---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Άρχισε να χύνεται χολή από άσχετους... Κι αυτό ονομάζεται δημοσιογραφία... Βρε ΟΥΣΤ!!!

    Πριν ακόμα σιγουρευτούμε ότι αποφεύχθηκαν οι παράνομες, αντισυνταγματικές και άδικες μειώσεις που είχαν προγραμματισθεί για το 2014 μόνον για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ως παιδιά άλλου Θεού, άρχισαν ορισμένοι δημοσιογράφοι να ρίχνουν τη χολή τους. Δε γνωρίζω αν ο επονομαζόμενος Dr. Money είναι ο πρώτος αλλά ένα είναι σίγουρο. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Εδώ μπορείτε να δείτε το άρθρο του. "Οι ευνοημένοι απόστρατοι και οι λοιποί θνητοί", το οποίο ξεκινά: Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη μπορείς να καταφέρεις πολλά, λέει μια φράση που έχει σημείο αναφοράς την τουρκοκρατία. Στη σημερινή εποχή, αρκεί να έχεις την εύνοια του γκουβέρνο όπως απεδείχθη με τους στρατιωτικούς συνταξιούχους. 
     Εμείς το γνωρίζαμε, το περιμέναμε!!! Αυτό όμως δεν είναι μόνον κοινωνικός αυτοματισμός, είναι μίσος! Αυτό Dr money δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ο φασισμός της δημοσιογραφίας. Και το περίεργο είναι ότι σας θεωρούσαμε αξιόπιστο και σοβαρό. Χωρίς καμία έρευνα επαναλαμβάνετε ψεύδη και ανακρίβειες. Για ποιο λόγο, άραγε; Δεν σας απασχόλησε ποτέ ότι η σύνταξη ενός αποστράτου (συνήθως και οικογενειακό εισόδημα) μειώθηκε ήδη σε ποσοστό πάνω από 55%. Δεν σας λέει τίποτε ότι αυτό έγινε δυσανάλογα με το σύνολο όσων πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο. Δηλαδή τι μας λέτε ότι θα έπρεπε να φιλούμε και τα χέρια της κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ που δεν μας εξαθλίωσε εντελώς; Dr money παπαγαλίζετε κάτι περί εναρμονισμού με το νέο μισθολόγιο του δημοσίου. Μα καλά τόσο άσχετος είστε; Μακάρι να πληρωνόμασταν με ενιαίο μισθολόγιο, ίδιο για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, ΜΑΚΑΡΙ!!! Τότε όμως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να μας δώσετε αυξήσεις. Συμφωνούμε απόλυτα σε ένα ενιαίο μισθολόγιο όπου θα λαμβάνονται υπόψη, η Αποτελεσματικότητα, η Εμπειρία, η Επικινδυνότητα, η Ευθύνη, τα Πτυχία, το Ωράριο... Δυστυχώς όμως μας κοροϊδεύουν με το δήθεν "ειδικό μισθολόγιο" ή μάλλον "ειδικό φτωχολόγιο". Κύριε ...δημοσιογράφε καλό ταξίδι στον ολισθηρό δρόμο της ...ενημέρωσης.
     Αγαπητοί Συνάδελφοι, έστε έτοιμοι, ιδίως όσοι από εσάς τους δοθεί η δυνατότητα να πουν τη γνώμη τους, σε blogs, sites, εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Άρχισε να χύνεται ΧΟΛΗ...
     Αποστόλης Παπαπαρίσης

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Νομίζει ότι θα τον κάνουν υπουργό αν μας κατηγορεί, αλλά θα διαπιστώση ότι τους λακέδες δεν τους αγαπάει κανείς, απλά τους χρησιμοποιεί όσο καιρό τους βολεύει.
Εγώ δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με το πόσα παίρνουμε η αν άλλοι παίρνουν περισσότερα, δεν θα πέσω στην παγίδα να απολογούμε σε κάθε κακοπροαίρετο.
Αν τον νοιάζει πόσα παίρνουμε δεν έχει παρά να ρωτήσει η να ψάξει.
Απλά το μόνο που τον νοιάζει αυτόν και τους ομοίους του, είναι το κόμπλεξ που τον διακατέχει, έναντι ημών.
Ίσως νομίζει ότι είναι πιασάρικο το θέμα, απλά ένα ακόμη άνδρείκελο των ΜΜΕ είναι.
Αφήστε τον στο μίσος του, θα δηλητηριαστεί από μόνος του από αυτό.
Chris Georg