλήρη κάλυψη στον προϊστάμενό του, ο οποίος είναι ο μόνος που εργάζεται νυχθημερόν για να εξέλθει η χώρα μας από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει, επειδή εμείς οι απόστρατοι τη δημιουργήσαμε και οι πολιτικοί με τους πολιτικάντηδες ουδεμία ευθύνη φέρουν.
Θα κλείσω λέγοντας ότι πολλοί αποσκοπούν στο προσωπικό συμφέρον και την προβολή ή το βόλεμα. Δυστυχώς υπάρχουν συνάδελφοι απόστρατοι που «υπηρετούν» σε γραφεία βουλευτών και δεν ασχολούνται ή δεν ενοχλούνται από τέτοιου είδους θέσεις.

Unknown είπε...

Τον αλητη τον λετε και κυριο αυτος ειναι ενα χαμενο κομματοσκυλο βολεμενο ενα σκουληκι που σερνεται

Unknown είπε...

Κε Δασταυρίδη

Με αφορμή την αισχρή απάντηση σου στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας έχω και εγώ να σου υπενθυμίσω:
1. Στην Ελλάδα η παιδεία είναι δωρεάν για όλους πόσο μάλλον για τους Στρατιωτικούς διότι όπως γνωρίζετε οι φυλακισμένοι δενπληρώνουν. 2. Επίσηςη πατρίδα τους δικηγόρους ανάμειψε με αμοιβές καλύτερες ακόμη και των προηγμένων Ευρωπαικών χωρών όχι όπως τους Στρατιωτικούς οι οποίοι φυσικά και έπαιρναν παραπάνω από Στρατιωτικούς σε όμορες Βαλκανικές χώρες όπως έπαιρνε ακόμη και ο τελευταίος εργάτης αν αυτό υποννοείτε, οπότε αυτή σας η παρατήρηση θεωρείται υποβολιμιαία και εμπρηστική. 3. Για τις δωρεάν διακοπές, τις λέσχες κλπ που επίσης ψευδώς αναφέρετε αυτές υπάρχουν σε όλους τους Στρατούς του κόσμου και μάλιστα με πολύ καλύτερες συνθήκες και που πάντως πληρώνουμε από την τσέπη μας και δεν είναι δωρεάν. 4. Τα διαμερίσματα επίσης που υποννοείτε πρώτον δεν είναι δωρεάν και κυριώτερο δεν μένουμε παρά 2 χρόνια το πολύ σε όλη μας την καρριέρα και είναι εξωφρενικό μια υποχρέωση της πολιτείας να την παρουσιάζετε ΣΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. 5. Για τα καταστήματα που ψωνίζουμε φθηνώτερα να σας δώσει μια κάρτα η ΕΑΑΣ να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι το ψεύδος που εκστομίσατε. 6. Για την σύνταξη που λέτε στα 50 όλοι οι ΔΥ μέχρι ΄τωρα έβγαιναν με μειωμένη αλλά ακόμη και από το ΙΚΑ με 15 20 και 25 χρόνια μέχρι πριν λίγα χρόνια. 7. Οσο για τον πατέρα σας του ΟΓΑ για πείτε μας τι εισφορές έδινε για να πάρει την σύνταξη των 330 ευρώ. Σταματείστε λοιπόν επιτέλους Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να μας προκαλείτε και εκεί που μας χρωστάτε να μας ζητάτε και το βόδι. Αλλωστε τόσα βόδια έχετε τι τα θέλετε και τα δικά μας?

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. είπε...

Αυτός ο...ταπεινός πολύ μορφωμένος!!! τύπος μου θυμίζει λίγο τον κομματάρχη(Διονύση Παπαγιαννόπουλο)του Μαυρογιαλούρου. Που πας ρε συ Καραμήτρο!!!