---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση ΕΑΑΣ Λάρισας

Το απερχόμενο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού απαρτιζόμενο από τους Σχη ε.α. Απόστολο Παπαπαρίση (πρόεδρο), Ταξχο ε.α. Νικόλαο Χυτούδη (αντιπρόεδρο), Σχη ε.α. Ηλία Φλούδα (μέλος), Τχη ε.α. Κων-νο Μανώλη (ταμίας) και Αστ. Υδντη ε.α. Δημήτριο Γκουγκοστάμο (μέλος), αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

· Πρώτα από όλους, τα 750 και πλέον μέλη του Παραρτήματος για την συμπαράσταση και τη συμμετοχή σε κάθε είδους δραστηριότητα.

· Την εκάστοτε Πολιτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ για την πρόθεση να ακούσει τις απόψεις μας αν και το τελικό αποτέλεσμα απέχει μακράν του επιθυμητού.

· Την εκάστοτε Στρατιωτική Ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ και της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

· Το τέως ΔΣ της ΕΑΑΣ και το προσωπικό αυτής, με ιδιαίτερη μνεία στον τέως πρόεδρο Αντγο κ. Παντελή Μαυροδόπουλο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στις όχι και τόσο συμβατικές (μερικές φορές) πρωτοβουλίες του Παραρτήματος μας καθόσον είχε αντιληφθεί ότι ήταν προς το συμφέρον των Συναδέλφων καθώς και τα τοπικά συμβούλια και μέλη των 43 Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ ανά την Ελλάδα.

· Τα Τοπικά Συμβούλια και τα μέλη των Ενώσεων – Συνδέσμων Στρατού, Αεροπορίας, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων (εν ενεργεία και αποστράτων) για τη συνδιοργάνωση της συγκέντρωσης της Λάρισας, πρωτοφανής σε μέγεθος για τα δεδομένα των καιρών. Η «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», στην πράξη.

· Τις θεσμικές (ΝΠΔΔ) ενώσεις Αποστράτων Αξκων Ναυτικού (ΕΑΑΝ) και Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) και τις ΝΠΙΔ Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ), Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (ΑΚiΣ), το Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ, την Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων ΕΔ (ΑΝΕΑΕΔ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκων ΕΔ & ΣΑ (ΠΣΑΑΕΔ&ΣΑ) κλπ για τη συνεργασία σε διάφορα θέματα.

· Την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», τις ιστοσελίδες και ιστοχώρους www.onlarissa.gr, www.larissanet.gr, www.press-a.gr, paidis.com, kranosgr.blogspot.gr, veteranos.gr, aeroporiapostratos.blogspot.gr, www.axortagos.gr, epiruscorner.blogspot.gr και τα τηλεοπτικά κανάλια ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ASTRA και TRT, που φιλοξένησαν τις πάμπολλες δραστηριότητες μας και μας έδωσαν τη δυνατότητα να παραθέσουμε τις απόψεις μας ενημερώνοντας συναδέλφους και μη. 
.
· Την τοπική κοινωνία που δείχνει να κατανοεί τις αδικίες που έχουμε υποστεί ως κοινωνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: