---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

31 Ιουλίου 2014 το blog της ΕΑΑΣ Λάρισας θα σιγήσει...

     Στις 31 Ιουλίου 2014 το blog της ΕΑΑΣ Λάρισας θα σιγήσει.  Θα παραδοθεί στο νέο πρόεδρο του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ, τον Αντγο ε.α. κ. Τσιρώνη Σπυρίδωνα, σε περίπτωση που βρει συνάδελφο να το διαχειριστεί. Θα μπορούσα να μην το πράξω αφού είναι δικό μου ...παιδί από το πρώτο γράμμα μέχρι και το τελευταίο, αλλά μόνο και μόνο ο τίτλος ΕΑΑΣ Λάρισας δε μου επιτρέπει να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Φυσικά και κρατώ τα πνευματικά δικαιώματα αφού είναι δημοσιευμένα εκατοντάδες άρθρα, επιστολές, ενημερώσεις κλπ συνταχθέντα και υπογεγραμμένα από εμένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχα την έγκριση, όχι ανάρτηση προς ανάρτηση αλλά στη φιλοσοφία αυτών, από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος μας.
Ορισμένα στατιστικά και μη στοιχεία 
(1) 1.546.800 κλικ από 27-04-2011, 
(2) 3.133 αναρτήσεις, 
(3) 1.879 επώνυμα σχόλια, 
(4) πολίτες από 97 χώρες μας διάβαζαν, 
(5) πρώτο σε αναγνωσιμότητα blog ή site συγκρινόμενο με κάθε άλλο τοπικής ή πανελλήνιας ένωσης - συνδέσμου - ομοσπονδίας, 
(6) αξιόπιστο σύμφωνα με γνώμες εκατοντάδων συναδέλφων,
(7) αποφύγαμε τα κουτσομπολιά,
(8) μείναμε ακομμάτιστοι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ!

     Αποστόλης Παπαπαρίσης



3 σχόλια:

D είπε...

Το ιστολόγιο που έφτιαξες και με πολύ κόπο συντηρείς και εμπλουτίζεις, αποτελεί πηγή πληροφοριών που αφορούν όλους τους συναδέλφους, εε και εα, και τυχόν αδυναμία πρόσβασης σε αυτό, μας αποκόπτει από τον πλούτο αυτό.

Δεδομένου οτι η γνώση είναι δύναμη, εκτιμώ οτι αργά ή γρήγορα, οι πληροφορίες που περιέχει το ιστολόγιο αυτό θα εξαφανιστούν.

Για το λόγο αυτό, σε παρακαλώ, αν το κρίνεις σκόπιμο, να αντιγράψεις σε ένα νέο ιστολόγιο όλο το υλικό που υπάρχει σε αυτό, και να συνεχίσεις να το ανανεώνεις έται ώστε να μην διακοπεί η δυναμική που έχει αποκτήσει.

Δημ. Σουφλής

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα !
Ενημερώνομαι από εδώ, τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι απόστρατοι συνάδελφοι της Π.Α.
Σας παρακαλώ κε Παπαπαρίση, να μετακομίσετε σε κάποιο απο τα πολλά διαθέσιμα blogspots, για να συνεχίσουμε να σας παρακολουθούμε.

Savvas είπε...

Συμφωνώ και εγώ με τους παραπάνω συναδέλφους !

Ευελπιστώ να κλείσει αυτό μόνο για να γίνει η καινούργια αρχή με ένα άλλο απλά με άλλο τίτλο.

Ευχαριστούμε και πάλι για όλα Απόστολε !