---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς!!!

Εύχομαι ο Καλός Θεός να σας αξιώσει να ζήσετε τέτοιες στιγμές! Σήμερα για μένα ήταν μια γιορτή! Το τηλέφωνο δεν σταματούσε! Συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα μέσα στο κατακαλόκαιρο τηλεφωνούσαν για να μάθουν για ποιο λόγο κρίθηκα ακατάλληλος να είμαι πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας και όλοι είχαν ένα καλό λόγο στα χείλη τους. Τα μηνύματα στο φατσοβιβλίο δεκάδες, το ίδιο και στο e-mail. Επειδή, αν και θα το ήθελα, δεν είναι δυνατόν να απαντήσω σε όλους έναν προς έναν, παραθέτω τα περισσότερα από τα γραπτά μηνύματα που έλαβα λέγοντας ταυτοχρόνως «Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς!!!». Στα μηνύματα μέσω e-mails έβαλα τα αρχικά μήπως και κάποιος δεν επιθυμούσε να εμφανισθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο του.

Αποστόλης Παπαπαρίσης 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Αγαπητέ Απόστολε, Δεν με εξέπληξε η καρατόμησή σου ήταν επόμενο, ... ενοχλούσες πολύ!!! Στην Ελλάδα ως γνωστόν εφαρμόζεται η ρήση: "Πολύ δουλειά ΚΑΚΟΣ Αξκός, λίγη δουλειά ΚΑΛΟΣ Αξκός, καθόλου δουλειά ΑΡΙΣΤΟΣ Αξκός, αν σέρνεσαι δε σαν το σαλίγκαρο είσαι ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝΟ". Δεν είναι τυχαία η απαξίωση της τάξεώς μας από την πολιτεία όταν οι επί κεφαλής μας έχουν τέτοια μυαλά. Τα συγχαρητήριά μου για τη δουλειά σου.
Μιχαήλ Σταυρουλάκης. Ο παλιός σου Διοικητής

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ είπε... απαράδεκτο!!! κρίμα!!!

Savvas είπε... Προς τι η ψηφοφορία λοιπόν εφ' όσον πασιφανώς δεν ισχύει. Αυτές είναι Δημοκρατικές διαδικασίες (ρητορική ερώτηση)? Ευχαριστώ προσωπικά τον αξιότιμο συνάδελφο κ. Παπαπαρίση Απόστολο για το εξαιρετικό μέχρι σήμερα έργο του!

Lazaros Tsavdaridis είπε... Απαράδεκτοι!!!!

george papas είπε... Απαράδεκτο!!! Ελπίζω να μην απελπιστείτε και να συνεχίσετε το έργο σας.

Στην αρχή της κρίσης, όταν:
1. Η ΕΑΑΣ και τα παραρτήματά της ασχολούνταν μόνο με εορτές και ΚΑΑΥ και η ΕΗ είχε ποιηματάκια και συνταγές για κουλουράκια.
2. Η πλειοψηφία μας, δεν ήξερε τι είναι ΜΤΣ, ΕΚΟΕΜΣ, ΒΕΑ.
3. Όλοι ονειρευόμαστε ότι ¨η υπηρεσία θα φροντίσει¨.
4, Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων, ήταν ανύπαρκτη.
O Απόστολος Παπαπαρίσης:
1. Δημιούργησε ένα πανίσχυρο, δραστήριο και υποδειγματικό παράρτημα που πρωτοστάτησε σε όλες τις ενέργειες και κινητοποιήσεις μας και συνέβαλε δραστικά στην επιτυχία τους.
2. Δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρονική πηγή υπεύθυνης και έγκαιρης ενημέρωσης των συναδέλφων.
3. Αντιπροσώπευσε επιτυχώς, στους διάφορους φορείς, όχι μόνο τους Συναδέλφους της Λάρισας, αλλά και όλη την άχρωμη ΕΑΑΣ.
4. Συνέβαλε στη σύνθεση απόψεων και θέσεων, για τα θέματα που μας απασχολούν, καταθέτοντας πάντα υπευθυνη και τεκμηριωμένη άποψη.
4. Ξόδεψε χωρίς σκέψη, τον προσωπικό και οικογενειακό του χρόνο, για το καλό των Συναδέλφων.
Το έργο του τεράστιο και πρωτοπόρο και αναγνωρίζεται από όλους τους καλοπροαίρετους Συναδέλφους
Μεγάλη έκπληξη η ανταμοιβή του, από το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ.
Έκπληξη που προκαλεί οργή, ερωτηματικά αλλά και θλίψη...
Αν αληθεύει, η ΕΑΑΣ θα χάσει ένα πολύτιμο στέλεχος και οι συνάδελφοι ένα στήριγμα. Πασχάλης Κωνσταντίνος / ΣΣΕ/82

Επίλαρχος είπε... Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται οτι "ουδείς εχθρός ασφαλέστερος του ευεργετηθέντος". Μπορεί να μην συμφωνούσαμε μαζί σε πολλά, αλλά δούλεψες για την ΕΑΑΣ και έπρεπε τουλάχιστον να σου το ανταποδώσει με μια ακόμη θητεία κερδίζοντας και η ίδια. Τώρα αδικούν και τον πρώην(πλέον) πρόεδρο αλλά και τον νεοτοποθετηθέντα διότι η καθημερινή σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη. Ατυχής και μη λογική απόφαση που δείχνει και την πλήρη περιφρόνηση της θέλησης των μελών του παραρτήματος.
Σ.Π. Καρυπίδης.

Sakis PAO είπε... Και μετά παραπονιόμαστε γιατι δε μας παίρνουν στα σοβαρά οι πολίτες και οι πολιτικοί. Ως πότε θα ισχύει το «αποφασίσωμεν και διατάσσωμεν»? Ως πότε θα πρέπει να ανεχόμαστε τους ''αρεστούς΄΄? Ως πότε θα πρέπει να δεχόμαστε τον παραγκωνισμό και την απόλυση ανθρώπων ικανών, ανθρώπων που ψυχή και σώματι εργάστηκαν και εργάζονται για όλους του συναδέλφους? Ντροπή στην ΕΑΑΣ. Τελείως απαράδεκτη ενέργεια, αλλά και τόσο προβλέψιμη. Ο Απόστολος εργάστηκε σκληρά και τους άφησε πίσω, και αυτοί οι δημοσιοσχεσίτες δε θέλουν να ζουν στη σκιά άλλων, γι' αυτό καθαρίζουν όλα τα εμπόδια. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Απόστολο για όσα έχει συνεισφέρει στον κοινό μας αγώνα. Απόστολε έχεις καταξιωθεί στη συνείδηση όλων μας, και από εκεί δε μπορεί να σε καταργήσει κανείς τους..

Andreas Xouridis είπε... Απαράδεκτη και κατακριτέα η στάση της ΕΑΑΣ. Τους ενοχλούν όσοι λένε την αλήθεια και ενδιαφέρονται για το καλό των συναδέλφων. Χρησιμοποιούν τις ίδιες δημοκρατικές διαδικασίες με την κυβέρνηση των μνημονίων. Μήπως έχουν σκοπό να υποκύψουν στις εντολές της κυβέρνησης, στο θέμα των αναδρομικών και θέλουν να εξαλείψουν τις αντιδραστικές φωνές? Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα βοήθεια και εννοείται ότι συνεχίζουμε.

Συγκάτοικος είπε... Η νέα ηγεσία της ΕΑΑΣ δεν ξεκίνησε καθόλου μα καθόλου καλά, καταρχήν πήγε με απαράδεκτη υποχωρητικότητα στις συνομιλίες με την κυβέρνηση για το μισθολόγιο, όπου διατύπωσε θέσεις αρεστές στην κυβέρνηση παρά στα στελέχη που εκπροσωπεί, τώρα έρχεται και αντικαθιστά-αποπέμπει τον πιο δραστήριο πρόεδρο παραρτήματος, κατά γενική ομολογία, εκτιμώ ότι λοξοδρομεί επικίνδυνα και αν δεν θέλει να κατηγορηθεί για άσχημα πράγματα επιβάλλεται να κοινοποιήσει ΑΜΕΣΑ το σκεπτικό αυτής της απόφασης, ο δε αντικαταστάτης του (τον οποίο και γνωρίζω και τιμώ για το ήθος του) να επανεξετάσει την πρόθεσή του για πρόεδρος του παραρτήματος. Το θέμα δεν είναι προσωπικό και δεν χωράνε μικρότητες και ιδιοτέλειες πάσης φύσεως.
Ε. Κατσαμπέκης

BasChour είπε... Άραγε η τοπική κοινωνία πως θα σχολιάσει το γεγονός: ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ !!!! Ας σοβαρευτούμε, τουλάχιστον εκτός των στρατοπέδων, γιατί κανένας δεν έχει δικαίωμα να θέτει την φιλοδοξία μπροστά από την ευσυνειδησία του. Βασίλειος Χουρίδης

tampakiotis είπε... Καλημέρα απόστολε. Επειδή, στην ΕΑΑΑ, είχαμε, αλλαγή του τρόπου εκλογών, από την νυν διοίκηση, διαφαίνεται, μία αλλαγή πλεύσης των κεντρικών διοικήσεων, όσον αφορά την αντιμετώπισή μας, σε σχέση με τους κυβερνώντες. ίσως δεν ταίριαζες και θα αντιδρούσες εντόνως, για αυτά που ίσως να δεχτούν οι διοικήσεις μας από την πολιτική ηγεσία, και θα είναι εις βάρος μας. ξέρω ότι θα είσαι πάντα μαζί μας. ευχαριστώ για όσα έκανες και για όσα θα κάνεις. τα ""ανήσυχα"" πνεύματα δεν μπορεί κανείς να τα φυλακίσει.....

Βασίλης Παπαδημητρίου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ. ΕΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.


Vagelis Katsampekis Απόστολε δεν είναι χώρος για αναλύσεις κλπ, προσωπικά έχω να σου πω ότι αγωνίσθηκες για το συνάδελφο και κυρίως ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ένα νεκρό παράρτημα, υποκαθιστώντας πολλές φορές τον μητρικό φορέα, με αυτό το σκεπτικό εγώ τουλάχιστον σου λέω ένα απλό ευχαριστώ.


Ioannis Klaras Απόστολε δεν πρόσεχες όσο έπρεπε, γιατί ενημέρωνες όλους εμάς που έχουμε βαρεθεί τις κλίκες! Εξάλλου είσαι πολύ μικρός να καλύπτεις τόσους μεγάλους Αντιστράτηγους! Δυστυχώς γι' αυτούς η θητεία σου, όλα αυτά τα χρόνια, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και περιμένουμε να κρίνουμε τον αντικαταστάτη σου! Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι θα χάσουμε από την απουσία σου! Να είσαι πάντα καλά!


Kostas Tomkos ΣΥΜΜΑΘΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ, (ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ). ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΔΗΛ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΛΕΜΕ.


Mike Sioulis Τελικά, δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτός ο τόπος!


Chris Karas !!!!!!!! αναμενόμενο μετά από τόσες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ....


Dimitris Karampasis ΕΝΟΧΛΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;


Ompalis Konstantinos Απόστολε δεν κατάλαβες ότι δεν εξυπηρετούσες τα συμφέροντά τους? Ήσουν το μαύρο πρόβατο της ΕΑΑΣ και κατ επέκταση αυτών που εξυπηρετεί η ΕΑΑΣ δηλαδή των κυβερνώντων ! Δυστυχώς χάνουμε ένα αγωνιστή για ότι καλύτερο για τα στελέχη ενεργά και εν αποστρατεία. Δεν θα ξανασχοληθώ με την ΕΑΑΣ. Τρυπιόμαστε εκ των έσω. Σε ευχαριστώ για ότι έκανες για μας και προσωπικά για όποια βοήθεια μου παρείχες (σε πληροφορίες σχετικά με τα μισθολογικά μας ). Είμαι περήφανος που ένας συμμαθητής μου υπηρέτησε το κοινό συμφέρον των συναδέλφων από αυτό το πόστο. Να σαι πάντα καλά.


Kostas Fourkiotis Εεε δεν πάμε καλά ...τόσο πολύ τους ενόχλησες Απόστολε?


μαιρη νικολοβγενη Τους καλούς, τους διώχνουν!


Kostas B. Konstantaras Απόστολε, ασχέτως προσωπικών απόψεων και αισθημάτων, πιστεύω ότι σε ΚΑΘΕ περίπτωση, η συμβολή ΚΑΘΕ συναδέλφου, ΠΡΕΠΕΙ να είναι συνεχής, ανιδιοτελής και εναργή. Ακόμη και αν δεν είσαι καν μέλος στο νεοεπιλεγέν ΔΣ, νομίζω ότι η γνώση και εμπειρία σου δεν πρέπει να πάνε στράφι. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Εύχομαι να εξακολουθείς να συνεισφέρεις μεστά και πρόθυμα (ποτέ δεν έπαψες απ' όσο ξέρω). Εξάλλου υπάρχει πάντα το μέλλον...


Nitsa Andrioti Δεν έχω λόγια !!!!Ντροπή! !!!


Βασίλης Ανδριώτης Απαράδεκτο!!!


Περικλής Κωνσταντάρας ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΕ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΑΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕΡΙΑ) ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΑΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ (ΑΘΗΝΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!


ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΦΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Το "γιατί" θα είχε πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ...Απλά θλίβομαι.


Aris Tsiotas Δεν τελείωσε ο κ. Παπαπαρίσης. Η σοβαρότης και η έγκυρη ενημέρωση τελείωσε από την ΕΑΑΣ.


Georgios Stamoulis Κρίμα, τίποτα δεν έχει αλλάξει, πας αρχαιότερος και σοφότερος, ας μείνουν οι Στρατηγοί άνευ στρατεύματος, αρκετοί δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι στην αποστρατεία δεν ισχύει το περιβόητο πας αρχαιότερος και σοφότερος. Οι κύριοι που έχουν τέτοιου είδους νοοτροπία τους εύχομαι καλή μελλοντική μοναξιά.


Τάσος Μασκανάκης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ...... ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ (ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ .....ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.


Vasilios Nikolopoulos Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια!! Δεν είναι δυνατό σε μια περίοδο που πρέπει να βρεθούν οι άξιοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν και η ΕΑΑΣ να τους συσπειρώσει και να τους αξιοποιήσει, να πράττει το αντίθετο!! Διότι αν είναι αλήθεια, θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε τους λόγους αυτής της αποπομπής του Προέδρου από ένα Παράρτημα με ισχυρή παρουσία και χρησιμότητα στους συναδέλφους. Αποστόλη να ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων έχει αναγνωρίσει και εκτιμήσει το έργο σου!! Προσωπικά σε ευχαριστώ για τη συνεργασία μας.


Παναγιώτης Καλταβερίδης ΚΡΙΜΑ!!! ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΓΡΑΦΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΝΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΑΧΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Γενικά οι κινήσεις που γίνονται στους φορείς που μας αντιπροσωπεύουν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής αυτήν την περίοδο. Με αποκορύφωμα την "καθαίρεση" του Αποστόλη, η δική μου αίσθηση είναι ότι ετοιμάζεται κάποιο ξεπούλημα - υποχώρηση. Χωρίς να θίγω τον ορισθέντα πρόεδρο τον καλώ να δηλώσει άρνηση ανάληψης της θέσης. Ειδάλλως προτείνω τη δημιουργία νέου φορέα ο οποίος θα διεκδικήσει δυναμικά και αγωνιστικά με κάθε τρόπο αυτά που μας οφείλουν.


Βασίλης Χουρίδης Θα ήθελα να μάθω τον ακριβή λόγο. Αν δεν υπάρχει, τελικά είμαστε οι χειρότεροι σε τούτο τον τόπο, που ελπίζουμε πως θα αλλάξει!


Dimitrios Andrikopoulos Απαράδεκτο!!! Ελπίζω να μη το βάλετε κάτω και να συνεχίσετε τον αγώνα.


Ioannis Klaras "Υπενθυμίζεται ότι στο Παράρτημα Λάρισας, κατά τις εκλογές της ΕΑΑΣ της 23ης Φεβ 2014, τοποθετήθηκε και δεύτερη κάλπη (δημοσκοπική), όπου είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Εγγεγραμμένοι 707, Ψήφισαν 299, Έγκυρα 284, Άκυρα 11, Λευκά 4. α. Ο υποψήφιος Πρόεδρος Απόστολος Παπαπαρίσης πήρε 276 ψήφους, ήτοι 97,2% των εγκύρων ή 92,3% των ψηφισάντων."
Καλό θα ήταν να μας πουν αυτοί που αποφάσισαν, πόσο έλαβαν υπόψη τους τη θέληση των συναδέλφων της Λάρισας! Καλό είναι να λέμε "όλοι μαζί" και από την άλλη να τους γράφουμε "όλους μαζί" !!!


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ!!!!!!


Ευαγγελος Κατσακιωρης ΚΡΙΜΑ................ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ............ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ......... ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ.......ΕΜΦΑΝΕΣ!!!!!!


Aris Koutris Εντυπωσιακό. Ευτυχώς ο συμμαθητής μου ψήφισε σωστά. Θα ήθελα να μάθω το αιτιολογικό.


Patrick Da ξεφτίλα!!


Βασίλης Χουρίδης Κάποτε το 2001, τον δκτή του 22 συντάγματος (Κων/νος), όντας εγώ δκτής μονάδος, ενώ του ανέφερα πως ανά δρία βγαίνουν όλοι οι έστωρες στους τομείς των Λόχων, με τα παρελκόμενά τους, από τα πολυβολεία και συντηρούνται στην μονάδα από την διμοιρία συντηρήσεως, όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές και στη συνέχεια επανατοποθετούνται και αυτός ανέφερε στην Μεραρχία πως μυ έκανε επιθεώρηση τα βρήκε χάλια και έδωσε εντολή να βγουν και να συντηρηθούν στην μονάδα. Εγώ θα έλεγα ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ !!!!!!


Τζιάκης Ιωάννης ;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.


Σάκης Σιούλας Ντροπή. Φαίνεται δεν μπορούν να δεχτούν ότι μερικοί άνθρωποι με μεράκι και επιμονή, είναι καλύτεροι από στρατιές ακίνητων, διορισμένων «ηγετών». Ο αγώνας δε σταματά και κανείς δε μπορεί να «καταργήσει» τον Απόστολο από τις συνειδήσεις μας.


Νικόλαος Κουκόλης ΤΕΛΙΚΑ ......ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .........ΚΡΙΜΑ.....


Apostolos Athanassakis Οι αετοί πάνε ψηλά με τα φτερά τους κι οι υπόλοιποι έρποντας, γλύφοντας και με τα κέρατά τους..... Κάθε τόσο κάποιοι δεν παραλείπουν να μας το υπενθυμίζουν. Είμαι περίεργος για το σκεπτικό της απόφασης. Αν φυσικά υπάρχει.


Νικος Καλαμακιωτης Αποστόλη, δε πειράζει. Σε αγαπάμε και σε εκτιμάμε, εμείς που σε γνωρίζουμε καλύτερα από κάποιους της ΕΑΑΣ!!


Triantafyllos Vasilopoulos Μάλλον, αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις, κρίνουν με διαφορετικά κριτήρια. Πραγματικά λυπάμαι για την απόφαση αυτή. Αποστόλη πιστεύω να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις και να μας κρατάς σε εγρήγορση όπως μέχρι τώρα.


Ioannis Parisis Κάθε άνθρωπος με αξία πάντα ενοχλεί κάποιους.


Κωνσταντίνος Πασχάλης Απόστολε, το ίδιο έργο το έχεις ξαναδεί και με το προηγούμενο ΔΣ, Βέβαια αυτό δεν αγνόησε και σεβάστηκε, την θέληση των Συναδέλφων, στις κρατήσεις των οποίων βασίζεται η λειτουργία και η ύπαρξη της ΕΑΑΣ και δεν προχώρησε στο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Πιστεύω (?) ότι αυτόν τον σεβασμό, θα τον δείξει και το νέο ΔΣ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. θα έπρεπε να ντρέπονται. ποιοι νομίζουν ότι είναι? Απόστολε όποιος αντιδρά τον πελεκάνε. είναι απαράδεκτοι.


George Patsouras Μάλλον για πρωταπριλιάτικο πρόκειται ετεροχρονισμένο....


Spyros Stamatopoulos Έτσι είναι Απόστολε, σε ξεζούμισαν, σε έστυψαν και σε πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα. Εκμεταλλεύτηκαν την αγωνιστικότητά σου αλλά και την "ευκολοπιστία" σου (πάντα με αγνή πρόθεση) σε δήθεν θεσμούς κατά το γνωστό επιβληθέν politically correct, όμως αυτό δεν θα κρατούσε για πάντα και φρόντισαν να σιγουρευτούν. Στο έγραφα κατά καιρούς και το είχες παρεξηγήσει, εγώ το σημείωνα καλοπροαίρετα, ειλικρινά λυπούμαι από την άλλη θα σου πω χαίρομαι, όχι χαιρέκακα, αλλά ίσως έφτασε η στιγμή να περάσεις στην αντίπερα όχθη, να διαβείς τον Ρουβίκωνα,,, Εθνικόν είναι το αληθές. εύχομαι σε εσένα και στην οικογένεια σου να έχετε πάντα υγεία, αγάπη και ευτυχία.


Michalis Giannakopoulos Αποστόλη (NADRep 1) το «έργο» το έχεις ξαναδεί πολλές φορές και το γνωρίζεις πολύ καλά. Οπότε ξέρω ότι δεν θα σε πτοήσει παρά θα σε δυναμώσει περισσότερο. Ο χείμαρρος που δημιούργησες δεν σταματάει, ότι και εάν κάνει "το σύστημα". Δεν ελπίζω, αλλά αντίθετα είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσεις το αξιοθαύμαστο έργο σου, ειδικότερα τώρα που θα είσαι πιο "ελεύθερος" και δεν θα χρειάζεται να ακροβατείς εντός "θεσμικών (τρόπος του λέγειν)" πλαισίων. NADRep 2.


Κωνσταντίνος Πασματζής Καλά είναι σοβαροί εκεί στην Αθήνα? Προφανώς οι εγκέφαλοι των Αθηνών από ΠΑΠΑΓΟΥ υπάκουσαν σε κυβερνητική εντολή να φιμωθεί κάθε διεκδικητική φωνή των αποστράτων. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ μια ζωή στόκοι ακόμη και ως απόστρατοι θέλετε να καθορίζετε την ζωή μας! ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ κατά του Προεδρείου της ΕΑΑΣ πρέπει να γίνει!


Sidiropoulos Nikolaos Οι άξιοι Αποστόλη δε λήγουν με καμιά απόφαση κάποιου Δ.Σ κάποιων ανύπαρκτων που δε τους ξέρει ούτε η μάνα τους.... καλή συνέχεια από όπου εσύ αποφασίσεις και σ΄ ευχαριστώ θερμότατα για την καθημερινή προσφορά σου προς όλους μας! ΑΞΙΟΣ!


Περικλής Κωνσταντάρας ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ! ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.


Theodoros Tekiridis Φαντάσου !!! να μην ήσουν τόσο μαχητικός και εργατικός Αποστόλη, στο το απόσπασμα θα σε είχαν στείλει. Η αξία σου δεδομένη και αναγνωρισμένη από όλους όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν. Βαλλόμεθα από πανταχόθεν!!!!!!!!!

Αποστόλη ειλικρινά στεναχωρήθηκα, διότι δεν άξιζες τέτοια συμπεριφορά. Δυστυχώς επιπλέουν οι φελλοί!!! Νάσαι υγιής και να χαίρεσαι τους δικούς ανθρώπους. Να ξέρεις όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων σε εκτιμά!! Με βαθιά εκτίμηση, Βασίλης Νικολόπουλος

Απόστολε σε παρακαλώ αν μάθεις τους λόγους.... ενημέρωσε μας.... θα ρωτήσω και τον Ροζη.... Π.Σ.

Απόστολε, Λυπάμαι για την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη. Δυστυχώς δεν εκτίμησαν την προσφορά σου. Σου εύχομαι καλή τύχη σε νέους αγώνες τους οποίους ξέρεις να κερδίζεις. Χάρηκα και ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και συνεχή μου ενημέρωση. Δεν θα χαθούμε. Φιλικά Ν.Λ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΚΑΘΟΣΟΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΠΡΟΣΦΙΛΗ, ΦΙΛΟ , ΕΞΑΙΡΕΤΟ, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Ι.Μ. / ΑΝΤΓΟΣ (Ε.Α.)

Απόστολε, τι να πω... Θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε επισήμως το αιτιολογικό αυτής της απόφασης, για να δούμε την προέλευση, τον βαθμό και τον τρόπο χειραγώγησής μας. Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη απέναντι στην πίκρα που δοκιμάζεις και για τη συνέχεια στις προσπάθειές σου για το κοινό καλό. Φιλικά, Σ.Ο.


Για τους ικανούς υπάρχει πάντα θέση και ρόλος. Π.Π.


Απόστολε καλημέρα. Ειλικρινά δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Πόσο μα πόσο #$%^^%$  είναι όλοι τους εκεί στην ΕΑΑΣ. Κανείς τους δεν είδε τίποτα από το έργο που προσέφερες; Αλλά προηγούνται πάντα οι σκοπιμότητες!!!. Δυστυχώς έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Δεν θέλουν δραστήριους ανθρώπους στα Παραρτήματα, που κατ΄ εμέ το Παράρτημα Λάρισας ήταν το μόνο δραστήριο. Και να σημειώσεις ότι αυτό δεν το λέω μόνο εγώ. Να φανταστείς ακόμη ότι σε γνωρίζουν και αρκετά ε.ε. στελέχη.  Ντροπή και αίσχος στον Δανιά και σε όλο το Δ.Σ της κεντρικής ΕΑΑΣ. Και λέω εγώ έτσι με αυτούς τους..... …………… θα πάμε μπροστά;;;;;; Με εκτίμηση, Κ.Ζ.

Καλημέρα  Απόστολε. Τι γίνεται εκεί κάτω;Τους λόγους που σε αποπέμπουν δεν είδα. Με τι δικαιολογία δεν σε θέλουν; Και μία άσχετη ερώτηση. Ο νέος Πρόεδρος που τοποθετείται τι τάξη είναι; Δ.Α. 

Απόστολε, εσύ είσαι ο Πρόεδρος στις καρδιές μας γεγονός που δεν συνειδητοποιεί το ''σύστημα''. Ι.Μ.

Ειλικρινά λυπάμαι, Αποστόλη μου, γιατί νομίζω ότι το έργο σου ήταν αξιόλογο. Μακάρι να συνεχιστεί από τους καινούριους. Σε παροτρύνω να μην σταματήσεις τις προσπάθειές σου, που πιστεύω οτι συνέβαλαν σημαντικά στον Νομό Λαρίσης και όχι μόνο. Πάντα φίλος, Α.Μ.


Κ. Παπαπαρίση, Ήθελα να σας ρωτήσω. Δεν είστε εκλεγμένος στην ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ; Αν ναι ποίος έχει δικαίωμα να ορίσει άλλον πρόεδρο. Τέλος πάντων ελπίζω να μην κλείσετε το blog. Ευχαριστώ, Ζ.Δ.

Απόστολε, δεν πιστεύω να παραξενεύτηκες για την απόφαση αυτή!!!!! Ήταν και παραμένουν ''λίγοι'', κομπλεξικοί και ανίκανοι...... Όχι μόνο δεν αγωνίζονται να επιλύσουν προβλήματα που μας απασχολούν, αλλά αντιθέτως ''φρενάρουν'' κι αυτούς που είναι διατιθέμενοι να το κάνουν. Γι' αυτό και θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους, απαξιώνοντας κι αυτό που εκπροσωπούν...!!!!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και ελπίζω να μην χαθούμε........ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Μ.Κ.

Αγαπητέ Απόστολε Καλημέρα, Δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφάσισε την αντικατάστασή σου στα καθήκοντα του Προέδρου του τοπικού παραρτήματος από κάποιον άλλο σε αποστρατεία συνάδελφο!
Καταλαβαίνω την πίκρα σου, όταν οι συνεχείς σου αγώνες για τον χώρο μας έδειξαν την μαχητικότητά σου σε βαθμό που πολλές φορές υποκατέστησαν την ΕΑΑΣ και βέβαια δημιούργησαν αντιπάθεια προς το πρόσωπό σου!  
Μπορεί να μην είχα άμεση επαφή μαζί σου, αφού διαμένω μόνιμα στην Αθήνα, αλλά ειλικρινά από εσένα μέσω της ιστοσελίδας σου και των mail μάθαινα, όπως και πολλοί συνάδελφοι, θέματα που με ενδιέφεραν και το κεντρικό όργανο δεν δημοσιοποιούσε στον βωμό της μη ενόχλησης της κεντρικής εξουσίας, πολιτικής και στρατιωτικής!
Σε ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερες και ελπίζω ότι θα συνεχίσεις να μάχεσαι για τον χώρο μας από τη θέση του απλού μαχητή - συναδέλφου και να μας ενημερώνεις από την ιστοσελίδα σου ή με τα mail! Η επιλογή είναι βέβαια δική σου!
Φύγε με το κεφάλι ψηλά και κράτα ψηλά το πνεύμα και τη σημαία των αποστράτων, όπως τόσα χρόνια έκανες! 
Είμαι και δίπλα σου και πάντα θα σε θυμάμαι με αγάπη και βαθιά εκτίμηση.
Με αγάπη, Σ.Γ. 

Κρίμα μας!!!! Γ.Κ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ…….. ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΑ ………. ΤΟΥ ΔΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΑΣΗ. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Σ.Ξ. ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Κ.Β.

Αποστόλη, Φαίνεται πως κάποιων χάλασες το βόλεμα. Μη μασάς προχώρα. Δ.Γ.

Αγαπητέ Αποστόλη να είσαι καλά και να είσαι υπερήφανος για ότι  έκανες το χρονικό διάστημα που ήσουν πρόεδρος της ΕΑΑΣ  Λάρισας. Δυστυχώς, όταν λες αλήθειες, δεν είσαι αρεστός.  Και οι ρωμαίοι αυτοκράτορες, φρόντιζαν πάντα να εξαφανίζουν τους δυνατούς από την αυλή τους. Έχω να πω, ότι τα πρώτα δείγματα του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ,  είναι πέρα για πέρα απογοητευτικά. Σου εύχομαι υγεία και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό.
Με φιλικούς χαιρετισμούς, Κ.Κ.

Απόστολε, Για μένα προσωπικά, στη διάρκεια της προεδρίας σου, έβγαλες τους απόστρατους από την αφάνεια στο προσκήνιο και έγινε αυτό στην καταλληλότερη στιγμή στην οποία τον κλάδο μας κάποιοι χτυπούσαν αλύπητα. Το στρατό τον ζήσαμε δεκαετίες ολόκληρες. Δεν αλλάζει εύκολα η νοοτροπία μας και μάλιστα στην τρίτη ηλικία. Να είσαι πάντα καλά. Έκανες το καθήκον σου άριστα. Αξίζουν τα συγχαρητήρια που σου δίνουν οι αφανείς και όχι η οποιασδήποτε μορφής εξουσία. Θ.Μ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.... ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Δ.Β. ΛΓΟΣ ε.α.

Αγαπητέ Αποστόλη, Αυτή σου η αποψινή ενημέρωση μας, ήταν κάτι που ειλικρινά δεν ευχόμουνα να συμβεί. Προσέφερες πολλά με τις ακούραστες - διαρκείς σου δραστηριότητες και τον συνοδευτικό  δυναμισμό σου, στους συναδέλφους και την ΕΑΑΣ. Με εκτίμηση και συναδελφική αγάπη. Από Παράρτημα

Απόστολε, Λυπάμαι βαθύτατα γιατί ήσουν ο μόνος ΜΑΧΙΜΟΣ από όλους μας. Δυστυχώς ότι ήμασταν ε.ε. είμαστε και ε.α. ίσως και χειρότεροι. ΚΡΙΜΑ !!! Να είσαι πάντα καλά. Με αγάπη, Από Παράρτημα

Spyridon Katsaros καλημέρα Απόστολε.... δυστυχώς όσοι αξίζουν ...είναι πρόβλημα ...φίλε ...αυτοί που σε εδίωξαν έκαναν τεράστιο λάθος ...αλλά ακλουθούν εντολές.......... μην στενοχωρηθείς φίλε ...είσαι καταξιωμένος σε όλους τους σωστούς συναδέλφους οι άλλοι .....

Κυριάκος Μαϊόπουλος Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν....

Christos Notaridis Το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι οτι πρόκειται για μια απόφαση της ΕΑΑΣ που είναι ΑΔΙΚΗ και ΣΕ ΒΑΡΟΣ των συναδέλφων!!!

Μανώλης Λιοντάκης Μπορεί τον Αποστόλη να τον "έπαψαν" από πρόεδρο αλλά δεν μπορεί κανείς να τον σταματήσει να αγωνίζεται. Ο Αποστόλης δεν χρειάζεται τίτλους χωρίς νόημα για να αγωνιστεί. Η ακεραιότητα, το ήθος του και η αγάπη για τον συνάδελφο αποτελούν τα όπλα του αγώνα του.

Βασίλης Βόσιος Βόμβα στα θεμέλια της ΕΑΑΣ η καθαίρεση ενός ΑΞΙΟΥ και επιτυχημένου προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας από τους άκαπνους της κεντρικής ΕΑΑΣ, ενός ψηφισμένου Προέδρου από τα τοπικά στελέχη, ενός Προέδρου που κατά κοινή ομολογία σε Πανελλαδικό επίπεδο ήταν αυτός που οργάνωσε όλες τις επιτυχημένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα - Χανιά και παρέσυρε και την κεντρική Ένωση στις κινητοποιήσεις. Συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις, με την Στρατιωτική και Πολιτική ηγεσία μέχρι την τελευταία στιγμή. Στον άξιο πρόεδρο κ Παπαπαρίση πιστώνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και η πρόσφατη δικαστική απόφαση υπέρ των Αποστράτων, η οποία έχει πολύ δρόμο για να υλοποιηθεί. Άξιε Πρόεδρε και φίλε Απόστολε θα μείνεις ως «Ο Πρόεδρος της Καρδιάς μας», υπερασπιστής των Δικαίων και των νομίμων συμφερόντων των Αποστράτων συναδέλφων όχι μόνο του Ν Λάρισας αλλά και όλων των συναδέλφων σε Πανελλήνια κλίμακα........ Αγαπητέ φίλε σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι αποφασίσεις στη ζωή σου ,το μέλλον σου ανήκει........ Τα παραπάνω δεν αφήνουν καμία αιχμή κατά του νέου Προέδρου ικανού και άξιου αξιωματικού Αντγου κ. Τσιρώνη, του εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι στο πλευρό του, οι αγώνες πρέπει να συνεχισθούν και αρχάς Σεπτεμβρίου πρέπει να βρεθούμε στους δρόμους.

Spyridon Katsaros Και κάτι που πρέπει να θυμούνται οι ανεγκέφαλοι.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....

Christos Notaridis Ανοίγει πλέον ΔΙΑΠΛΑΤΑ το θέμα των ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ επιλογής περιφερειακών στελεχών στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ!! Όλοι ξέρουμε την αξία του Παπαπαρίση. Αν αυτός δεν κρίθηκε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, οφείλουν να μας πουν ποιά τα κριτήρια τους, άλλως στα μάτια των συναδέλφων έχει χάσει το κύρος της η ΕΑΑΣ....

Γιώργος Πασχάλης ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο κ. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ!!!!

Πάνος Χειμαριός Ίσως επειδή έπαιρνε πρωτοβουλίες και δεν υπάκουε τυφλά στις εντολές-γραμμές της ΕΑΑΣ-ΓΕΣ-κυβέρνησης σε ότι είχε να κάνει με τα δικαιώματα των αποστράτων...

Spyridon Katsaros ΧΡΗΣΤΟ....ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ....ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.......

Βασίλης Σταθόπουλος Μήπως οι Λαρισαίοι συνάδελφοι πρέπει να στείλουν το έμπρακτο μήνυμά τους και να επιβάλουν τη θέλησή τους στο υδροκέφαλο κέντρο; Πρέπει επί τέλους κάποιοι να σέβονται τους δημοκρατικούς θεσμούς.


Κε Πρόεδρε επιτρέψτε με να σας συγχαρώ για το πολύτιμο έργο σας για την αξία προαγωγή και επίλυση πολλές φορές των προβλημάτων μας και την προβολή της ΕΑΑΣ (παράρτημα) Λάρισας ανά τον Ελλαδικό Χώρο σε ευχαριστώ που ήσουν  πάντα στο τηλέφωνο επί 24ωρου βάσεως και σου εύχομαι από καρδιάς σαν συναγωνιστής που ήμουνα στην τοπική αυτοδιοίκηση να είσαι και να μείνεις ενεργός και καλότυχος. Γατής  Σταύρος / Ανχης Ε.Α (ΤΘ)

Θα το σχολιάσω με μια λέξη. Κρίμα. Τους αποφασίσαντες τους χαρακτηρίζω εμπιστευτικά και κατ' ιδίαν. Σ.Α.

Απόστολε, μην ενοχλείσαι καθόλου! Σημασία έχει η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση που απολαμβάνεις από όλους εμάς σε όλη την Ελλάδα. Μάλλον τους ενοχλούσες! φαινόταν η "γύμνια" τους, άλλωστε επαληθεύεται η πίστη μου ότι η Ένωσή των Αποστράτων είναι φτιαγμένη για τους 'Στρατηγούς", όλους αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν το σύστημα. Γνωστά αυτά  σε όλους μας, έτσι εξηγείται το γιατί η συμμετοχή των ε.α. συναδέλφων είναι μικρή σε αυτήν. Να είσαι καλά, κράτα τις δυνάμεις σου για αργότερα, η πατρίδα μας σε δύσκολους καιρούς σίγουρα θα χρειάζεται συναδέλφους σαν και εσένα
Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς, Χ.Μ.

Απόστολε είναι άδικο και αντανακλά στο μυαλό που κουβαλάνε αυτοί του ΔΣ.... Λυπάμαι πολύ, ίσως δώσαμε περισσότερη σημασία στην ΕΑΑΣ από όση αξίζει... μην στενοχωριέσαι, εσύ έχεις την εκτίμηση ΟΛΩΝ των σωστών συναδέλφων! Χ.Ν.

Καλημέρα Αποστόλη, Απ ότι φαίνεται πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι του βυζαντινισμού από τους τέως συναδέλφους ... Τι να πω, σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και σ' ευχαριστώ για όσα κάνεις. Γ.Π.

Giannis Tzelios Φίλε Απόστολε, τιμή σου αν στη χώρα του "άδικου",,. σου φέρθηκαν σκάρτα.... χαίρομαι για την ευθύτητά σου και την δύναμή σου να υπερασπίζεσαι το δίκαιο και την πατρίδα σου!!

Βασίλης Σταθόπουλος Θέλω να επισημάνω ότι οι αντιδράσεις μου δεν έχουν καμία σχέση με το διάδοχό του, Σπύρο Τσιρώνη, τον οποίο σέβομαι και υπεραγαπώ. Οφείλονται μόνο και μόνο στο γιγαντιαίο έργο που έκανε ο κ. Παπαπαρίσης στο Παράρτημα. Όταν ακόμη η παράλυτη ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ είχε ειδήσεις κατεψυγμένες και παλαιολιθικές στο blog.spot του Αποστόλη μπορούσε να ενημερωθή κάθε συνάδελφος για ό, τι τον απασχολούσε, ακόμη και για τη δραστηριότητα των Σχηματισμών και Μονάδων της Θεσσαλίας. Με συνεχείς παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονική τύπο της Λαρίσης προωθούσε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Κινούσε νήματα, αναμόχλευε τα λιμνάζοντα ύδατα, τα οποία τελικά αποδείχθηκε ότι βρωμούσαν πάρα πολύ! Κύριοι συνάδελφοι της ΕΑΑΣ, ως κόουτς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ! Κάνατε αλλαγή στον καλύτερο παίκτη της ομάδας τη στιγμή που αυτός έχει πάρα πολλά να μας δώση ακόμη!

Vagelis Katsampekis Δηλαδή εμείς ψηφίσαμε Παπαπαρίση και η ΕΑΑΣ μας λέει στα .............μου, όχι κύριοι κάνετε λάθος, πάρτε πίσω την απόφαση ΤΩΡΑ, έχετε εκτεθεί ήδη, αλλά προλάβετε την γελοιοποίηση, αυτό δεν θα περάσει, δεν είναι τσιφλίκι σας η ΕΑΑΣ, είναι συλλογικό όργανο με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του συνόλου των στελεχών.

Spyridon Katsaros καθαρίζουν το τοπίο για να φάνε το ταμείο... (ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ) και το νοσοκομείο ....απλά ... η ερώτηση ...είναι...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ???? Τελικό ....όταν συνάδελφοι εκλέγαμε πρόεδρο που δεν έχει διοικήσει ούτε τάγμα.... πως έχουμε την απαίτηση να διοικήσει την ΕΑΑΣ... σωστά... και να κρίνει τους συνεργάτες ...του σωστά...???? καλημέρα σε όλους... αν και πρέπει να πω καληνύχτα.... γιατί μαύρες είναι μέρες που έρχονται.... και ο ήλιος θα αργήσει να βγει γιατί ντρέπεται και αυτός.... γιατί έχει τσίπα......

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ Απόστολε καταξιώθηκες με τον αγώνα σου ανάμεσα μας. Το τι αποφασίζει η ΕΑΑΣ προσωπικά μου είναι αδιάφορο και αυτό είναι συνέχεια των σκέψεων μου που έχουμε ανταλλάξει κατά διαστήματα. Δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει η νοοτροπία και η συμπεριφορά των καρεκλοκένταυρων των Αθηνών - αλλάζουν τα ονόματα απλά, Προσωπικά σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου τόσο διάστημα να ενημερώσεις και να συμβουλέψεις - πράγματα τα οποία έκανες με ήθος και ευθύτητα. Να είσαι καλά και συνέχισε έτσι.

Vasilis Oikonomopoulos Καλημέρα σε όλους! Απόστολε μόνο σαν ανέκδοτο θα μπορούσα να εκλάβω την ανάρτηση αυτή! Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια! Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι αρνητικές ψήφοι δόθηκαν από ανθρώπους που σε γνωρίζουν το ίδιο καλά με τον κον Τσιρώνη που σας συνέκριναν κι ο οποίος απέσπασε τις θετικές .... επειδή όμως δεν έτυχε να τον γνωρίζω και δεν θέλω να τον αδικήσω, ξέρω πως στα δικά μου μάτια θα φαινόταν πολύ σπουδαίος παραιτούμενος κι αναλαμβάνοντας τον ρόλο του άξιου αντικαταστάτη σου, όταν κι εφόσον! Πρακτικά πιστεύω ότι η απόφαση σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο θα σου κάνει καλό, όσο για μας τους υπόλοιπους (Λαρισαίους και μη) θα χάσουμε τον "Φάρο" μας και θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά...άλλωστε τόσα χρόνια στο σκοτάδι δεν ταξιδεύαμε? Για όσους έχουν αφιερώσει κόπο χρόνο χρήμα έχοντας υποστεί ατομικές και οικογενειακές θυσίες για να "προσφέρουν" επειδή η "προσφορά" είναι στο πετσί τους... έχουν βιώσει το ότι ζούμε σε μια χώρα με απίστευτη ηλιοφάνεια και γι αυτό η μ@λ@κία πάει σύννεφο .... Καλώς όρισες στο κλαμπ !!!

Σταυρος Σακελλαροπουλος ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ...ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ..ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ... ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ? ΑΠΟΣΤΟΛΕ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ.. ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Thanasis Lytras Απόστολε ευχαριστούμε που τάραξες τα λιμνάζοντα ύδατα. ΕΑΑΣ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ.................

Παναγιώτης Δελαγραμμάτης ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ.

Σταυρος Σακελλαροπουλος ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ .. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΑΝΙΑ ..ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ. ΖΩΗΡΟΣ ΠΟΛΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ …….. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ? ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΠΕΡΒΑΙΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Ευάγγελος Κωσταρέλος Απόστολε σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για ότι έκανες. Να είσαι καλά.

Antonis Paraskeuopoulos καλή δύναμη από τώρα και στο εξής. δικαιώνονται όσοι δεν ψήφισαν την σημερινή διοίκηση της Ένωσης.

Halkias Vassilis Απλά μένω ΑΦΩΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αποστόλη ότι και να πω για το άτομό σου είναι πολύ λίγο !!! Αξίζεις ένα τεράστιο μπράβο για την αγωνιστικότητα σου σε όλα θέματα που άγγιξες!!! Δυστυχώς οι νοοτροπίες του παρελθόντος πάντα θα επισκιάζουν τους ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

George Koutsikos ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ) ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ (ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)

Stefanos Varthalis Ο κ Παπαπαρίσης πληρώνει την φράση του «Δεν είμαστε δεδομένοι» σε κορυφαίο στέλεχος της κυβερνήσεως.

αθανασιος χατζακης Εγώ λοιπόν Φίλοι μου τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ δεν τον Γνώρισα ποτέ δια ζώσης, αλλά από τις Αναρτήσεις και το έργο του στην ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ τον κρίνω Άριστο και Εύχομαι ο Αντικαταστάτης να Φανεί Αντάξιος του Προκατόχου, όσο για σένα ΦΙΛΤΑΤΕ Απόστολε ίσως μετά την πάροδο χρόνου να Αυξηθεί η εκτίμηση που είχαν στο Πρόσωπο σου και θα είναι η καλύτερη Πίστεψε με. Αν μπορώ να Ζητήσω κάτι μην Σταματήσεις να μας Ενημερώνεις, Ευχαριστώ

Panagiotis Filippou Ο Κ. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΑΣ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.. ΥΓ. Η ζωή αλλάζει, αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει! Η αλήθεια καλύπτεται, αλλά και πάλι λάμπει!. Τα παραπάνω δεν αφήνουν καμία αιχμή κατά του νέου Προέδρου ικανού και άξιου αξιωματικού Αντγου κ. Τσιρώνη, του εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι στο πλευρό του. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Savvas Lazopoulos Είναι προφανές, ό,τι ευρέθη η κερκόπορτα, για να απαλλαγεί από τον αγαπητό κύριο συνάδελφο μας Παπαπαρίση, μη υπηρετώντας κυβερνητικές αποφάσεις, έντρομοι, για την απώλεια ψήφων σε μελλοντικές βουλευτικές εκλογές στην τοπική κοινωνία, αλλά και απέδειξε πόσο φαλκιδευμένες οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι.

Filis Karagkiozakis Κύριε Παπαπαρίση τρία κοσμήματα στολίζουν τη ζωή μας *Η αγάπη, Η οικογένεια και οι αληθινοί φίλοι και εσύ με την συμπεριφορά σου, την δράση σου, την προσφορά σου προς τον συνανθρωπο-συνάδελφο απόκτησες πολλούς αληθινούς φίλους ανά την Ελλάδα και ένας από αυτούς θέλω να είμαι και εγώ από την ακριτική - μαρτυρική Δράμα. Αυτό έχει συμβεί και σε άλλα παραρτήματα μάλλον έχει σχέση με τους ψήφους που πήραν τα μέλη του ΔΣ/ΕΑΑΣ ανά παράρτημα. Να είσαι πάντα καλά *Καλύτερα ζωντανός αετός παρά νεκρός λέοντας *.

Θέλω να σε συγχαρώ και να σε ευχαριστήσω για το έργο , τον αγώνα  και την προσφορά σου. Ίσως και εκεί βρίσκεται η απάντηση στο  «γιατί;». Θέλουν άβουλα και υπάκουα μέλη στις ενώσεις αποστράτων, θέλουν  να σταματήσει  κάθε  διεκδικητική φωνή. Συνέχισε τον αγώνα από άλλο μετερίζι, μέχρι την τελική δικαίωση όλων μας. Μ.Π.

Δυστυχώς έτσι εννοεί η παρούσα ΕΑΑΣ προεξάρχοντος του προέδρου της την υλοποίηση του δόγματος "Ισχύς εν τη Ενώσει". Είναι ντροπή και ξεφτίλα να καταργούνται με τέτοιο γελοίο τρόπο και να απομονώνονται συνάδελφοι οι οποίοι ίδρωσαν και πρωτοστάτησαν στο ξύπνημα της ΕΑΑΣ για την διεκδίκηση των δικαίων και δικαιωμάτων μας. Ο Αποστόλης είναι από τους ελάχιστους που αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην υπόθεση της ενημέρωσης και της διεκδίκησης των αιτημάτων μας και τα έβαλε στα ίσια με το σύστημα των μνημονιακά υποταγμένων Σταϊκούρηδων. Κέρδισε με τον αγώνα του την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων των συναδέλφων. Ήταν και είναι πρωτοπόρος στις ιδέες του και πρωτοποριακός στις δράσεις του. Τελικά το κονκλάβιο της ΕΑΑΣ δεν εννοεί με τίποτε να αλλάξει. Ελπίζω η παρούσα ΕΑΑΣ να μην εκτελεί άνωθεν εντολές με τις οποίες ζητείται η αποβολή όλων όσων ήσαν ενοχλητικοί στο σύστημα. Φοβάμαι ότι επιστρέφουμε στην εποχή του σκοταδισμού και της αυθαιρεσίας. Μετά από αυτήν την απόφαση περιμένω τα χειρότερα. Εύχομαι και ελπίζω ο φίλος Αποστόλης να μην αδρανοποιηθεί. Στέλιος Καστραντάς
Υ.Γ. Τελικά θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι επιλογές προσώπων σε θέσεις ευθύνης δεν πρέπει να γίνονται με βάση προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες αλλά με βάση τις ικανότητες ενός εκάστου. Αρκετά έχουμε πληρώσει και ως Έθνος αλλά και ως στράτευμα αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες. Πότε επί τέλους θα ξεκολλήσουν ορισμένοι; Δεν αντιλαμβάνονται επί τέλους πόσο κακό παράδειγμα δίνουμε στους νεότερους και στα παιδιά μας; Επί τέλους εάν κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτόν τους ας ακούσουν τα μέλη των τοπικών ενώσεων και ας ακολουθήσουν τα αποτελέσματα της κάλπης ή της δημοσκόπησης. Τώρα εάν φοβούνται ότι με τον τρόπο αυτό τα παραρτήματα θα καταληφθούν, όπως λένε, από Ε.Π.Υ., ας βάλουν προϋπόθεση ο πρόεδρος της τοπικής ΕΑΑΣ να φέρει βαθμό ανωτέρου ή ανωτάτου. Προτείνω να ακυρωθεί αυτός ο τρόπος επιλογής - αποκλεισμού και να ξεκινήσει σε όλα τα παραρτήματα, ιδίως τα μεγάλα, πιο δημοκρατικός τρόπος επιλογής των τοπικών ΔΣ από τα μέλη των τοπικών κοινωνιών.

Vasilis Drampalos Το σύστημα που εκτρέφεται και συντηρείται από τους οσφυοκάμπτες, τους καρεκλοκένταυρους και τους υποτελείς χειρίστου είδους, για να συνεχίσει να κυβερνά και να καθορίζει την εσωτερική κρατική λειτουργία, πάλι λειτούργησε!!! Σήμερα 16 Ιουλ 2014 το ΔΣ της ΕΑΑΣ, εντελώς απροκάλυπτα και αναίτια, προφανώς λειτούργησε υποβολιμαία με εντολή άνωθεν, έπαυσε τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Απόστολο Παπαπαρίση των καθηκόντων του κρίνοντας τον ακατάλληλο και ανεπαρκή!!!;;; Λοιπόν κύριοι του ΔΣ της ΕΑΑΣ η απόφασή είναι απαράδεκτη και το ατόπημά σας μέγιστο!!! Σας πληροφορούμε ότι η ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ δια του προέδρου της κ. Αποστόλη Παπαπαρίση ήταν για εμάς τους απόστρατους, όλα αυτά τα χρόνια, που η οικονομική κρίση μαστίζει την χώρα και που οι κυβερνώντες πολιτικοί "ταγοί" μας κτύπησαν με άδικες, σκληρές και δυσανάλογες περικοπές στις συντάξεις μας, σε σχέση με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, ο φάρος της ενημέρωσής μας, η καθαρή φωνή μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, που εναντιώθηκε στο κύμα της λάσπης που εξαπέλυσαν εναντίον μας σύσσωμο το κυβερνών σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας!!! ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗ "ΜΑΣΑΣ" ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΗΦΘΗΚΕ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ! ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Αγαπημένε μου συμμαθητή, βάλε στην άκρη την πίκρα γιατί η προσφορά σου δεν περιορίζεται σε καλούπια και κατευθυνόμενες "γνώμες-αποφάσεις". Όλοι γνωρίζουμε ποιός είσαι και όσοι δεν σε γνώριζαν σε έμαθαν από την αδιάκοπη και ουσιαστική δραστηριότητά σου. Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην προσωπική σου ζωή. Αλέξανδρος Καρυπίδης

Αποστόλη είναι απαράδεκτο.... για μας δεν ισχύει..... εμείς ΕΣΕΝΑ ξέρουμε...... ΕΣΕΝΑ αναγνωρίζουμε ως πρόεδρο... Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.... είμαστε και ΕΙΜΑΙ προσωπικά δίπλα σου για οτιδήποτε... Β.Κ.

Απόστολε θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου (καθώς και πλήθος συναδέλφων αεροπόρων) στο πρόσωπό σου, όσο αφορά στην άδικη απόφαση της ΕΑΑΣ για  την μη τοποθέτησή σου ως προέδρου ΕΑΑΣ Λάρισας. Φαίνεται ότι η πολυποίκιλη δραστηριότητά σου τους ενόχλησε. Κοινώς τους μπήκες στη μύτη και περίμεναν την κατάλληλη ώρα. Είμαστε μαζί σου. Σε θέλουμε μπροστάρη, γιατί οι ημέρες που έρχονται είναι πονηρές.
Με συναδελφικούς-αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Σ.Σ. / Αξκός Π.Α. (ε.α.)

Συγχαρητήρια. Αναμενόμενο. Στη συνείδηση όσων έχουν αντιληφτεί το ρόλο των "θεσμικών" ενώσεων οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό, συνεπώς δεν εγείρεται καμία απορία αναφορικά με τα αίτια της απομάκρυνσης. Οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν μια κάπως ..αδρανή συναίσθηση της πραγματικότητας, δυστυχώς αποτελούν μη αναστρέψιμες περιπτώσεις. Έτσι η απομάκρυνση μόνο ως εύσημο μπορεί να εκληφθεί. Ελπίζω δε να είναι εφαλτήριο περαιτέρω προσπαθειών. Προσωπικά θα βοηθήσω όπως μπορώ.
Με εκτίμηση, Π.Κ.

Αποστόλη Παπαπαρίση, Φίλε της τάξεως 82, Αν αληθεύει η πληροφορία τίτλου θέματος, ειλικρινά λυπάμαι, διότι με την παρουσία σου αναβάθμισες τόσο πολύ την ΕΑΑΣ Λαρίσης, που την έκανες υψηλοτέρου κύρους και από την ίδια την ΕΑΑΣ. Ίσως εκεί να κρύβεται και το μυστικό της μη ανανέωσης της θητείας σου σαν πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας. Δεν σου κρύβω πως εγώ και πολλοί συμμαθητές μου της τάξεως 80 ενημερωνόμασταν από το τόσο ενημερωτικό και έγκυρο σάιτ της ΕΑΑΣ Λάρισας, παρά από τα σάίτ της ΕΑΑΣ. Και το ''άχαρο'' της υπόθεσης είναι απ΄ ότι γνωρίζω, ότι επιθυμούσες διακαώς να παραμείνεις στην θέση σου.....στην οποία δεν ήσουν και για τόσο μακρύ χρονικό διάστημα ώστε να αντικατασταθείς.
Κοινοποιώ το παρόν στην τάξη μου και μη εκπροσωπώντας την αλλά σαν ενεργό μέλος της, σε συγχαίρω και σε ευχαριστώ για την πληθώρα των ειδήσεων, διευκρινίσεων και ενημερώσεων που μας έκανες και επίσης σε συγχαίρω για τον αγώνα που έκανες τα τελευταία χρόνια για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο την οικονομική αφαίμαξη στην οποία υποβληθήκαμε αλλά και στην ηθική απαξίωση την οποία ακόμη ως απόστρατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού βιώνουμε.
Θεωρώντας θετικό το γεγονός ότι ο συμμαθητής μας και αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Βασίλης Ροζής, σε στήριξε και υπογράφοντας το παρόν κείμενο σε εξουσιοδοτώ όπως το αναρτήσεις, αν απαιτείται, οπουδήποτε κατά την κρίση σου επιθυμείς
Με εκτίμηση, Αποστόλης Σιββάς

ΝΑΙ σε όλα. Σ.Κ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΛΑ ΔΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Η ΚΡΥΒΕΤΑΙ   ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ. Χ.Φ.

----ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ - ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΣΙΒΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ! ---ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ - ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΟΣ- ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ! --ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! Π.Ρ.

Να μας πει ο Βασίλης με ποιο σκεπτικό τον αλλάξανε...... είχανε πολλούς αντιστράτηγους και δεν ήξεραν τι να τους κάνουν? Π.Σ.

Αγαπητέ Απόστολε! Αποτελεί μεγίστη έκπληξη για μένα η απόφαση της ΕΑΑΣ!!
Λυπήθηκα πάρα πολύ για την απόφαση αυτή της ΕΑΑΣ. Κρίμα!!! Ήσουν ο πλέον κατάλληλος Συνάδελφος να εκπροσωπήσεις την Ένωση στην Θεσσαλία!!! Σε γνώρισα μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά σου στους Συναδέλφους.
Έμαθα - (μάθαμε όλοι μας) πάρα πολλά από σένα, από τα γραπτά σου κείμενα, τις συνεντεύξεις σου, την προσωπική σου θέση σε όλα σχεδόν όσα καίρια θέματα μας αφορούν.
Εκφράζω από την ψυχή μου ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στον Μεγάλο Απόστολο Παπαπαρίση, αναγνωρίζοντας πλήρως την Μεγάλη του προσφορά στον αγώνα της ΕΑΑΣ.
Καλέ μου Φίλε ένα μεγάλο Ευχαριστώ και από την Οικογένειά μου και από δύο ακόμη καλούς Φίλους Συμμαθητές μου που μου έδωσαν την συγκατάθεσή τους να σου γράψω. Θα συνεχίσω προβάλλω την αυθεντική προσωπικότητά σου σε όλους όσους έχω προσωπική επαφή, αλλά και στο Προεδρείο της σημερινής ΕΑΑΣ. Τον Στρατηγό κ. Τσιρώνη Σ. τον γνωρίζω καλά (είναι διοικούσα μου Τάξη στην ΣΣΕ) και είναι συνάδελφος εν Όπλοις στο Πυροβολικό. Πάντα θα σε παρακολουθώ και θα μαθαίνω/πληροφορούμαι μέσα από την ιστοσελίδα σου. Είμαι στην διάθεσή σου πάντοτε. 
Με αγάπη και τιμή, Κ.Ι.

Τελικά στην Ελλάδα όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες και όποιος έχει ειδικό βάρος βουλιάζει ενώ επιπλέουν οι φελλοί. Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς για την πολύτιμη ενημέρωση και σας εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία. Με εκτίμηση, Β.Χ.

Αποστόλη, τι κεραυνός σε ημέρα με ηλιοφάνεια είναι αυτό που διαβάζουμε σήμερα και πως γίνεται να συμβαίνουν τέτοιες ανατρεπτικές καταστάσεις τη στιγμή που ψηφίσαμε και εκφραστήκαμε δημοκρατικά πριν λίγους μήνες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται επειδή δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Να ξέρεις πως σε τιμώ σαν προσωπικότητα και εκτιμώ την προσφορά σου στον κλάδο μας, στέκομαι δε ηθικά στο πλευρό σου, αν χρειαστεί (δεν ξέρω πως) και υλικά. Γ.Μ.

κ. Πρόεδρε, Χαίρετε.Στο άκουσμα της είδησης αυτής για την αντικατάστασή σας ξαφνιάστηκα.Δεν ξέρω που στηρίζεται. Ίσως να προβλέπεται από δικά σας καταστατικά.Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω την «…καθαίρεση» ενός αιρετού Προέδρου, εκλεγμένου. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες διότι δεν διάβασα, ούτε συζήτησα κάτι.
Πάντως μένω με την ανάμνηση του πιο δραστήριου Προέδρου  των Αποστράτων Στρατιωτικών (καλά οργανωμένου, με πλήρη ενημέρωση των μελών, με συνεχή παρουσία  στα τεκταινόμενα και αφορώντα τα μέλη τους), που αναβάθμισε το κύρος των αποστράτων και της ΙΔΊΑΣ της Ένωσης (Συνδέσμου εννοώ) και συνετέλεσε στην λεγόμενη κοινωνικοποίηση  των μελών  και του Συνδέσμου (δηλ. η κοινωνία  αποδέχθηκε τους αποστράτους, ήταν παρόντες στα δρώμενα και παρενέβαινε για θέματα διάφορα που αφορούν και την πόλη και τον νομό και την Κοινωνία).
Εγώ, ως απλό μέλος  του Συνδέσμου (αλλά με την  μικρή εμπειρία εκπροσώπου  συναδέλφων μου εν ενεργεία), αυτό κατέγραψα και αυτή είναι η δική μου -νομίζω αντικειμενική– κρίση. Μακάρι να συνεχισθεί και να  αυξηθεί το έργο  στον Σύνδεσμό μας.
Σας εύχομαι υγεία, ατομική και οικογενειακή, επιπλέον τις ευχαριστίες τις προσωπικές για την προσφορά σας στον Σύνδεσμο, τους αποστράτους Αξ/κούς και στην τοπική κοινωνία.
Τέλος, κ. Πρόεδρε, δεν παραλείπω να αναφερθώ -διότι είναι αξιοπρόσεκτη- στην συμβολή σας στην ενιαία συνδικαλιστική έκφραση και στην από κοινού αντιμετώπιση  διαφόρων θεμάτων που αφορούσαν τους ενστόλους στο σύνολό τους (ΣΤΡΑΤΟ - ΝΑΥΤΙΚΟ - ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ).
Εύχομαι, να σας… αντιγράψουν σε κεντρικό επίπεδο για συντονισμό και οργάνωση των  πρωτοβαθμίων συνδέσμων, Πανελληνίως.
Μετά της  δεούσης εκτιμήσεως, Σ.Μ. εκ τη ΕΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. Π.Τ.

Νίκος Μαχιάς Γι’ αυτό πρέπει να είναι αιρετοί και όχι δοτοί.


Petros Voultsidis Κ. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, (ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ''ΤΡΕΞΙΜΟ''.


Διομήδης Παππάς Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.


Βασίλης Σταθόπουλος Όταν ο Περίανδρος έγινε τύραννος στην Κόρινθο, έστειλε κάποιον έμπιστό του στο φίλο του, τύραννο της Μιλήτου Θρασύβουλο για να του ζητήσει τη συμβουλή του σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να διοικήση για να επιτύχη. Ο Θρασύβουλος, χωρίς να βγάλει μιλιά, πήρε τον απεσταλμένο του Περίανδρου σε ένα χωράφι και με ένα ραβδί άρχισε να χτυπά και να τσακίζει όλα τα στάχυα, που προεξείχαν από τα υπόλοιπα. Ο Θρασύβουλος είπε στον απεσταλμένο ότι έπρεπε να αφηγηθεί στον κύριό του τη βόλτα τους στο χωράφι. Πράγματι, επιστρέφοντας στην Κόρινθο, ο απεσταλμένος αφηγήθηκε στον Περίανδρο το περιστατικό. Ο Περίανδρος κατάλαβε αμέσως τι εννοούσε ο Θρασύβουλος και θανάτωσε όλους τους πλέον προβεβλημένους πολίτες της Κορίνθου εξοντώνοντας έτσι όλους τους πιθανούς ανταγωνιστές του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, θυμάσαι ότι σου το είχα προβλέψει. Δεν έπρεπε να τρέχης τόσο, ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάμε τις ΧΕΛΩΝΕΣ.Δημήτριος Λάγγας Αν υπήρχε ένα παράρτημα της ΕΑΑΣ, που είχε να επιδείξει έργο στους τομείς της ενημερώσεως και των κινητοποιήσεων ήταν το παράρτημα Λαρίσης υπό την προεδρία του Α. Παπαπαρίση. Ήταν για όλους τους αποστράτους το σημείο αναφοράς. "Το έγραψε ο Παπαπαρίσης" λέγαμε και αντλούσαμε επιχειρήματα, για τον "πόλεμο" της λάσπης και της συκοφαντίας, που δεχόμασταν. Τι θα μπορούσε όμως να περιμένει κανένας, από δειλούς και μικροπρεπείς ανθρώπους, που δεν είχαν καν το θάρρος να προβάλουν, στην εφημερίδα της ΕΑΑΣ την υποψηφιότητα πολλών συναδέλφων στις αυτοδιοικητικές-περιφερειακές εκλογές, επειδή το κόμμα στο οποίο ανήκαν είχε ......μόνο 10% του Ελληνικού λαού. Έφτασαν δε στο σημείο οι ανεπαρκείς οσφυοκάμπτες να μη συγχαρούν καν (έστω και για τους τύπους), για την εκλογή τους, δυο συναδέλφους ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, που είναι οι ΜΟΝΟΙ στρατιωτικοί, (μαζί με τον βουλευτή-Ανχη ε.α., Πολύβιο Ζησιμόπουλο) που εκπροσωπούν τον κλάδο μας σε εθνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. ΔΟΞΑΣΤΕ τους και .......ΞΑΝΑψηφίστε τους. Εγώ πάντως ευχαριστώ, από καρδίας, τον Α. Παπαπαρίση, για την προσφορά του.


Κωνσταντίνος Χρονόπουλος ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ Η ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;


ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Γ.Π.

Συγχαρητήρια για ότι προσφέρατε μέχρι τώρα, εύχομαι καλή δύναμη για τις μελλοντικές σας δράσεις.
Α.Π.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ...ΤΥΠΟΣ. Θ.Δ.

Αποστόλη σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. Το έργο σου ήταν μοναδικό και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να ανταποκριθεί στις άπειρες υποχρεώσεις άψογα όπως εσύ. Έβαλες ψηλά τον πήχη. Να σαι καλά και να υπολογίζεις τη βοήθεια μου... Π.Τ.

Απόστολε καλησπέρα. Φίλε, οφείλω να ομολογήσω ότι, με την 4χρονη εμπειρία μου περί τα κοινά του κλάδου μας, δεν με εξέπληξε καθόλου η απόφαση του ΔΣ της ΕΑΑΣ. Όποιος εργάζεται για το καλό των συναδέλφων, πασχίζει, τρέχει, μοχθεί, δημιουργεί, αφιερώνει πολύτιμο χρόνο -ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ- και πρέπει να καρατομείται. Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα θύμα της οποίας υπήρξες και συ. Σε κάθε περίπτωση θέλω και εγώ να σου εκφράσω τις θερμότερες από καρδιάς ευχαριστίες μου για ότι έκανες μέχρι σήμερα για τους συναδέλφους και σου εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον, μα πάνω από όλα υγεία. Θ.Γ.

Christos Koutsogiannopoulos Για μια ακόμη φορά η ΕΑΑΣ, έδειξε ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις "πολιτικοστρατιωτικες αγκυλώσεις" του παρελθόντος. Συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς σύγχρονη και αντισυνταγματική νομοθεσία. Πρόεδρος ΕΑΑΣ πρέπει να είναι Αντγος η Υπτγος τώρα πιθανόν να επεκτάθηκε και για τα παραρτήματα. Η δομή και οργάνωση δεν επιτρέπουν να διεκδικήσει τα δικαιώματα των μελών της. Όταν βρέθηκε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με ένα επιτυχές "ΜΟΝΤΕΛΟ για να τους δείξει το νέο τρόπο δράσης, επικοινωνίας, ενημέρωσης, τεκμηρίωσης κατά εκείνων των Πολιτικών και πολιτικών που μας αδικούσαν και κορόιδευαν τον απομάκρυναν.


Νίκος Λάμπρου Το ότι ο αντικαταστάτης του έστειλε απευθείας στην ΕΑΑΣ την υποψηφιότητα του λέει αρκετά. Εκτιμώ ότι όλοι είχαμε υποψιασθεί τις επόμενες κινήσεις όσο αφορά την ΕΑΑΣ Λάρισας όπως εκτιμώ ο τι ο συμμαθητής μου Απόστολος ξέρει και τις επόμενες προσωπικές του. Σε αυτές θα είμαι δίπλα του σε ότι αφορά τα συμφέροντα των αποστράτων.


Αντώνης Καλαμογιώργος ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

Dimitrios Kiorpes Ότι και να πεις είναι λίγο !!!!!! Συγχαρητήρια κ. Παπαπαρίση!!!! ίσως καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να φανεί η γύμνια μας και το κατάντημά μας!!!!!! Να είστε καλά !!!!! και ο θεός να σας δίνει δύναμη!!!!

Αετός Σουλίου Ντροπή!!!!!!!!!!!! όταν μέλος του ΔΣ δηλώνει Ευθαρσώς ότι Ψήφισε συμμαθητή του, αγνοώντας ότι είναι στο κεντρικό ΔΣ και οι Επιλογές θα γίνουν με βάσει τα Βιογραφικά των Υποψηφίων και ΟΧΙ με βάσει τις προσωπικές απόψεις των μελών του ΔΣ. Εκτιμώ ότι θα έχουμε οι Απόστρατοι του ΣΞ μια Νεκρή τριετή Περίοδο. Αγαπητέ Απόστολε, έγραψες την Δική σου Δυναμική Ιστορία, Συγχαρητήρια σου!!!!!!!!!!!

Στράτος Κατσανίδης Για μία ακόμη φορά βρέθηκε τρόπος τα επικίνδυνα στοιχεία να φεύγουν από τη μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malandrakis Giannis ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

George Tsakalotos ..........τι ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΡΩΜΑ έρχεται από Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ;;;;;;;;

Nikos Triantafilloy Απόστολε τιμή σου, κανείς δεν πετροβολάει τις λεύκες, τα δέντρα που κάνουν φρούτα πετροβολούν !!!!!!  

6 σχόλια:

E2 είπε...

Και η λίστα με τα μυνήματα συμπαράστασης αλλά και απορίας καλά κρατεί. Πρόεδρε ειλικρινά ήταν τιμή μου που σε γνώρισα, για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τοποθετούν το κοινό καλό από το προσωπικό. Δεν κουράστηκες να τρέχεις για τους συνανθρώπους- συναδέλφους - απόστρατους. Πρώτος στην ενημέρωση, πρώτος στον αγώνα για τα δίκαια. Εγώ σε ευχαριστώ από καρδιάς. Να σε έχει ο Κύριος πάντα καλά (φυσικά και την αξιολάτρευτη οικογένειά σου).

Και τώρα....................Είπε κάποιος ........κάποτε..........."Εμένα η Πατρίδα με έκανε Στρατηγό, δεν θα κατέβω στο πεζοδρόμιο".

Πολλοί έχουν βάλει την Πατρίδα (το ιερότερο για όλους τους Έλληνες), μπροστά για να κρύψουν το προσωπικό συμφέρον και την οσφυοκαμψία τους.

Κύριοι προς τα εκεί πάμε και πάλι.

Unknown είπε...

Το τι σημαίνει ΕΑΑΣ το έμαθα από τον κ. Παπαπαρίση, το ΔΣ στην Αθήνα να βγεί και να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το θέμα, κάποιοι ίσως να νομίζουν ότι όπως συμπεριφερόντουσαν εν ενεργεία έτσι θα συνεχίσουν, είναι γελασμένοι όμως, τον κ.Παπαπαρίση τον ψηφήσαμε όλοι οι Λαρισαίοι και περιμένουμε εξηγήσεις, εγώ προσωπικά για αυτόν πήγα στην περασμένη ψηφοφορία και ψήφισα και για κανέναν Δανιά κτλ.

GRCOOLER είπε...

Αγαπητέ Αποστόλη , μην στεναχωριέσαι γιατί η αξία σου είναι αποδεδειγμένη και δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου αποδείξει το αυτονόητο. Αυτοί οι προδότες , οσφυοκάμπτες και τακουνοκρούστες που μας οδήγησαν εδώ σε διώχνουν , αλλά το τέλος τους είναι πολύ κοντά πλέον....Κρίμα βέβαια γιατί θα τους ψηφίσουν μόνο οι ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ !!! Σε περιμένω μαχητή σε όλα τα ΜΜΕ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!! ΣΤΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

beelovers είπε...

αποστολε ενοχλουσες πολυ! θελουν προβατα οχι μαχητες

crishg2 είπε...

Η απόφαση είναι επιεικώς απαράδεκτη,
οι Θαρραλέες και σωστές φωνές πρέπει να ενισχύονται και να παραδειγματίζουν, επίσης να γιγαντώνονται με την ενίσχυσή τους, πιστεύω ότι και εμείς συμβάλουμε με την ψήφο μας στην διαιώνιση της τελματωμένης αυτής κατάστασης, ο καθένας μας ας σκύψει στα πεπραγμένα του και ας αναλογιστεί της ευθύνες του.
πιστεύω ακράδαντα ότι, οι χαμένοι τέτοιων αποφάσεων είμαστε εμείς οι ίδιοι, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις.
Καλή συνέχεια Απόστολε στην ζωή σου και στο έργο σου, η δικαίωση μπορεί να αργεί, αλλά έρχεται πάντα.!!!!
<>

beelovers είπε...

πιστευω ο αξιοτιμος στρατηγος Σ. Τσιρωνης που ειχα πραγματικα την τιμη να υπηρετησω μαζι σου και γνωριζω οτι εχει αξιοπρεπεια να μην αποδεχτει τον διορισμο.