---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Το ΔΣ της ΕΑΑΣ στον Α/ΓΕΣ

Από το blog του Παραρτήματος Πιερίας...

Συναντήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον κ. Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Υπήρξε ένας γόνιμος και παραγωγικός διάλογος. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, πρυτανεύουσα θέση είχαν οι πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και η απαίτηση υλοποίησής τους.

Από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δόθηκε η υπόσχεση αποκατάστασης των αδικιών χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και χρονική δέσμευση υλοποίησης. Συναφώς έγινε πρόταση για αυτοσυγκράτηση και δίμηνη επίδειξη υπομονής για εκδήλωση κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Από πλευράς μου εξέφρασα την νομική ανησυχία μου για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση υλοποίησης των άμεσα εκτελεστών σχετικών αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ. Πρότεινα δε την κλιμάκωση των πιέσεων για την εκτέλεση τους από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου μας και την έμπρακτη εντατικοποίηση των δικαστικών διεκδικήσεων.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΝΙΣΑΣ , Αντγος ε.α (Δ),
Επίτιμος Πρόεδρος Αναθεωρητικού Δικαστηρίου
Νομικός Σύμβουλος Ε.Α.Α.Σ, Ε.Α.Α.Α και Συντονιστικού Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
http://eaaspierias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: