---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η αναγνωσιμότητα του blog του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ με αριθμούς - Σύγκριση με blogs και sites άλλων Ενώσεων - Συνδέσμων

     Επειδή για να έχουμε ορθή άποψη, είναι καλό να έχουμε στη διάθεση μας όλα τα δεδομένα, σας παραθέτω ορισμένα αριθμητικά - στατιστικά στοιχεία αναγνωσιμότητας του blog του Παραρτήματος Λάρισας σε σχέση με άλλα blogs και sites Ενώσεων και Συνδέσμων ανά την Ελλάδα. Θα διαπιστώσετε ότι το μέσο επικοινωνίας μας είναι πρώτο με διαφορά από κάθε άλλο. Το γράφουμε με υπερηφάνεια και το αναδεικνύουμε γιατί πρέπει να υπάρξει η συνέχεια. Πρέπει να διδασκόμεθα και να συμπληρώνουμε τα κενά όπως ακριβώς πράττει η φύση. Μοναδικός διαχειριστής και συντάκτης του blog ήμουν εγώ. Ξεκίνησα με τις οδηγίες του συναδέλφου Σίμου Καρυπίδη της ΕΑΑΣ Πιερίας και έφτιαξα το πρώτο μου site που αφορούσε στο Σύνδεσμο Αποστράτων Αξκων ΤΧ Σώματος. Γρήγορα κατάλαβα ότι μου ταίριαζε το blog. Στη συνέχεια έφτιαξα το blog της ΕΑΑΣ Λάρισας. Ο Σίμος καλός δάσκαλος, εγώ καλός μαθητής το blog μας μετά από λίγο καιρό ξεπέρασε σε αναγνωσιμότητα το αντίστοιχο της Πιερίας. Υπόψη ότι η ΕΑΑΣ Πιερίας, η ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης και η κεντρική ΕΑΑΣ είχαν site πολύ πριν από την ΕΑΑΣ Λάρισας. 

     Το ALEXA http://www.alexa.com/siteinfo/eaaslarisas.blogspot.gr είναι ένα εργαλείο μέτρησης δημοφιλίας των ιστοσελίδων και των ιστοχώρων, στον κόσμο αλλά και στη χώρα που λειτουργούν. Η παγκόσμια κατάταξη αφορά στην αναγνωσιμότητα μιας ιστοσελίδας σε σχέση με όλες τις άλλες στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 μηνών. Υπολογίζεται με μία μεθοδολογία εκτιμώμενου μέσου όρου  των ημερήσιων μοναδικών επισκεπτών και εκτιμώμενου αριθμού σελίδων, τους τελευταίους 3 μήνες. Για τη χώρα που λειτουργεί, εν προκειμένω για την Ελλάδα, υπολογίζεται με στοιχεία του περασμένου μήνα.

     Το blog http://eaaslarisas.blogspot.gr/ το παρακολουθούν από 97 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι 25 πρώτες φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Ακολουθούν εικόνες από το ALEXA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: