---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Υπολογισμός Σύνταξης και Εφάπαξ (ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ)

     Μία πραγματικά πολύ καλή εργασία ενός συναδέλφου της Πολεμικής Αεροπορίας, του Αχιλλέα, μπορείτε να δείτε εδώ -------> Υπολογισμός Σύνταξης - ΕΦΑΠΑΞ (ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ). Μπορείτε να υπολογίσετε σύνταξη ή εφάπαξ με πολύ καλή προσέγγιση. Περιλαμβάνει και οδηγίες.


Δυστυχώς το link δε λειτουργεί πάντα (ίσως λόγω πολλών επισκεπτών) -ΚΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, μας ενημερώνει: Διορθώθηκε ένα λαθάκι (;) στον τρόπο υπολογισμού της νέας κράτησης 2013 (μου υποδείχτηκε από κάποιον παρατηρητικό επισκέπτη), καθώς στο συνολικό εισόδημα δεν έπρεπε να προστίθεται το επίδομα τέκνων. Η διαφορά στο τελικό ποσό (λαμβάνοντας υπόψη και το φόρο) είναι 5~8 € προς τα πάνω! Επίσης θα παρακαλούσα τους ήδη απόστρατους του Στρατού Ξηράς και του Ναυτικού να υποδείξουν τυχόν λάθη στον αριθμό και την τιμή των μερισμάτων (ΜΤΣ/ΕΚΟΕΜΣ και ΜΤΝ/ΕΚΟΕΜΝ) ΠΡΙΝ γίνουν οι κρατήσεις (μεσαία στήλη – δεύτερος πίνακας).
 

2 σχόλια:

Billy είπε...

Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μου φαίνεται σωστό. Αλλάζεις τον μισθολογικό βαθμό από Σχη σε Τξχο και Υπτγο και η διαφορά είναι αμελητέα. Δεν είναι έτσι. Εγώ παίρνω αρκετά περισσότερα από όσα βγάζει το μηχανάκι.

Νίκος είπε...

Απόστολε
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το link;
Νίκος Ησαΐας