---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Παπαπαρίσης ΤΕΛΟΣ από την ΕΑΑΣ Λάρισας, αποφάσισε το ΔΣ της ΕΑΑΣ


     Όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικώς (όχι από τον πρόεδρο), το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ με ψήφους οκτώ έναντι τριών έκρινε σήμερα το πρωί της 15ης Ιουλίου 2014, ότι ήμουν ακατάλληλος για πρόεδρος και αποφάσισε να με αντικαταστήσει με τον Αντιστράτηγο Σπυρίδωνα Τσιρώνη. Προφανώς δεν έλαβαν καθόλου υπόψη τους τα αποτελέσματα της δημοσκοπικής κάλπης.



Οι αρνητικοί ψήφοι προς το πρόσωπο μου δόθηκαν από τους:
ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΠΤΓΟ ε.α Ευάγγελο Δανιά  
Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒ. ΑΝΤΓΟ ε.α Κωνσταντίνο Σκαρμαλιωράκη
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΝΤΓΟ ε.α Θωμά Καρανίσα  
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΝΤΓΟ ε.α ΕΛΑΣ Ηλία Παρασκευόπουλο 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΥΠΤΓΟ ε.α Απόστολο Παπαδόπουλο 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΑΞΧΟ ε.α. Δημήτριο Χατσίκα  
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΝΧΗ ε.α. Ελευθέριο Μπουϊκίδη  
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Υ/Δ ΕΛΑΣ Χρήστο Ντούφα

και οι θετικοί ψήφοι από τους: 
ΑΝΤ/ΔΡΟ ΥΠΤΓΟ ε.α Βασίλειο Ροζή 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΧΗ ε.α. Νικόλαο Καίσαρη
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΝΧΗ ε.α. Παντελεήμονα Κράγκαρη


     Ευχαριστώ πολύ, από καρδιάς, όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους και δεν είναι λίγοι, όλους όσους έχουν εκφρασθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο μου και ζητώ συγνώμη όσους στεναχώρησα άθελα μου. 
     Εύχομαι στους επικριτές μου να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Με βαθύτατη εκτίμηση
Αποστόλης Παπαπαρίσης
Απόστρατος ν. Λάρισας

 

27 σχόλια:

Unknown είπε...

απαραδεκτο!!!
κριμα!!!

Unknown είπε...

Απαράδεκτο!!!
Κρίμα!!!!!

Savvas είπε...

Προς τι η ψηφοφορία λοιπόν εφ' όσον πασιφανώς δεν ισχύει. Αυτές είναι Δημοκρατικές διαδικασίες (ρητορική ερώτηση)? Ευχαριστώ προσωπικά τον αξιότιμο συνάδελφο κ. Παπαπαρίση Απόστολο για το εξαιρετικό μέχρι σήμερα έργο του !

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο¡!!!!
Τσαβδαρίδης Λάζαρος

george papas είπε...

Απαράδεκτο!!! Ελπίζω να μην απελπιστείτε και να συνεχίσετε το έργο σας.
Δημήτριος Ανδρικόπουλος

Κωνσταντίνος είπε...

Στην αρχή της κρίσης, όταν:
1. Η ΕΑΑΣ και τα παραρτήματά της ασχολούνταν μόνο με εορτές και ΚΑΑΥ και η ΕΗ είχε ποιηματάκια και συνταγές για κουλουράκια.
2. Η πλειοψηφία μας, δεν ήξερε τι είναι ΜΤΣ, ΕΚΟΕΜΣ, ΒΕΑ.
3. Όλοι ονειρευόμαστε ότι ¨η υπηρεσία θα φροντίσει¨.
4, Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων, ήταν ανύπαρκτη.

O Απόστολος Παπαπαρίσης:
1. Δημιούργησε ένα πανίσχυρο, δραστήριο και υποδειγματικό παράρτημα που πρωτοστάτησε σε όλες τις ενέργειες και κινητοποιήσεις μας και συνέβαλε δραστικά στην επιτυχία τους.
2. Δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρονική πηγή υπεύθυνης και έγκαιρης ενημέρωσης των συναδέλφων.
3. Αντιπροσώπευσε επιτυχώς, στους διάφορους φορείς, όχι μόνο τους Συναδέλφους της Λάρισας, αλλά και όλη την άχρωμη ΕΑΑΣ.
4. Συνέβαλε στη σύνθεση απόψεων και θέσεων, για τα θέματα που μας απασχολούν, καταθέτοντας πάντα υπευθυνη και τεκμηριωμένη άποψη.
4. Ξόδεψε χωρίς σκέψη, τον προσωπικό και οικογενειακό του χρόνο, για το καλό των Συναδέλφων.

Το έργο του τεράστιο και πρωτοπόρο και αναγνωρίζεται από όλους τους καλοπροαίρετους Συναδέλφους
Μεγάλη έκπληξη η ανταμοιβή του, από το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ.
Έκπληξη που προκαλεί οργή, ερωτηματικά αλλά και θλίψη...
Αν αληθεύει, η ΕΑΑΣ θα χάσει ένα πολύτιμο στέλεχος και οι συνάδελφοι ένα στήριγμα.
Πασχάλης Κωνσταντίνος
ΣΣΕ/82

Saimon είπε...

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται οτι "ουδείς εχθρός ασφαλέστερος του ευεργετηθέντος". Μπορεί να μην συμφωνούσαμε μαζί σε πολλά, αλλά δούλεψες για την ΕΑΑΣ και έπρεπε τουλάχιστον να σου το ανταποδώσει με μια ακόμη θητεία κερδίζοντας και η ίδια. Τώρα αδικούν και τον πρώην(πλέον) πρόεδρο αλλά και τον νεοτοποθετηθέντα διότι η καθημερινή σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη. Ατυχής και μη λογική απόφαση που δείχνει και την πλήρη περιφρόνηση της θέλησης των μελών του παραρτήματος.

Σ.Π. Καρυπίδης.

Unknown είπε...

Και μετά παραπονιόμαστε γιατι δε μας παίρνουν στα σοβαρά οι πολίτες και οι πολιτικοί. Ως πότε θα ισχύει το αποφασίσωμεν και διατάσσωμεν? Ως πότε θα πρέπει να ανεχόμαστε τους ''αρεστούς΄΄? Ως πότε θα πρέπει να δεχόμαστε τον παραγκωνισμό και την απόλυση ανθρώπων ικανών, ανθρώπων που ψυχή και σώματι εργάστηκαν και εργάζονται για όλους του συναδέλφους?
Ντροπή στην ΕΑΑΣ. Τελείως απαράδεκτη ενέργεια, αλλά και τόσο προβλέψιμη. Ο Απόστολος εργάστηκε σκληρά και τους άφησε πίσω, και αυτοί οι δημοσιοσχεσίτες δε θέλουν να ζουν στη σκιά άλλων, γι' αυτό καθαρίζουν όλα τα εμπόδια.
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Απόστολο για όσα έχει συνεισφέρει στον κοινό μας αγώνα.
Απόστολε έχεις καταξιωθεί στη συνείδηση όλων μας, και από εκεί δε μπορεί να σε καταργήσει κανείς τους..

Ανδρέας αετοβουνιώτης είπε...

Απαράδεκτη και κατακριτέα η στάση της ΕΑΑΣ.Τους ενοχλούν όσοι λένε την αλήθεια και ενδιαφέρονται για το καλό των συναδέλφων. Χρησιμοποιούν τις ίδιες δημοκρατικές διαδικασίες με την κυβέρνηση των μνημονίων.Μήπως έχουν σκοπό να υποκύψουν στις εντολές της κυβέρνησης,στο θέμα των αναδρομικών και θέλουν να εξαλείψουν τις αντιδραστικές φωνές?Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα βοήθεια και ενοείται ότι συνεχίζουμε. ΧΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Συγκάτοικος είπε...

Η νέα ηγεσία της ΕΑΑΣ δεν ξεκίνησε καθόλου μα καθόλου καλά, καταρχήν πήγε με απαράδεκτη υποχωρητηκότητα στις συνομιλίες με την κυβέρνηση για το μισθολόγιο, όπου διατύπωσε θέσεις αρεστές στην κυβέρνηση παρά στα στελέχη που εκπροσωπεί, τώρα έρχεται και αντικαθιστά-αποπέμπει τον πιο δραστήριο πρόεδρο παραρτήματος, κατά γενική ομολογία, εκτιμώ ότι λοξοδρομεί επικίνδυνα και αν δεν θέλει να κατηγορηθεί για άσχημα πράγματα επιβάλλεται να κοινοποιήσει ΑΜΕΣΑ το σκεπτικό αυτής της απόφασης, ο δε αντικαταστάτης του (τον οποίο και γνωρίζω και τιμώ για το ήθος του) να επανεξετάσει την πρόθεσή του για πρόεδρος του παραρτήματος.
Το θέμα δεν είναι προσωπικό και δεν χωράνε μικρότητες και ιδιοτέλειες πάσης φύσεως.

Ε. Κατσαμπέκης

BasChour είπε...

Άραγε η τοπική κοινωνία πως θα σχολιάσει το γεγονός: ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ !!!!

Ας σοβαρευτούμε, τουλάχιστον εκτός των στρατοπέδων, γιατί κανένας δεν έχει δικαίωμα να θέτει την φιλοδοξία μπροστά από την ευσυνειδησία του.

BasChour είπε...

Άραγε η τοπική κοινωνία πως θα σχολιάσει το γεγονός: ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ !!!!

Ας σοβαρευτούμε, τουλάχιστον εκτός των στρατοπέδων, γιατί κανένας δεν έχει δικαίωμα να θέτει την φιλοδοξία μπροστά από την ευσυνειδησία του.

tampakiotis είπε...

καλημέρα απόστολε.επειδή,στην εααα,είχαμε,αλλαγή του τρόπου εκλογών,απότην νυν διοίκηση,διαφαίνεται,μία αλλαγή πλέυσης των κεντρικών διοικήσεων,όσον αφορά την αντιμετώπισή μας,σε σχέση με τους κυβερνώντες.ίσως δεν ταίριαζες ,και θα αντιδρούσες εντόνως,για αυτά που ίσως να δεχτούν οι διοική σεις μας από την πολιτική ηγεσία,και θα είναι εις βάρος μας.γέρω ότι θα είσαι πάντα μαζί μας.ευχαριστώ γαι όσα έκανες και για όσα θα κάνεις.τα ""ανήσυχα""πνεύματα δεν μπορεί κανείς να τα φυλακίσει.....

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Αν υπήρχε ένα παράρτημα της ΕΑΑΣ, που είχε να επιδείξει έργο στους τομείς της ενημερώσεως και των κινητοποιήσεων ήταν το παράρτημα Λαρίσης υπό την προεδρία του Α.Παπαπαρίση. Ήταν για όλους τους αποστράτους το σημείο αναφοράς. "Το έγραψε ο Παπαπαρίσης" λέγαμε και αντλούσαμε επιχειρήματα, για τον "πόλεμο" της λάσπης και της συκοφαντίας, που δεχόμασταν. Τι θα μπορούσε όμως να περιμένει κανένας, από δειλούς και μικροπρεπ είς ανθρώπους, που δεν είχαν καν το θάρρος να προβάλουν, στην εφημερίδα της ΕΑΑΣ την υποψηφιότητα πολλών συναδέλφων στις αυτιδιοικητικές-περιφερειακές εκλογές, επειδή το κόμμα στο οποίο ανήκαν είχε μόνο 10% του Ελληνικού λαού Έφτασαν δε στο σημείο οι ανεπαρκείς οσφυοκάμπτες ακόμα και να μη συγχαρούν, για την εκλογή τους, δυο συναδέλφους ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, που είναι οι ΜΟΝΟΙ στρατιωτικοί,(μαζί με τον βουλευτή-Ανχη ε.α., Πολύβιο Ζησιμόπουλο) που εκπροσωπούν τον κλάδο μας σε εθνικό και ευρωπα'ι'κό κοινοβούλια. ΔΟΞΑΣΤΕ τους και.......ΞΑΝΑψηφίστε τους. Εγώ πάντως ευχαριστώ, από καρδίας, τον Α.Παπαπαρίση, για την προσφορά του.

Tuborg7 είπε...

Αγαπητέ συμμαθητή, συνάδελφε, αδελφέ Αποστόλη, ελπίζω ότι οι ιθύνοντες της ΕΑΑΣ σκέφτηκαν εν Θερμώ και πήραν αυτή την απόφαση, εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι....Πολλές φορές αυτός που ενδιαφέρεται, τρέχει, μοχθεί κάποιους ενοχλεί. Εγώ προσωπικά πάντως σε υπερευχαριστώ γι' αυτά που έκανες τόσο για μένα, όσο και για το σύνολο των συναδέλφων. Ευελπιστώ ότι ο αντικαταστάτης σου θα κινηθεί με τον ίδιο ζήλο. Νάσαι πάντα καλά με υγεία.

Βασίλης Δούλης είπε...

Όταν στην Ελλάδα που την τελευταία 5ετία:

• Καταλύονται οι νόμοι
• Καταλύεται το ίδιο το Σύνταγμα
• Απόστρατοι βγαίνουν στους δρόμους καθοδηγούμενοι από ηγέτες και όχι στρατηγούς,

Το μόνο που μένει σταθερό και με τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, είναι ο νόμος για τον ορισμό των προέδρων των παραρτημάτων της ΕΑΑΣ!!!

Δεν έχω κάτι με τον ορισθέντα νέο πρόεδρο, το ήθος του οποίου είναι αναμφισβήτητο, αλλά με τη διαδικασία…

Apostolos είπε...

Απόστολε καλημέρα
Το παρακάτω κείμενο προσπάθησα να δημοσιεύσω στο blog της ΕΑΑΣ Λαρισας
Αν δεν τα έχω καταφέρει σε παρακαλώ ανάρτησε το για λογαριασμό μου
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα
Μέχρι και από την Αυστραλία ο Σιωράς κατακεραυνώνει την νοοτροπία ορισμένων «οπλατζήδων στρατηγών» με πρωινό του mail
Εσύ νασαι καλά !!!
Φιλιά Βασίλης Οικονομόπουλος

Καλημέρα σε όλους! Απόστολε μόνο σαν ανέκδοτο θα μπορούσα να εκλάβω την ανάρτηση αυτή! Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια! Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι αρνητικές ψήφοι δόθηκαν από ανθρώπους που σε γνωρίζουν το ίδιο καλά με τον κον Τσιρώνη που σας συνέκριναν κι ο οποίος απέσπασε τις θετικές .... επειδή όμως δεν έτυχε να τον γνωρίζω και δεν θέλω να τον αδικήσω, ξέρω πως στα δικά μου μάτια θα φαινόταν πολύ σπουδαίος παραιτούμενος κι αναλαμβάνοντας τον ρόλο του άξιου αντικαταστάτη σου, όταν κι εφόσον! Πρακτικά πιστεύω ότι η απόφαση σε προσωπικό - οικογενειακό επίπεδο θα σου κάνει καλό, όσο για μας τους υπόλοιπους (Λαρισαίους και μη) θα χάσουμε τον "Φάρο" μας και θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά...άλλωστε τόσα χρόνια στο σκοτάδι δεν ταξιδεύαμε? Για όσους έχουν αφιερώσει κόπο χρόνο χρήμα έχοντας υποστεί ατομικές και οικογενειακές θυσίες για να "προσφέρουν" επειδή η "προσφορά" είναι στο πετσί τους... έχουν βιώσει το ότι ζούμε σε μια χώρα με απίστευτη ηλιοφάνεια και γι αυτό η μ@λ@κία πάει σύννεφο .... Καλώς όρισες στο κλαμπ !!!

stelios kastrantas είπε...

Δυστυχώς έτσι εννοεί η παρούσα ΕΑΑΣ προεξάρχοντος του προέδρου της την υλοποίηση του δόγματος"Ισχύς εν τη Ενώσει".Είναι ντροπή και ξευτίλα να καταργούνται με τέτοιο γελοίο τρόπο και να απομονώνονται συνάδελφοι οι οποίοι ίδρωσαν και πρωτοστάτησαν στο ξύπνημα της ΕΑΑΣ για την διεκδίκηση των δικαίων και δικαιωμάτων μας. Ο Αποστόλης είναι από τους ελάχιστους που αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην υπόθεση της ενημέρωσης και της διεκδίκησης των αιτημάτων μας και τα έβαλε στα ίσια με το σύστημα των μνημονιακά υποταγμένων Σταϊκούρηδων. Κέρδισε με τον αγώνα του την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων των συναδέλφων. Ήταν και είναι πρωτοπόρος στις ιδέες του και πωτοποριακός στις δράσεις του.Τελικά το κονκλάβιο της ΕΑΑΣ δεν εννοεί με τίποτε να αλλάξει.Ελπίζω η παρούσα ΕΑΑΣ να μην εκτελεί άνωθεν εντολές με τις οποίες ζητείται η αποβολή όλων όσων ήσαν ενοχλητικοί στο σύστημα.Φοβάμαι ότι επιστρέφουμε στην εποχή του σκοταδισμού και της αυθαιρεσίας.Μετά από αυτήν την απόφαση περιμένω τα χειρότερα.Εύχομαι και ελπίζω ο φίλος Αποστόλης να μην αδρανοποιηθεί.

Στέλιος Καστραντάς

Υ.Γ
Τελικά θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι επιλογές προσώπων σε θέσεις ευθύνης δεν πρέπει να γίνονται με βάση προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες αλλά με βάση τις ικανότητες ενός εκάστου.
Αρκετά έχουμε πληρώσει και ως Έθνος αλλά και ως στράτευμα αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες.Πότε επί τέλους θα ξεκολήσουν ορισμένοι;Δεν αντιλαμβάνονται επί τέλους πόσο κακό παράδειγμα δίνουμε στους νεότερους και στα παιδιά μας;Επί τέλους εάν κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτόν τους ας ακούσουν τα μέλη των τοπικών ενώσεων και ας ακολουθήσουν τα αποτελέσματα της κάλπης ή της δημοσκόπισης. Τώρα εάν φοβούνται ότι με τον τρόπο αυτό τα παραρτήματα θα καταληφθούν ,όπως λένε,από Ε.Π.Υ.,ας βάλουν προύπόθεση ο πρόσδρος της τοπικής ΕΑΑΣ να φέρει βαθμό ανωτέρου ή ανωτάτου.
Προτείνω να ακυρωθεί αυτός ο τρόπος επιλογής-αποκλεισμού και να ξεκινήσει σε όλα τα παραρτήματα ,ιδίως τα μεγάλα,πιο δημοκρατικός τρόπος επιλογής των τοπικών ΔΣ από τα μέλη των τοπικών κοινωνιών.

Unknown είπε...

Το σύστημα που εκτρέφεται και συντηρείται από τους οσφυοκάμπτες, τους καρεκλοκένταυρους και τους υποτελείς χειρίστου είδους, για να συνεχίσει να κυβερνά και να καθορίζει την εσωτερική κρατική λειτουργία, πάλι λειτούργησε!!! Σήμερα 16 Ιουλ 2014 το ΔΣ της ΕΑΑΣ, εντελώς απροκάλυπτα και αναίτια, προφανώς λειτούργησε υποβολημιαία με εντολή άνωθεν, έπαυσε τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Απόστολο Παπαπαρίση των καθηκόντων του κρίνοντας τον ακατάλληλο και ανεπαρκή!!!;;; Λοιπόν κύριοι του ΔΣ της ΕΑΑΣ η απόφασή είναι απαράδεκτη και το ατόπημά σας μέγιστο!!! Σας πληροφορούμε ότι η ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ δια του προέδρου της κ. Αποστόλη Παπαπαρίση ήταν για εμάς τους απόστρατους, όλα αυτά τα χρόνια, που η οικονομική κρίση μαστίζει την χώρα και που οι κυβερνώντες πολιτικοί "ταγοί" μας κτύπησαν με άδικες, σκληρές και δυσανάλογες περικοπές στις συντάξεις μας, σε σχέση με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, ο φάρος της ενημέρωσής μας,η καθαρή φωνή μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, που εναντιώθηκε στο κύμα της λάσπης που εξαπέλυσαν εναντίον μας σύσσωμο το κυβερνών σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας!!!

Unknown είπε...

Αγαπημένε μου συμμαθητή, βάλε στην άκρη την πίκρα γιατί η προσφορά σου δεν περιορίζεται σε καλούπια και κατευθυνόμενες "γνώμες-αποφάσεις". Όλοι γνωρίζουμε ποιός είσαι και όσοι δεν σε γνώριζαν σε έμαθαν από την αδιάκοπη και ουσιαστική δραστηριότητά σου. Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην προσωπική σου ζωή.. Αλέξανδρος Καρυπίδης

Unknown είπε...

ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗ "ΜΑΣΑΣ" ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΗΦΘΗΚΕ ΥΠΟΒΟΛΗΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΥΣ!
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ!!!

Unknown είπε...

ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗ "ΜΑΣΑΣ" ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΗΦΘΗΚΕ ΥΠΟΒΟΛΗΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΥΣ!
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ!!!

bstockhouse είπε...

Φίλε Απόστολε, μπορεί να μην εξελέγεις Πρόεδρος για δεύτερη θητεία, πιστεύω όμως ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ οικονόμησε έτσι, γιατί κάτι καλύτερο σου επιφυλάσσει. " ΥΠΟΜΟΝΗ...."

Με αγάπη Βαγγέλης Στέφος

Prwtesilaos είπε...

Εαν θέλετε τον κ.Παπαπαριση Πρόεδρο αφήστε τα σχόλια και τα ευχολογια και τα μνημόσυνα και ξεκινήστε την μάχη.......
Να μην δεχθεί την τοποθέτηση του και τον ορισμό του το νέο ΔΣ
Να μην δεχθεί κανένας άλλος εαν δεν ορίσουν την επιλογή σας
Τελος οι δοτές εξουσίες και τα προσκυνήματα
Τους παρά ενόχλησε ειναι αλήθεια ο κ. Παπαπαρισης αλλα και αυτός το παράκανε με την αυτοπροβολή του και τις αυθαιρεσίες του.......

Unknown είπε...

Απόστολε έβαλες πολύ ψηλά τον πήχη στην ΕΑΑΣ Λάρισας.ορισμένοι του Αθηναικου κράτους δεν άντεξαν την συγκριση. θέλουν σκυλιά μουγκά και δεμένα,δεν είμαστε δεδομένοι ούτε προσκυνημένοι.[σκοτάδι παντού] .Σ'εύχομαι υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Απόστολε
Μετά από τόσα που έγραψαν άμεσα εκλεκτοί φίλοι και συνάδελφοι, θεώρησα ότι δεν είχα να προσθέσω κάτι περισσότερο.
Εγώ αν και άργησα, θα εκφραστώ μόνο με τη σοφία μιας (Τούρκικης) παροιμίας που λέει: "Dere geçilirken değişmeyen at". (Άλογο που περνάει το ρέμα, μην το αλλάζεις..)
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Χαρ. Καραγκιοζούδης

Hercules είπε...

Εμμ Απόστολε, αντί να ρυθμίζεις τα περί ΚΑΑΥ, αντί να προγραμματίζεις εκδρομές σε μοναστήρια & φυσιολατρικούς προορισμούς, μαχόσουν, πρωτοστατούσες & ενημέρωνες τον κόσμο για τα δικαιώματά του! Να τ'αποτελέσματα τώρα!