---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Πότε θα γίνει η συνάντηση του Συντονιστικού των ΝΠΔΔ Ενώσεων Αποστράτων με τον Πρωθυπουργό;

     Στις 17 Δεκεμβρίου 2012 με επιστολή τους Οι ΝΠΔΔ Ενώσεις Αποστράτων Αξκων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας ζητούν να συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, το πιθανότερο λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Βέβαια οι γιορτινές ημέρες δε στάθηκαν εμπόδιο στο να υποστούν οι απόστρατοι την πρώτη, όχι και τόσο ευκαταφρόνητη, μείωση στις συντάξεις τους. 

     Με δεδομένο ότι (1) αναμένονται κι άλλες απανωτές μειώσεις στις συντάξεις μας και (2) από τούδε και στο εξής αυτές θα κατατίθενται τέλος του μήνα (31 Ιανουαρίου 2013), κρίνεται απαραίτητο η συνάντηση αυτή να γίνει εντός της εβδομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι οι επικεφαλείς του Συντονιστικού των ΝΠΔΔ Ενώσεων Αποστράτων θα μιλήσουν ως ο μέσος απόστρατος που σταμάτησε πλέον να πληρώνει εφορία και χαράτσια, όχι γιατί δε θέλει αλλά γιατί δε μπορεί και να απαιτήσουν να αρθούν οι παλαιές και οι νέες αδικίες εις βάρος των συναδέλφων.

3 σχόλια:

αρρωστο παοκι είπε...

χρονια πολλα σ ολους. λυπαμαι αποστολε διοτι. 1. συναντηση δεν θα γινει διοτι ετσι και ο μεν κανει επιδειξη ισχυος και οι αλλοι βρισκουν αλλοθι για ανυπαρξια και αντισυναδελφικη ενδοτικοτητα τους, και 2.εαν γινοτανε παρ ελπιδα η συναντηση ουδεμια μεριμνα [η] μνεια θα γινοτανε απο τους ''σεβαστους υπεργηρους ανωτατους'' για τους νεωτερους ηλικιακα αποστρατους. ταρατατζουμμμμμμμμ. καλα και φθηνα υπογλωσια για τις 31/1 εμπροσθεν των ατμ

beelovers είπε...

καταρχας ευχαριστω για τις ευχες για την ονομαστικη μου εορτη. δυστυχος για μια ακομη φορα θα γινουμε μαρτυρες της αδιαφοριας του πολιτικου συστηματος και οχι της πατριδος. μηπως πρεπει οι 2 ΥΦΕΘΑ να υποβαλουν τις παρετησεις τους τωρα μπας και σωσουν τιποτα απο τη υστεροφημια του?

gmos63 είπε...

Προχθές πάντως ο πρωθυπουργός είχε πάει σινεμά στην Κηφισιά και δεν είχε χρόνο να τους δει...
Οσο για τον αν θα μιλήσουν ως ο μέσος απόστρατος αγαπητέ Απόστολε κράτα μικρό καλάθι.Σαν να βλέπω την ανακοίνωση μετά την συνάντηση, για κατανόηση και εξάλειψη των αδικιών στο μέλλον και μπλα μπλα μπλα και όλα καλά.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ