---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Έτσι η ΕΑΑΣ υπερασπίζει τα συμφέροντα μας;

«....Ελπίζω η Τρόικα να αποκαταστήσει την ισορροπία και τη δικαιοσύνη κατά τον έλεγχο του Σεπτεμβρίου και να επιβάλει την πιστή τήρηση του Μνημονίου που επιβάλει περικοπές σε όλα τα ειδικά μισθολόγια». 

     Αυτό και άλλα πολλά γράφει σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ (σελίδα 14) του Ιουλίου 2014 ο Ταξχος ε.α. Ιωάννης Ξηρός. Μας το επεσήμανε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. κ. Καστραντάς Στέλιος και αφορά στο άρθρο του Ιωάννη Ξηρού, Ταξχου ε.α. με τίτλο «Κράτος δικαστών» με την επισήμανση - ερώτηση: «Η ΕΑΑΣ οφείλει να πάρει θέση και να μας πει εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με τις θέσεις και απόψεις του κου Ξηρού. Κρίμα που ο κος Ξηρός δεν έχει καταλάβει γιατί και πόσο αδικήθηκαν τα στελέχη ε.ε και ε.α των ΕΔ και ΣΑ από τις αποφάσεις αυτών που νομίζει ότι κυβερνούν. Κρίμα επίσης και στην συντακτική επιτροπή της Ε.Η. (αν υπάρχει) που δημοσιεύει κείμενα που στρέφονται κατά των συμφερόντων μας.»

Ακολουθεί το πλήρες άρθρο 



 

4 σχόλια:

SAS είπε...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΛΥΨΙΜΟ.

Δημήτρης Μπελιβανάκης είπε...

Θεωρώ γελοίο ακόμη και να ασχοληθεί κάποιος με το αντικείμενο, καθ' όσον είναι φανερό ότι ή "κάτι" δουλεύει στραβά, ή κάποιο, άγνωστο επί του παρόντος, όφελος ή υστεροβουλία, υπάρχει

Billy είπε...

Ολοι μας έχουμε μία τιμή (εμπορική). Για μερικούς αυτή η τιμή είναι γελοιωδώς χαμηλή. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε την αξιοπρέπεια τους απλώς με την υπόσχεση ενός πακέτου τσιγάρων.

Savvas είπε...

Εκτός από απαράδεκτος και ανημέρωτος. Ας ενημερωθεί πρώτα για τα <> και το πόσο <> είναι συγκρίνοντας ταυτόχρονα με τα <> αντίστοιχα.