---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ σε 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και ΑΤΑ - Δηλώσεις

Το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς  επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης συνοδευόμενος από τον κ. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ). Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο ΑΤΑ ο κος Υφυπουργός  μίλησε στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό  σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Ένοπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια ο κος Υφυπουργός μετέβη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας καθώς επίσης στο ΕΚΑΕ και σε Μονάδες της 110 Π.Μ. συνοδευόμενος από τον κ. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά (Ι).
 
Σύμφωνα με το www.onlarissa.gr μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα των περικοπών είπε: «Πέραν της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου αυτό που αποτελεί δέσμευση για όλους, είναι η δέσμευση του πρωθυπουργού πριν από λίγες μέρες που ήταν ξεκάθαρη σχετικά με την περαιτέρω μείωση των αποδοχών του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μειωθούν οι αποδοχές του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων. Όσον αφορά τις απολύσεις του προσωπικού, θέλω να πιστεύω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δημιουργώ κλίμα εντυπώσεων ή δεσμεύσεων, ότι ούτε εκεί θα υπάρξει κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: