---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις

     Σε διαφορετικές ημερομηνίες θα καταβάλλονται στο εξής οι συντάξεις προκειμένου, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Εργασίας, να μην δημιουργείται πρόβλημα στις τράπεζες εξαιτίας της προσέλευσης μεγάλου αριθμού συνταξιούχων την ίδια μέρα.
     Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), θα καταβάλλει τις συντάξεις την προτελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα, την τελευταία εργάσιμη τα υπόλοιπα ταμεία, ενώ ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) μια ημέρα μετά.
     Συγκεκριμένα, οι συντάξεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, καταβάλλονται σήμερα, Τετάρτη, οι συντάξεις των άλλων Ταμείων στις 31 του μηνός και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.
     Χωρίς σύνταξη θα μείνουν από αυτόν το μήνα, περισσότεροι από 26 χιλιάδες δικαιούχοι του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ, οι οποίοι δεν προσήλθαν να απογραφούν, ενώ έχουν ήδη διακοπεί 11.095 συντάξεις του ΙΚΑ.
     Ο ΟΑΕΕ παρέτεινε την προθεσμία απογραφής έως τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ έως τις 28 του ίδιου μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι αντίστοιχες διαδικασίες για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόστρατοι να μην πλησιάσουν στα ΑΤΜ ή στα ταμεία των Τραπεζών αν δεν είναι προετοιμασμένοι ψυχολογικά.

2 σχόλια:

mpallase είπε...

ΣΩΣΤΟΣ......

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΣΗΣ είπε...

ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ 300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.Α.. ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ.