---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Παραιτήσεις στο Παράρτημα Τρικάλων της ΕΑΑΣ

     Το ερώτημα Εκλογές (έστω και άτυπες) ή Διορισμοί στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ ανά την Ελλάδα, όπου φυσικά υπάρχουν υποψήφιοι, επανέρχεται δριμύτερο και πρέπει να μας προβληματίσει όλους μας μετά τις εξελίξεις στο Παράρτημα Τρικάλων της ΕΑΑΣ. Εκεί λοιπόν δεν έγιναν (άτυπες) εκλογές. Υποβλήθηκαν όπως προβλέπει ο νόμος αναφορές ενδιαφέροντος.
Υποψήφιοι πρόεδροι ήταν:
ο Αντγος (ΠΖ) ε.α. Γκαγκαστάθης Δημήτριος και 
ο Υπλγος (ΠΖ) ε.α. Στέφος Ευάγγελος. 
Διορίστηκε πρόεδρος ο Υπλγος (ΠΖ) ε.α. Στέφος Ευάγγελος, που ήταν και πρόεδρος την προηγούμενη τριετία. Από τους υπόλοιπους δορισμένους παραιτήθηκαν ήδη ο Τχης Μανίκας Εθύμιος και ο Τχης Σύρρος Ευάγγελος. Για πληρέστερη ενημέρωση ακολουθούν τα δύο link του site veteranos.gr και οι δύο αναφορές παραιτήσεως.

Εικόνα «διάλυσης» στο Παράρτημα της ΕΑΑΣ Τρικάλων …Νέα παραίτηση Μέλους του Δ.Σ!

 

«Σοκ στην ΕΑΑΣ»…Αξιωματικός δεν αποδέχθηκε την τοποθέτηση του ώς Αντιπρόεδρος Παραρτήματος!

 


 

 

2 σχόλια:

Saimon είπε...

Δεν ξέρω γιατί διαμαρτύρονται οι συνάδελφοι στα Τρίκαλα, αλλά πρέπει να πω (χωρίς να ξέρω τις ηλικίες των υποψ. προέδρων) οτι ένα κριτήριο που "δεν φαίνεται" στα βιογραφικά αλλά έχει βαρύνουσα σημασία, είναι η ηλικία και υγεία του υποψηφίου, για λόγους σωματικής αντοχής και μόνον .

Apostolos είπε...

Γκαγκαστάθης ΣΣΕ-80 γεννηθηκε 1956
Στέφος ΣΜΥ-79 γεννήθηκε 1958