---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μη αποδοχή διορισμού στο Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ

Με την από 15-07-2014 377 απόφαση της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού (ΕΑΑΣ) διορίστηκε το Τοπικό Συμβούλιο ν. Λάρισας της ΕΑΑΣ για τα έτη 2014-2017, που απαρτίζεται από τους παρακάτω:
α. Αντγος (ΠΒ) ε.α. Τσιρώνης Σπυρίδων, πρόεδρος
β. Ταξχος (ΕΜ) ε.α. Χυτούδης Νικόλαος, αντιπρόεδρος
γ. Σχης (ΔΥ) ε.α. Φλούδας Ηλίας, μέλος
δ. Σχης (ΥΝ) ε.α. Κυπραίου Ασπασία, μέλος
ε. Τχης (ΤΧ) ε.α. Μανώλης Κων-νος, μέλος
Στις 28 Ιουλίου 2014, οι κύριοι Χυτούδης, Φλούδας και Μανώλης υπέβαλαν προσωπική αναφορά μη αποδοχής του διορισμού τους στο νέο τοπικό συμβούλιο, ενώ η κυρία Κυπραίου διεμήνυσε ότι θα υποβάλει την αναφορά μη αποδοχής διορισμού επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές της.
Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά οι κύριοι Φλούδας, Μανώλης, Παπαπαρίσης και Χυτούδης.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Εχω την εντύπωση χωρίς να ειμαι και γνωστης των πραγματων ..... αλλα ΕΑΑΣ Λαρισας χωρίς Παπαπαριση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

helfire2 είπε...

Για να δούμε μήπως και βάλουνε μυαλό στην ΕΑΑΣ.

Βασίλης Οικονομοπουλος είπε...

Μάθημα Σοβαρότητας - Ευαισθησίας - Ήθους - Εντιμότητας- Ρεαλισμού - Αξιοκρατίας - Δημοκρατίας παρέδωσαν με την κατάθεση των παραιτήσεών τους οι Συνάδελφοι Ασπασία Κυπραίου, Ν Χυτούδης Η. Φλούδας , Κ Μανώλης αποδεικνύοντας ότι ανήκουν σε εκείνους που θεωρούν το αυτονόητο ως δεδομένο κι όχι ζητούμενο! Συγχαρητήρια τιμάτε την στολή που φορούσατε ! Η μπάλα λοιπόν τώρα στο γήπεδο της ΕΑΑΣ Αθηνών που εδώ και καιρό "κάνει το παπί" ! Όσο για τον διορισμένο πρόεδρο και την μέχρι τώρα στάση του, ακόμη και το χιουμοριστικό «Που πας ρε Καραμήτρο?», του είναι πάρα πολύ !

Δημήτρης Μπελιβανάκης είπε...

Δεν γνωρίζω, και δεν έχω γνώμη για τον νέο πρόεδρο του Παραρτήματος, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω. Όμως, φταίω εγώ που, όπως και η eirini theodoulou, έχω ταυτίσει το Παράρτημα Λάρισας με τον Αποστόλη Παπαπαρίση;