---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αναχώρησε για την «τελευταία του μετάθεση» ο Υποστράτηγος Δ. Κωσταράκος

      Το πάλεψε με αξιοπρέπεια ο Υποστράτηγος Δημήτρης Κωσταράκος που τον αξίωσε  Ο θεός να καμαρώσει το γιο  του  Μιχάλη Στρατηγό και Αρχηγό του  ΓΕΕΘΑ!
      Ο Υποστράτηγος  Δημήτρης Κωσταράκος (αναχώρησε για την τελευταία μετάθεσή για το  Κοιμητήριο του  με ανοιχτό φύλλο Πορείας χωρίς  επιστροφή) … Έπασχε από μακροχρόνια αρρώστια  και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να φύγει με αξιοπρέπεια, ζητώντας να το σεβαστεί και ο Χάρος. Στην εξώδιο ακολουθία του Υποστράτηγου Δημήτρη Κωσταράκου  μεταξύ άλλων παρέστησαν η Αναπληρωτής Υπουργό Εθνικής Αμύνης,  Φώφη Γεννηματά, ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος, όλοι οι Αρχηγοί των Κλάδων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθος εν ενεργεία και αποστρατεία αξιωματικών….που έφτασαν από την Θεσσαλονίκη
      Ο Υποστράτηγος Δ. Κωσταράκος γεννήθηκε το 1927 και αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1949 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού, συμμετέχοντας αμέσως στις πολεμικές επιχειρήσεις σε Γράμμο και Βίτσι. Το 1951, συμμετείχε στον πόλεμο της Κορέας, ως μέλος του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας, όπου διακρίθηκε όλως ιδιαιτέρως τιμηθείς για τη δράση του με αμερικανικά και κορεατικά παράσημα, καθώς και με το μετάλλιο του ΟΗΕ. Αξιώθηκε απο τον Θεό  να καμαρώσει το υιό του Α/ΓΕΕΘΑ και ήταν τέτοια η χαρά του  που ξέχασε την δική τους συνεισφορά στο Έθνος και πάντα ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του Αρχηγού.
re     Συντετριμμένος ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Δ. Κωσταράκος βρήκε το κουράγιο να γράψει δύο αράδες ευχαριστώντας όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο Πένθος του !
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο πένθος για το θάνατο του πατέρα μου Υπτγου εα Δημητρίου Κωσταράκου.
ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/
 
Τα θερμά μας Συλλυπητήρια κ. Αρχηγέ!
Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: